{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 21. august

foto : unsplash / Matthew Craggs    Jäär Armastus....

foto : unsplash / Matthew Craggs

 

 Jäär

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, tahad sa ilmselt veeta rohkem aega temaga omavahel koos, kaugel eemal ülejäänud maailmast. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, Saturn annab sulle julgust ja kannatlikkust. Tervis. Täna peaks su tervis olema palju parem. Raha. Pane oma raha kasvama.

Väike nõuanne: vii alustatu lõpuni ja ära jäta pooleli


Sõnn

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema väga hea. Selle jaoks, et kodurahu hoida, oled sa valmis järeleandmisi tegema. Kui sa oled vallaline, pead sa veel kannatlikkust varuma. Töö. Ilmselt oled sa täna tänu Kuu seisule nõudlikum nii enda, kui teiste vastu. Tervis. Sa pead endale rohkem puhkust lubama. Raha. Ole ettevaatlik ja ära usu kõike, mida räägitakse.

Väike nõuanne: ära mõtle ennast haigeks


Kaksikud

Armastus. Mõned probleemid ja arusaamatused leiavad täna lahenduse. Kui sa oled vallaline, siis on sul aga põhjust rõõmustamiseks. Töö. Üldiselt peaks kõik hästi minema. Tervis. Ära unusta toituda tervislikult ja mitmekülgselt. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: sea endale suuremad eesmärgid


Vähk

Armastus. Veenus mõjutab täna positiivselt sinu paarisuhet. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Su olukord ei ole just kõige parem, organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega oma lähedastega

 


Lõvi

Armastus. Hoolitse rohkem oma elukaaslase eest. Te peaksite rohkem aega koos veetma. Töö. Ära tee kadedatest välja. Tervis. Marss annab sulle täna elujõudu ja energiat juurde. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid.

Väike nõuanne: seitse korda mõõda ja üks kord lõika


Neitsi

Armastus. Kolm planeeti tegutsevad hetkel sinu armastuse sektoris. Ja tänu sellele on sind ees ootamas väga ilus päev. Kui sa oled vallaline, siis võib üks inimene sinu minevikust täna välja ilmuda. Töö. Lahenda kiiremad probleemid kõigepealt ära. Tervis. Ära unusta veeta rohkem aega värske õhu käes looduses. Raha. Head võimalused tekivad, ära muretse.

Väike nõuanne: ära lase oma headust ära kasutada


Kaalud

Armastus. Kuu mõju on väga positiivne, tänane päev peaks tooma sulle nii õnne, kui armastust. Töö. Midagi hullu ei juhtu aga sa pead lahendama ühe väga suure probleemi. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Ole ettevõtlikum ja ära maga kõiki häid võimalusi maha.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi


Skorpion

Armastus. Veenus ja Jupiter üheskoos kingivad sulle kauni ja meeldejääva päeva. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev. Tervis. Kõik läheb hästi, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära laena, sest laenatud raha läheb naerdes ja tuleb nuttes.

Väike nõuanne: ära jää üksi

 


Ambur

Armastus. Ole parem oma elukaaslase vastu ja ära aja kogu aeg oma õigust taga. Töö. Töö juures valitsev õhkkond võib pingeline olla. Tervis. Marss kaitseb su tervist. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Kaljukits

Armastus. Sa ei vaja kedagi selleks, et õnnelik olla. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum ning räägi rohkem oma plaanidest. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Saturn mõjutab täna sinu armastuse sektorit ja selle tõttu võib täna tekkida mõningaid suhteprobleeme. Töö. Organiseeri paremini oma tööasju. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Täna on sind ees ootamas hea päev.

Väike nõuanne: ära usalda neid, kes teistest halvasti räägivad


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema hea ja harmooniline. Töö. Ole ettevõtlikum ja kõik läheb hästi. tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea. Raha. Loo oma rahaasjades kord.

Väike nõuanne: sul on ainult üks eesmärk ja see on olla õnnelik

Kommentaare ei ole