{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : augusti keskpaik toob head õnne kahe tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Cristian Escobar    Täpselt 23. augustil j...

foto : unsplash / Cristian Escobar

 

 Täpselt 23. augustil jõuab Päike ettevaatliku ja tagasihoidliku Neitsi tähemärki. Neitsi on maamärk. Tõenäoliselt tunnevad paljud, et mida lähemale jõuab uue kooliaasta algus, seda rohkem tahaks õppida ja saada targemaks, olenemata siis sellest, kui vana sa ka ei ole. Kordamine on tarkuse ema. Neitsi märgi energia saadab meile paremat keskendumisvõimet. Seega on lähipäevil muutumas õhus olev energia meie ümber. Lõvi energia aitas meil suve nautida ja võtta elu vabalt. Neitsi energia keskendub aga töö ja karjääri tegemisele. Lõvi armastab kulutada ja ilmselt kulus sellel suvel paljudel raha rohkem selliste asjade peale, mida muidu ei ostaks. Neitsi on aga kokkuhoidlik ja ettenägelik. Kui Lõvi valitsemise ajal võisid paljud tunda, et nüüd on taskud tühjad ja raha otsas, siis Neitsi leiab oma probleemidele lahendusi ning säästlik eluviis aitab raha kasvama panna. Neitsi on mõistlik ja arukas. Ta ei võta midagi kergekäeliselt. Ta analüüsib palju oma elus, katsub kõigest aru saada, kõike mõista, on hästi valiv. Ta on oma töös metoodiline. Ta on range iseenda ja teiste vastu, elab käesolevas hetkes ja tänases päevas. Pöörab liiga palju tähelepanu detailidele, mis teistele märkamatuks jäävad. Ta on kohusetundlik ja diskreetne, organiseerib oma elu ja asju väga hästi. Ja nüüd hakkabki valitsema Neitsi energia, mis paneb meid oma kohuste ja töö juurde tagasi pöörduma. 

 

 

Millistele tähemärkidele toob aga augusti keskpaik rohkem õnne? 


Neitsi

Päike Neitsi märgis toob Neitsile endale eelkõige head õnne kaasa. Noorkuu Neitsi märgis 27. augustil toob kaasa häid uudiseid ja soovide täitumist. Ära unusta lisaks sellel perioodil unistada suurelt, kirjutada kõik oma soovid ja igatsused paberi peale ning uskuda, et su elu võib muutuda nagu muinasjutus. Hakka nägema rohkem võimalusi selleks, et imed hakkaksid su ümber aset leidma. 

 

Kalad

Noorkuu Neitsis toob su ellu väga häid muutuseid. Midagi ilusat on toimumas juba varsti. Head uudised on sinu poole teel.  Enne septembrikuu algust peaksid sa saama suurema summa raha täiesti ootamatul moel.



Kommentaare ei ole