{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 02. august

  foto : unsplash / Rafael Garcin Jäär Armastus. Võ...

 

foto : unsplash / Rafael Garcin

Jäär

Armastus. Võib juhtuda, et sa hakkad kahtlema enda või siis oma kaaslase tunnetes. Miks mitte võtta natuke aega iseendale ja olla mõni aeg eemal? Töö. Hea oleks, kui sa ei oleks teiste vastu nii nõudlik ja range, nii hoiad sa hõõrumisi ära. Tervis. Väsimuse üle sul täna kurta pole vaja. Raha. Ettevaatamatused võivad sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine, õpi rohkem seda nägema, mis hästi on


Sõnn

Armastus. Veenuse mõjust üksi ei piisa, et midagi märkimisväärset täna juhtuks. Aga meeldiv päev peaks sind sellest hoolimata ees ootama. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Ükski suurem terviseprobleem sind kimbutada ei tohiks. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks


Kaksikud

Armastus. Täna ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Kui sa oled vallaline, siis ei tohiks sa praegusel hetkel üksinduse üle kurta. Töö. Millal sa viimati koolitusel käisid või midagi juurde õppisid? Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära kaota iseenda üle kontrolli


Vähk

Armastus. Päike mõjutab täna sinu armastuse sektorit. Ja selle tõttu peaks sind ees ootama ilus ja meeldejääv päev. Töö. Marss toetab sind su ettevõtmistes, seega võta oma julgus kokku ja mine ülemusega palgatõusust rääkima. Tervis. Kui sul on terviseprobleeme olnud, siis hakkab su tervis nüüd paranema. Raha. Rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma õnne ja armastust, eriti juhul, kui su kallim on sündinud Jäära tähtkujus. Töö. Haara härjal sarvist ja lahenda oma probleemid ära. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära anna kiusatustele järele


Neitsi

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema täna parem ja rahulikum. Kui sa oled aga vallaline, unistad sa hingesõbrast. Töö. Ära püüa üle oma varju hüpata. Tervis. Lõpeta see suur muretsemine, see ei tee su tervisele head. Raha. Mõtle rohkem võimalustele, mitte probleemidele.

Väike nõuanne: usu sellesse, et kõik läheb hästi hoolimata kõigest


Kaalud

Armastus. Tänase päeva lõpp peaks tooma sulle ühe suure üllatuse. Töö. Seisa oma õiguste eest väljas. Tervis. Hea oleks, kui sa ei unustaks sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Planeetide seis on üsna hea ja tänu sellele võid sa leida võimaluse, mille abil oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Skorpion

Armastus. Vallalisi on ees ootamas väga hea päev. Paljud ilusad kohtumised leiavad täna aset. Töö. Näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid. 

Väike nõuanne: ära hakka endale probleeme juurde otsima lihtsalt sellepärast, et sul on igav

 


Ambur

Armastus. Tänane päev tuleb ilus ja rahulik, täis üksmeelt ja harmooniat. Töö. Hoia oma närve ja ära muretse ette. Tervis. Võimaluse korral mine jalutama loodusesse. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: õpi andestama


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tee ennast ilusaks, sest just täna võib üks oluline kohtumine aset leida ühe Neitsi tähtkujus sündinud isikuga. Töö. Suhe töökaaslastega ei ole just kõige parem ja see häirib sind. Tervis. Sa pead hakkama enda eest rohkem hoolitsema. Raha. Väga hea päev, mis toob kaasa mitmeid häid võimalusi.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa midagi ütled


Veevalaja

Armastus. Jupiter kaitseb sinu paarisuhet täna ja seega ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Töö. Sa leiad toetajaid, kes aitavad sul oma plaane ellu viia. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära unusta, et su unistused võivad täituda


Kalad

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära hakka tulega mängima. Sa võid seda hiljem kogu elu kahetseda. Töö. Sul on hetkel väga head väljavaated. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Ilmselt lotoga sa täna ei võida aga ühtegi suuremat probleemi ka tekkida ei tohiks.

Väike nõuanne: ära hädalda, mõtle parem nendele probleemidele, mida sul ei ole

Kommentaare ei ole