{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : nõuanded, kuidas Jupiteri retrograad kõige paremini üle elada

  foto : unsplash / Planet Volumes Nende jaoks, kes pole vee...

 

foto : unsplash / Planet Volumes

Nende jaoks, kes pole veel kursis, olgu siis teada, et peale Saturni ja Neptuuni retrograadi on nüüd Jupiter retrograadis alates 28. juulist. Planeetide retrograadne liikumine tähendab seda, et Maa pealt vaadates jääb mulje nagu liiguks planeet korraga tagurpidi, tegelikkuses on aga tegemist kõigest optilise illusiooniga. Seega, muretsemiseks pole vähimatki põhjust, kõik läheb hästi! Tegemist on astronoomilise nähtusega, millele astroloogia on andnud tähenduse. Kui sa aga usud astroloogiasse, siis vaata, mida sa tegema peaksid, et see periood võimalikult hästi kulgeks. 


1. Võta kõike suhteliselt ja vabalt

Kindlasti ei sõltu sinu elu sellest, kas Jupiter liigub retrograadselt või mitte, hingarahuga on aga teised lood. Jupiter sümboliseerib astroloogias õnne ja rõõmu. Ehk siis Jupiter paneb nägema elus rohkem head. Nüüd aga, kus Jupiter on retrograadis, võib tunduda, et kõik ei olegi korraga nii hästi, kui peaks. Probleemid ei anna enam asu. Masendus tikub ligi. Kui see nii on, siis tuleb sul veelgi rohkem pingutada, et rõõmsat meelt hoida ja mitte lasta oma vaimu maha murda. Ja kui see tõesti käib sul üle jõu, siis sunni ennast tõsiselt naeratama, vähemalt petad sa oma aju nii ära, tehes talle selgeks, et tegelikult on sinu elus kõik hästi. 

 


2. Ela oma põhimõtete järgi

Kindlasti kontrolli üle, et sa elaksid oma väärtushinnangute ja põhimõtete järgi. Juba sellepärast, et see teeb su hingele pai, kui sa ei tee midagi, mida sa hiljem kahetseda võid või mis ei lase pärast magada.


3. Hoolitse oma suhete eest

Praegu tuleks just hoolitseda oma tutvuste eest ja hoida oma lähedasi. Hoolitseda nii nagu vaja. Kuidas seda teha? Nii, et võtad selle telefoni ja helistad või saadad sõnumi. Teed seda, mida sa kogu aeg oled aja puudusel või muul põhjusel edasi lükanud. Jupiteri jaoks on sõpradel tähtis koht elus. 


Kommentaare ei ole