{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 17. august

  foto : unsplash / Hans Ripa Jäär Armastus. Plane...

 

foto : unsplash / Hans Ripa

Jäär

Armastus. Planeetide seis ei ole kõige parem, võib juhtuda, et kohati on su partneril raske sind ära tunda. Kui sa oled vallaline, on sul ilmselt raske üksindust välja kannatada. Töö. Teiste imetlus annab sulle tiivad. Tervis. Tervise seisukohalt pole sul küll vaja midagi karta. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini, et mitte liiga palju muretseda.

Väike nõuanne: ära võta endale rohkem kohustusi kui sa kanda jõuad

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, on üks elu muutev sündmus sind ees ootamas. Tänada võid selle eest Veenust, kes täna sinu üle valvab. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Sa võid olla liiga närviline ja kannatada suure närvipinge all, võta midagi ette enne, kui su tervis selle all kannatab. Raha. Ilma, et sa midagi peaksid tegema, hakkavad su sissetulekud kasvama.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem


Kaksikud

Armastus. Mitte ükski planeet ei tule täna sinu kodurahu häirima. Ja tänu sellele on sul täna pigem head väljavaated. Töö. Ära muretse, kõik läheb hästi, Merkuur kaitseb ja toetab sind. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis täna. Raha. Väga hea periood on sinu elus algamas. 

Väike nõuanne: kasuta oma kujutlusvõimet rohkem ära


Vähk

Armastus. Hea päev selleks, et teha tulevikuplaane. Mõtle selle peale, mida sa päriselt tahad ja mille järgi su süda igatseb. Töö. Mõned ootamatud takistused võivad tekkida, ära kuluta oma närve, tee hingamisharjutusi. Tervis. Katsu natukenegi sporti teha või rohkem liikuda, see aitab pingeid maandada. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära solva teisi oma sõnadega

 


Lõvi

Armastus. Armastuse planeet Veenus kingib sulle ilusa päeva. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Ilmselt pead sa täna langetama ühe väga tähtsa valiku. Tervis. Kui sa hoiaksid oma närve natukene rohkem  ja muretseksid vähem, läheks kõik hästi. Raha. Sinu rahaasjad hakkavad paranema. 

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika


Neitsi

Armastus. Täna võid sa kindel olla Veenuse kaitsele, soovi midagi, su unistused võivad täituda. Töö. Kasuta oma pead ära ja ära kõhkle nii palju. Kui sa midagi tahad, siis räägi. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Piira oma kulutusi nii palju, kui võimalik. Ja ära muretse, paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära võta asju liiga palju südamesse


Kaalud

Armastus. Sa igatsed vahelduse järele, katsu rääkida sellest oma elukaaslasega enne, kui on liiga hilja ja sul on raske kiusatusele järele anda. Sest terve elu on kiusatusi täis. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Ilmselt oled sa väsinud, ära unusta vett juua: vesi suured laevad kannab, vesi sulle jõudu annab. Raha. Hoidu igasugusest kulutamisest. 

Väike nõuanne: ära kahetse seda, mida sa oled teinud, sea endale uued eesmärgid, siis ei hakka sul igav


Skorpion

Armastus. Sa võid kohtuda täna kellegagi, kes ei jäta sind ükskõikseks, kelle tume pilk võtab su põlved nõrgaks, kes on sama salapärane nagu sina ise ja ilmselt sündinud ka Skorpioni tähtkujus. Aga kaks kõva kivi head jahu ei jahvata. Töö. Tänu planeetide toetusele viid sa täna suuri asju korda. Tervis. Kõik su võimalikud terviseprobleemid peaksid kasuma. Raha. Investeeri või paiguta oma raha targalt.

Väike nõuanne: ära hädalda ja kaeba, sellest pole nagunii mingit kasu

 


Ambur



Kaljukits

Armastus. Veenus ja Marss kingivad sulle imeilusa päeva. Töö. Jupiter toetab sind kõikides su ettevõtmistes, kasuta seda erakordset võimalust ära. Tervis. Ilmselt kannatavad su närvid praegu, sest sa elad liiga stressirohket elu.

Väike nõuanne: ära lase end lõksu püüda


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled veel vallaline, siis kohtud sa ilmselt juba varsti kellegagi, kes oleks otsekui välja tulnud sinu kõige suurematest unistustest. Töö. Lahenda väiksemad probleemid ära, mis tekitavad pingeid sinu ja su kolleegide vahel. Tervis. Su tervis läheb päev-päevalt ainult paremaks. Raha. Ilmselt saad sa täna häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase sündmustel oma meelerahu häirida


Kalad

Armastus. Võib-olla oleks hea, kui sa veedad mõnda aega lihtsalt omaette, mõnikord võib väike suhtepaus teha imesid. Töö. Võta tempot maha enne, kui su tervis selle all kannatab. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Mõned takistused võivad tekkida, ole ettevaatlik. 

Väike nõuanne: mitte liiga palju ega liiga vähe: kerge öelda aga raske ellu viia

Kommentaare ei ole