{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 29. august - 4. september

foto : unsplash / Stephen Radford   Jäär Armastus. ...

foto : unsplash / Stephen Radford

 

Jäär

Armastus. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas sündmusterohke nädal. Võib arvata, et sa oled valmis pingutama selleks, et oma partnerile meele järele olla ja kodurahu hoida. Ära unusta iseennast seejuures ära. Töö. Töö juures valitsev õhkkond pole sellel nädalal just kõige parem. Pinged töökaaslastega, omavahelised hõõrumised loovad ebameeldiva õhkkonna. Ära muretse liiga palju, sest see olukord ei jää nii. Katsu jääda rahulikuks, hoia madalat profiili ja ole kannatlik. Tervis. Elujõudu ja energiat peaks sul olema rohkem, kui vaja. Immuunsüsteem on tugev, ükski viirus sulle ligi ei pääse. Sa oled tugev nii vaimselt, kui füüsiliselt. 

Väike nõuanne: sinu nädalahoroskoop võib anda sulle aimu planeetide seisust aga ei ütle, mida sa sellel nädalal tegema pead. Kuula oma südant ja lase end juhtida ainult sellest, mida sa õigeks pead. Kaunist nädalat kõikidele Jääradele.

 

Sõnn

Armastus. Tundub nagu tunneksid sa huvi üksnes selliste kindluste vastu, millele su hammas peale ei hakka ja mida sa vallutada ei saa. Kas sul on õiged motivatsioonid, mis sind juhivad? Ära tee armastusest mingit ideaali. Töö. Miski ei hirmuta sind hetkel. Sa oled valmis kõik sinnapaika jätma ja vahetama töökohta, kui juhus selleks peaks avanema. Sellel nädalal peaksid sa sõlmima kasulikke tehinguid ja korda saatma suuri asju. Sa oled enesekindel ja kõik edeneb sinu käes. Tervis.  Sa peaksid oma emotsionaalsele tervisele tähelepanu pöörama, sest sellel nädalal võivad lained üle pea kokku lüüa mitmelgi korral. Ära pööra oma tujudele liiga palju tähelepanu ja oota, kuni see möödub. Muidu peaks su tervis olema hea. 

Väike nõuanne: ükskõik, mida su nädalahoroskoop sulle ka ei ennusta järgmiseks nädalaks, ära lase sellel oma tuju mõjutada. Käi alati õigel teel ja tee seda, mis on hea. Ilusat uut nädalat sulle.


Kaksikud

Armastus. See nädal peaks sinu jaoks tulema rahulik ja harmooniline. Kui sa oled kellegagi koos, siis võid sa tunda suuremat lähedust oma partneriga. Võib-olla teete te ühiseid plaane tulevikuks. Kui sa oled aga vallaline, otsid sa ilmselt inimesega, kellega veeta kogu oma ülejäänud elu. Töö. Iga asi omal ajal. Ära pea liiga pikke puhkepause ja võta oma tööd natukene tõsisemalt. Üldiselt peaks kõik minema hästi. Tervis. Võib-olla oleks aeg teha läbi magneesiumikuur, mis aitaks väsimuse vastu võidelda. Katsu ka veeta vähem aega ekraanide taga. 

Väike nõuanne: ära lase horoskoopidel otsustada, mida sa järgmisel nädalal teed. Planeedid võivad anda sulle nõu aga sina ise võid muuta kõik paremaks ja positiivsemaks, kui sa seda ainult vähegi soovid. Soovime sulle imeilusat uut nädalat, täitugu kõik su soovid.


Vähk

Armastus. Marss muudab sind närvilisemaks, selle tõttu võid sa hakata oma elukaaslasega pisiasjade pärast tüli norima. Sa oled valmis kõigeks, selle nimel, et suud puhtaks rääkida. Ja mille pärast? Lihtsalt sellepärast, et sul on igav ja sa tahad oma ellu natuke vaheldust. Töö. Ilmselt tehakse sulle üks väga huvitav pakkumine sellel nädalal, küsimus on ainult, kas sa oled nõus kõike sinnapaika jätma? Tervis. Viimasel ajal ei ole sa olnud kõige paremas vormis, küll on üks tervisehäda, siis teine, siis ei anna muremõtted kuidagi asu. Nüüd aga tänu planeetidele leiad sa tagasi nii hingerahu, kui tervise. Enesetunne paraneb ja koos sellega saad sa energiat ning elujõudu juurde. 

Väike nõuanne: isegi, kui su nädalahoroskoop ei ole alati selline nagu sa seda sooviksid, siis ei tohiks sa sellepärast meelt heita. Sest kõige tähtsam on see, mida sina ise usud. Usalda rohkem iseennast ja oma elu. 

 


Lõvi

Armastus. See nädal peaks tulema eriti kirglik ja romantiline. Sa peaksid olema nii heas tujus, et oled valmis mägesid liigutama ainult selleks, et muuta oma elu õnnelikumaks. Ja et näha kallima naeratust. Jupiteri positiivne energia kannab sind kätel ja selle tõttu on tõenäoline, et su hinges on rõõmu ja südames armastust. Iga päev peaks sulle kaasa tooma oma osa üllatusi. Kui sa oled aga vallaline, on su ainuke probleem teha selgeks, keda võtta ja keda jätta. Töö. Pingeline nädal on sind ees ootamas. Mõned raskused võivad tekkida. Viivitused ja ootamatused, millega sa ei osanud arvestada. Ära võta teiste halba tuju isiklikult ja katsu üle olla. Vajadusel pea targematega nõu. Tervis. Sa võid muutuda natuke nostalgiliseks järgmisel nädalal. Veenus paneb sind pilku heitma minevikku, tuletama meelde möödunud aegu ja inimesi sinu elus. Ära lase mälestustel oma meelt kurvaks teha, katsu elada käesolevas hetkes. Veeda rohkem aega värskes õhus ja tee sporti. 

Väike nõuanne: ära võta kõike oma elus nii tõsiselt, eriti nädalahoroskoope. Kui sul on vaja võtta vastu mingi otsus, siis kasuta selleks loogilist mõtlemist. Imekaunist uut nädalat sulle, kallis Lõvi, ole rõõmus.


Neitsi

Armastus. Jupiter sinu astroloogilises taevas soovitab sul minna reisima üksi, ükskõik, oled sa siis juba kellegagi koos või mitte. Sa võid tunda suurt soovi iseseisvuse ja vabaduse järele, sa tahad oma ellu vaheldust ning olla üksi. See ei tähenda nagu mõtleksid sa lahku minemise peale või oleksid sa tüdinud oma partnerist. Mõnikord lihtsalt on hea veeta aega ka omaette. Töö. Merkuur saadab sind sellel nädalal. Ja tänu sellele peaksid sa lausa hiilgama oma teadmise ja oskustega. Suhted teistega on väga head. Tänu oma enesekindlusele võid sa jõuda kaugele. Tervis. Väsimus kaob sellel nädalal, sa leiad tagasi oma rõõmsa meele ja hea enesetunde. Sa peaksid lausa pakatama tervisest, ükski terviseprobleem ei tule sind kimbutama. Mitte miski ei peata sind.

Väike nõuanne: ära unusta, et su nädalahoroskoop on üksnes üks abivahend teiste seas. Ära lase siiski planeetidel otsustada, mida sa tegema pead. Sina ise oled oma õnne sepp. Ilusat uut nädalat sulle.


Kaalud

Armastus. Sa oled hakanud pidama oma partnerit igavaks professoriks või mis veelgi hullem - lapsevanemaks. Sa kuulad ta sõna, lased tal ennast noomida ja tal endale etteheiteid teha, oled andnud talle loa teha kõiki otsuseid nii enda kui teiste eest ning teed kõike, mida ta tahab. Marss aitab sul ennast käsile võtta ja panna oma sõna maksma. Ärka üles ja ära lase endale liiga teha. Töö. Ära katsu lepitada neid, kes ei tahagi ära leppida. Sa lihtsalt ei saa teiste probleeme lahendada. Ja ära seejuures unusta, et kõik töökaaslased ei ole sinu sõbrad. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Jupiter muudab su tervist tugevamaks. Hinga tervist sisse, mõtle rõõmsaid mõtteid ning välja hingates lase kogu negatiivsus ja muremõtted endast välja.

Väike nõuanne: sinu nädalahoroskoop annab ainult aimu planeetide seisust aga ei tohiks mõjutada sind isiklikult. Olles enesekindel, võid sa alati kõike muuta igal hetkel. Ära unusta, et kõige tähtsam on uskuda iseendasse. Imekaunist nädalat kõikidele harmoonilistele Kaaludele.

 


Skorpion

Armastus. Kui sa peaksid vallaline olema, siis tundub, et just sellel nädalal leiad sa oma õnne. Ilmselt kohtud sa inimesega, kes röövib su südame ja mõistuse. Sa võid tunda armastust esimesest silmapilgust. Saturn sinu astroloogilises taevas toob su teele ühe veemärgi all sündinud inimese. Sa pead varuma aga palju kannatlikkust, et teda mõista, sest te olete oma loomuselt väga erinevad. Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas rahulik nädal ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Sündmusterohke nädal on sind ees ootamas, võib-olla on sind ees ootamas mõni koolitus. See sobib hästi, sest sa oled teadmistejanuline ja õpihimuline. Kriitikast sa ei lase ennast mõjutada, sest tänu sellele võid sa näidata, milleks sa võimeline oled. Tervis. Hea oleks, kui sa pööraksid tähelepanu oma kehakaalule ja sööksid rohkem aedvilju. Nii kaoksid üleliigsed kilod ja sa saaksid energiat juurde. 

Väike nõuanne : ära lase nädalahoroskoopidel otsuseid teha enda eest. Sina ise oled oma õnne sepp ja sinu mõtetest ja tegudest sõltub see, milliseks sinu eelolev nädal kujuneb. Kaunist uut nädalat kõikidele kannatamatutele Skorpionitele.


Ambur

Armastus. Peale kõiki neid pingutusi, mida sa oled oma suhte jaoks teinud, jõuad sa lõpuks järeldusele, et üksi on kõige parem elada. Uraan paneb sind rohkem iseendale mõtlema. Oma partneri peale mõtlemine ajab sul ainult karva turri. Sa ei taha enam teha ühiseid plaane ja oled otsustanud teha seda, mida süda soovib. Töö. Sa võidad ülemuste usalduse ning võid lühikese ajaga suuri samme teha. Ära torma ainult liiga kiirest, muidu võid sa oma tiivad ära kõrvetada. Tervis. Planeetide seis on hetkel üsna hea. Sul on nii palju energiat, et sa oled võimeline mägesid liigutama. Katsu natukenegi hoolitseda oma tervise eest ja ära kurna ennast seejuures ära. 

Väike nõuanne: kas sa tahad tõesti kõik sinnapaika jätte sellel nädalal? Kui sa oled oma otsuses kindel, siis praegu on selleks õige aeg, kui sa aga kõhkled, siis ära torma. Planeedid toetavad sind aga ei sa ei tohi horoskoopidel lasta enda eest otsustada. Ilusat nädalat sulle, kallis Ambur.


Kaljukits

Armastus. Sa kannatad ikka veel oma südames selle ühe inimese pärast, keda sa ei suuda unustada. Sa kannatad aga ei näita seda välja, eriti oma partnerile, keda sa tihti oma vaimusilmas võrdled selle teisega. Su süda on kaugel ja selle tõttu tõrjud sa oma partneri lähenemiskatsed ning tahad olla ainult omaette oma kurbade mõtetega. Kaua sa kannatad kurbade naeru...  Töö. Saturn võib tuua kaasa ootamatuid sündmusi sellel nädalal. Üks vahejuhtum võib kõik sinu tööd ja tegemised pea peale keerata. Ilmselt oled sa sunnitud oma sõnu tagasi võtma ja hoidma madalat profiili. Tervis. Peavalu võib sind kimbutada sellel nädalal. Katsu rohkem puhata ja ära kurna ennast ära. Ära veeda liiga palju aega ekraanide taga ja piira ka teleka vaatamist. Ära unusta minna loodusesse jalutama.

Väike nõuanne: ära lükka ma tänaseid kohustusi homse peale üksnes ühe nädalahoroskoobi pärast. Isegi, kui planeetide seis ei ole kõige parem, võid sa ikkagi teha ära kõik, mida sa oled planeerinud. Positiivset energiat sulle terveks nädalaks, kallis Kaljukits.

 


Veevalaja

Armastus. Sa ei saa aru, mis sinu partneriga lahti on. Tal võtab sinule vastamine nii palju aega, ta kuulab sind üksnes ühe kõrvaga, haigutab, kui sa talle midagi ütled... Selline käitumine tema poolt teeb sind õnnetuks. Jupiter soovitab sul olla mõnda aega eemal. Ära näe vaeva, et asju omavahel selgeks rääkida ja ära hakka talle küsimusi esitama, ole lihtsalt eemal ja ära ole valmis kogu aeg suhtlema. Töö. Suhted töö juures võivad olla pingelised ja sa ei tunne end praegusel hetkel kõige paremini. Ära siiski pane lahkumisavaldust sellel nädalal lauale. Tervis. Su söögiisu on kuhugi kadunud. Su mõtted on mujal ja selle tõttu pole sul enam isu. Väsimus kimbutab sind. Katsu teha midagi, mis tooks su ellu natuke rõõmu. 

Väike nõuanne: ära lase juhusel ja horoskoobil oma elus otsustada, mida sa tegema pead ja mida mitte. Usalda iseennast ja oma õnnetähte. Kaunist uut nädalat, kallis Veevalaja.


Kalad

Armastus. Sa tahad kõike ja võid sellepärast muutuda natuke pealetükkivaks. Sa tahad oma partnerist kõike teada aga see ei ole hea. Kui sa peaksid leidma tema vanad kirjad, võiksid sa tunda soovi neid lugeda. Isegi see, kui teine on sulle oma südame tagant kõik ära rääkinud, ei muuda midagi. Aga sa ei tohiks muretseda sellepärast, kellega teine enne sind suhtles ja mida ta oma südames tundis. Sellel ei ole midagi ühist sinuga. Ta ei pea end tundma sellepärast süüdi kogu oma elu. Töö. Veenus mõjutab suurel määral sinu eesolevat nädalat. Ja see tähendab omakorda, et pingelised ajad töö juures on selleks korraks möödas. Tee ära, mis vaja teha ja ära muretse ülejäänu pärast. Tervis. Kuu võib tuua kaasa mõningaid terviseprobleeme, mis on siis seotud kas seedimise, hingamise või liigestega. Ehk siis teisisõnu, sa ei ole kõige paremas vormis ilmselt ja pikamaajooksu ei maksa sul sel nädalal ette võtta. Katsu rohkem puhata ja toituda tervislikumalt.

Väike nõuanne: sa tead küll, et Rooma linna ei ehitatud üles päevaga. Kui sa midagi tahad, pead sa selleks ise ka midagi ära tegema. Ära lase juhustel enda eest otsustada. Nädalahoroskoop ei saa kuidagi mõjutada seda, milliseks sinu eesolev nädal kujuneb. Sinu enda mõtetel ja uskumustel on aga suur roll. Kaunist nädalat.

 

© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole