{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meeste arvamus: millistest naistest on parem eemale hoida?

  foto : unsplash / Drew Dau  Alati ei ole lihtne leida seda...

 

foto : unsplash / Drew Dau

 Alati ei ole lihtne leida seda õiget. Ja esimesel kohtumisel on raske teada kohe, millise inimesega sul tegemist on. Sellepärast tuleb tähelepanu pöörata erinevatele ohumärkidele. Kui neid märke on mitu, on parem jätta üldse see suhe sinnapaika.


1. Komplekside käes vaevlev naine

Mida sa talle ka ei ütle, ta ei usu sind. Ta võib tunda tugevat alaväärsuskompleksi ja leiab, et ta ei ole midagi väärt. Ta tahab teada, kas ta on sinu jaoks ilus, kas ta pole liiga paks jne. Tal pole sugugi enesekindlust ja pikemas perspektiivis võib see hakata väsitama.


2. Iseteadev naine

Ta teab kõike paremini, kui keegi teine; ta oskab kõike teha teistest paremini; ta tahab, et viimane sõna jääks alati talle; ta ei tunnista end kunagi süüdi; talle ei meeldi, kui talle vastu hakatakse. Ãœldiselt meestele sellised naised väga ei meeldi. Ta võib ka naeruvääristada ja pilgata teisi ja teiste mõistust selleks, et ennast upitada. 


3. Naine, kes ei oska ilma oma emata elada

Ta helistab oma emale mitu korda päevas. Arvestab alati ema arvamusega. Räägib alati sellest, mida ta ema sellest või teisest asjast arvab või mõtleb. Ãœhel hetkel võib see hakata teie omavahelist suhet rikkuma. 

 

 


4. Tuuleiil

Ta on sõltumatu, iseseisev: ta on naine, kes teab, mida ta tahab. Aga tal ei ole kunagi aega. Ta on lihtsalt oma tööga nii hõivatud. Tal on trennid, huviringid, koosolekud, tööalane elu, sõbrannad... Võiks arvata, et ta on ideaalne naine aga teda lihtsalt ei ole kunagi olemas. 


5. Liiga uhke

Ta ei vaja kedagi, ta ei palu kunagi abi ja ta saab väga hästi üksi hakkama. Ta leiab, et ta saab ka ise kõik meeste tööd tehtud. Kui mees pakub talle abi mööbli kokku panemisel, vastab ta, et tal pole abi vaja, kruvikeerajat on ta enne ka käes hoidnud. Ta on uhke, külm ja eemalolev.


6. Haiglaselt armukade

Ta helistab sulle kümme korda päevas (iga tund tegelikult), kirjutab su Facebooki seinale ja tahab täpselt teada saada, mida sa mis kell tegid ja kus ning kellega sa olid. Ta räägib kõigile, et te olete koos. Ta ei jäta sulle palju isiklikku ruumi. Teda on igal pool. Ta tahab kõike su eksidest teada ja võrdleb ennast nendega.

 

7. Minevikus elaja

Ta pole oma eksist ikka veel üle saanud. Ta pole sulle rääkinud, kuidas nende suhe läbi sai. Ta räägib palju oma eksist ja eksi tegemistest. Näha on, et see mees on tal ikka veel südames. Sinu abil tahab ta lihtsalt oma eksi unustada. 

 

8. Kleepekas

Ta ei jäta sind enam hetkekski rahule. Ta on tõeline kleepekas, kes ei oska üksi oma eluga midagi peale hakata. Ta tuleb sulle igale poole järgi. Tundub, et ta ei oska isegi hingata ilma sinuta. Ta klammerdub sinu külge meeleheitlikult. 


9. Naine, kes tahab iga hinna eest endale meest

Ta tahab peret ja kodu luua. Nii ruttu, kui võimalik. Teda ei huvitagi nii väga, millise mehe ta endale leiab, peaasi, et mees oleks nõus temaga pere looma. Ta on meeleheitel ja otsib esimest ettejuhtuvat.


10. Kontroll

Kõigepealt ostab ta sulle uued riided, seejärel viskab su vanad riided prügikasti. Tema otsustab, mida sa tohid süüa ja mida mitte (kindlasti mitte rämpstoitu ja veelgi vähem magusat). Ta ei luba sul enam kõikide sõpradega läbi käia, tema otsustab, kuhu te elama kolite, millise auto ostate jne. Sa oled nagu suur laps temaga, kes laseb emmel kõik teha ja otsustada. Koos temaga kaob ka su iseloom. 


11. Naine, kes otsib põhjuseid vaidlemiseks

Lihtsalt on selliseid inimesi, kes lausa otsivad põhjuseid tülitsemiseks. Vähimastki sõnast tekib suur tüli. Kõik on elu küsimus. Ta vaidleb sulle kogu aeg vastu, ärritub poolest sõnast nii sinu, kui kõikide teistega. Ta on selline agressiivne naine, kes muudab sind ka selliseks, pärast oled oma elus pettunud.


12. Ãœlitundlik

Sa pead kogu aeg temaga valima, mida sa ütled ja mida sa teed. Väiksemagi kriitika puhul ta solvub ja hakkab nutma. Sina pead seejärel ennast süüdi tundma, sest ta nutab sinu pärast ja kogu oma elu sa muud ei teegi, kui vabandad kõige pärast, mida sa tegid ja mida sa ei teinud.


13. Võrgutaja

Ta võrgutas sind ära ja sellepärast ta sulle meeldiski. Aga see naine, kes oskab mehi võrgutada, käib tavaliselt väljakutsuvalt riides ja kuhu te ka ei lähe, ta leiab ikka mehi, keda võrgutada ja kelle tähelepanu püüda. Oma sotsiaalvõrgus jagab ta endast pilte bikiinides ja nappides riietustes. Ta tahab meeldida ja tahab, et teda imetletakse. Kui sa midagi julged öelda, siis vastab ta, et ta on vaba naine, vabal maal.


14. Lobamokk

Naised üldse räägivad rohkem, kui mehed. Ja meestele tavaliselt meeldivad naised, kes võtavad ise vestluse juhtimise enda peale ning kellel on hea huumorimeel. Aga on ka tõelisi jutupaunikuid, kelle suu ei seisagi kinni ja kes lobisevad lakkamatult. Ãœhel hetkel võib see tüütavaks muutuda. 


15. Rahamaias naine

Alati ei ole lihtne kohe sellise naise kavastusi läbi näha. Mõnikord on see võimalik, mõnikord mitte. Esimesel kohtumisel tundub ta näitavat üles siirast huvi sinu vastu, tegelikult huvitavad teda aga mehed, kellel on ka natuke raha ja kes suudavad teda üleval pidada ning teha talle kalleid kingitusi. Teda võlub sinu amet või varandus. Ja ära unusta, ta tahab alati rohkem. 

 

 


16. Igavene rahulolematu

Ta hädaldab kogu aeg ja pidevalt. Ta näeb kõiges ainult halba ja harva näed sa teda naeratamas. Ta ei ole kunagi millegagi rahul, ükskõik mida sa ka ei tee. Ta tuletab ikka kõike halba oma ja sinu elust meelde ega saa sellest üle. Ta on rahulolematu. Mine kuluta oma närve mujal.


17. Lapsik naine

Teiste ees käitub ta normaalselt. Tema tuba on aga roosa, ja voodi peal terve hunnik pehmeid mänguloomi. Tema kodu on üldse hästi naiselikult sisustatud. Tal on kuus kassi (ja ta räägib oma kiisudest kogu aeg), tal on kõik Disney filmid olemas ehkki tal lapsi ei ole. 


18. Külm naine

Talle ei meeldi ei su puudutused ega kallistused. Voodielust hoiab ta üldse eemale ja peab seda vastikuks. Kui sa arvad, et küll see läheb mööda, siis tegelikult see nii ei ole. Te vaatate igal õhtul koos telekat ja lähete siis magama. Kui teil suhte alguses juba vahekordi ei ole, siis aeg ei muuda siin midagi. Aga võib-olla sulle meeldib platooniline suhe? 


19. Ilus naine aga...

On selliseid naisi, kellel nagu ei olekski midagi tarka või huvitavat öelda. Kui sa hakkad suhtlema naisega üksnes sellepärast, et ta on ilus aga eelistad, et ta su tuttavate ees hoiaks suu kinni, siis on ilmselt midagi valesti. 


20. Täitsa imelik

Tal pole häbitunnet. Ta räägib valju häälega. Ta tahab tähelepanu endale. Alguses võib seeolla põnev ja isegi huvitav, seejärel aga võid sa häbi pärast maa alla vajuda. Tal pole mingeid piire, ta teeb, mida tahab. Ta tõmbab sulle ka probleeme kaela.

 

Kommentaare ei ole