{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindaid ootab ees armastuse purunemine ja pisaraterohke augustikuu lõpp? Kohe ei maksa siiski hakata kohvreid pakkima

  foto: unsplash /Nick Herasimenka Armastus on teinekord nii...

 

foto: unsplash /Nick Herasimenka

Armastus on teinekord nii habras, kõik võib muutuda üleöö. Väikesest vaidlusest võib alguse saada suur tüli ning lahku minek. Augustikuu lõpp võib muuta kolme tähemärgi esindajate kogu senise elu ning tuua kaasa palju südamevalu ning pisaraid. 


Skorpion

Skorpion on harjunud etteheiteid tegema. Ta süüdistab sageli oma partnerit kõikides maailma pattudes. Tema sõnad on tihti solvavad ja teevad haiget. Ta ise ei anna endale sellest aru, leides, et kõik inimesed nii käituvad ja liiga õrna südamega inimesest hoiab ta ise juba eemale. Skorpion ei näita kellelegi oma tõelisi tundeid, ta on alati pealtnäha tõre ja okkaline. Kõik, kes teda päriselt aga tunnevad, teavad, kui hea süda tal tegelikult on. Ta ei räägi kunagi sellest, mida ta tunneb. Aga ta näitab oma hoolivust läbi tegude välja. Seekord võib selline bravuuritsemine talle endale kalliks maksma minna. Võib juhtuda, et ühest sädemest tõuseb leek, mida isegi tema enam kustutada ei suuda. Ja kuna olukord käest väljub ja Skorpion tõeliselt kontrolli kaotab, hakkab ta iseennast haletsema, heitma oma partnerile ette, et too tema eest ei hoolitse, on ta unarusse jätnud, ei pinguta nende suhte nimel, ei huvitu enam temast, ei hooli ega armasta. Augustikuu lõpp ei tule just kõige parem, võib-olla teeks väike suhtepaus head. 

 


Neitsi ja Sõnn lähevad lahku

Tänu Sõnnile ootavad Neitsit sellel augustikuu lõpul ees suured muutused elus. Neitsi on küll palju end tagasi hoidnud ja vait olnud aga nüüd on tema kannatuste karikas täis saanud. Kas nüüd või mitte kunagi! Selline on Neitsi deviis. Ta ei taha kaotada oma au- ja väärikusetunnet. Mingi austus peab ka inimesel iseenda vastu olema. Mingi lugupidamine peab säilima. Muidu on häbi juba hommikul peeglisse vaadata, kes see ikka neid nutetud silmi näha tahab. Nüüd aitab, enam ei saa see elu nii jätkuda. Neitsi on otsustanud Sõnni ultimaatumi ette panna. Sõnn kas muudab ennast või on nende lool lõpp. Ent võib juhtuda, et praegu pole oma suhete klaarimiseks kõige parem aeg. Sõnn ei ole hetkel kõige paremas tujus ja kõige vastuvõtlikum, sest tal on omad mured ja omad probleemid lahendada, millest Neitsi teadlik isegi ei ole. Seega, kui selline tõsine jutuajamine praegu ette võtta, lõppeb see halvasti ja võib juhtuda, et Sõnn veelgi rohkem eemaldub. Kõige parem on oodata selle tähtsa ja vajaliku jutuajamisega veel natuke ja hakata oma suhteid parandama alles järgmise kuu alguses. Sest kui Sõnni praegu vihale ajada, tormab ta pimedast peast kellegi teise käte vahele lohutust otsima ja pärast ei suuda neid katkiseid kilde keegi enam kokku panna. 



Veevalaja

Veevalaja elu on olnud viimasel ajal hea ja rahulik. Ometi võib üks väike pisiasi kõik ilusa ära rikkuda. Nagu öeldakse: õnnetus ei hüüa tulles ja elus peab kõigeks valmis olema. Võib juhtuda, et alles nüüd õpib ta oma elukaaslase tõelist palet tundma tänu ühele seigale. Võib samuti juhtuda, et suur pettumus on teda ees ootamas, mille tõttu ta tõsiselt hakkab kaaluma, kas see suhe üldse kõiki tema pingutusi väärt on ja kas ta sellise inimesega tõesti kogu oma elu tahaks elada. See, mida ta näeb ja mida ta kuuleb, ei lase tal magada rahulikult. Ta võib kaotada täiesti söögiisu ning võtta haiguslehe teadmata, kuidas oma eluga edaspidi edasi minna. Oleks ta seda ette teadnud? Kes oleks võinud arvata! Kui ta elukaaslane peaks ta maha jätma, siis ilmselt kellegi pärast, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus. Ja ilmselt ei ole see suhe sugugi nii värske, kui võiks arvata. Veevalaja otsustada jääb, kas ta suudab andeks anda või mitte.


Kommentaare ei ole