{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 1. juuli

  foto : unsplash / Randy Fath Jäär Armastus. Õnne ...

 

foto : unsplash / Randy Fath

Jäär

Armastus. Õnne planeet Jupiter mõjutab täna sinu paarisuhet ja see tähendab, et sind on ees ootamas tore päev täis ilusaid üllatusi. Töö. Merkuur muudab sind ambitsioonikamaks, vaata ainult ette, sest suur tükk ajab suu lõhki. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, hoia end ainult kuuma eest, ära kurna ennast liiga palju ära ja joo rohkem vett. Raha. Ära pane kõiki mune samasse korvi.

Väike nõuanne: lõpeta see muretsemine eilse ja homse pärast, naudi tänast päeva

 

Sõnn

Armastus. Uraan tekitab sinu ja su kaaslase vahel arusaamatusi ja möödarääkimisi. Töö. Planeetide seis on praegu hea. Sa oled ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. Tervis. Hoia oma kehakaalu ja ära söö liiga palju. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: võta aega ka elamiseks


Kaksikud

Armastus. Ära arva, et mujal on rohi rohelisem. Ära riku ise oma elu ära. Töö. Räägi asjadest otse ja ilma keerutamata. Tervis. Su tervis peaks olema üsna hea praegusel hetkel. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga hea uudise! 

Väike nõuanne: ära unusta teisest ajast ja teistsugusest maailmast, elu on praegu ja nüüd


Vähk

Armastus. Mõned arusaamatused ja probleemid võivad tekkida sinu ja su kaaslase vahel. Võib juhtuda, et sa saad täna ühe suure saladuse teada. Töö. Ära ole nii suurte eelarvamustega, sa rikud ise oma suhted ära. Tervis. Su tervis peaks olema hetkel väga hea. Raha. Täna on sul planeetide seisu vaadates väga head väljavaated, raha võib tulla täiesti ootamatust kohast.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja ära muutu liiga küüniliseks

 


Lõvi

Armastus. Ära nõua, et su kaaslane täidaks iga su viimse soovi. Töö. Ole korralikum ja kannatlikum, kui sa tahad oma plaane ellu viia. Tervis. Päike toob sulle jõudu ja energiat juurde, ära unusta rohkem vett juua ja süüa palju marju. Raha. Rahaprobleemid panevad sind võib-olla muretsema aga mõtle parem sellele, et juba varsti saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: kui sa oled eksinud, siis tunnista oma süüd


Neitsi

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema üsna hea hetkel aga ainult siis, kui su elukaaslane ei ole sündinud Jäära, Sõnni ega Lõvi tähtkujus. Vastasel juhul võivad sind ees oodata mõned tulisemad sõnavahetused. Töö. Ära ole nii suur pedant. Tervis. Katsu teha lõunauinakut või panna lihtsalt silmad kinni, kui väsimus peale tuleb. Raha. Ole ettenägelikum ja ära riku oma häid võimalusi ära.

Väike nõuanne: võta ennast käsile ja ära jäta end hooletusse


Kaalud

Armastus. Saturni mõjutusel katsud sa parandada oma suhteid ja oled selle tõttu järeleandlikum ning hoolivam. Kui sa oled vallaline, on sind täna ootamas üks väga ilus üllatus. Töö. Ole ettevaatlikum, sest õnnetus ei hüüa tulles. Tervis. Piira magusa tarbimist, praegu selle kuumaga ei tee see sulle head. Raha. Ole tark ja sa leiad võimaluse.

Väike nõuanne: tark ei torma


Skorpion

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu on üsna tõenäoline, et sa unistad kellestki teisest. Aga sul pole tahtmist oma elu ära rikkuda, seega ei lähe see lugu unistamisest kaugemale. Töö. Lahenda oma suuremad probleemid täna ära, see muudab su elu kergemaks. Tervis. Ära unusta minna ujuma. Raha. Täna võib rahaingel sind külastada.

Väike nõuanne: võta asju nii nagu nad on

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis on sind ees ootamas väga ilus ja paljutõotav päev. Töö. Tõenäoliselt saadab sind hea edu terve päeva. Tervis. Maga rohkem, isegi kui selle kuumaga on raske magada. Ära unusta jätta kardinad magamistuppa ette päevaks, aknad kinni, et soe õhk sisse ei pääse. Raha. Ära soorita ühtegi suuremat tehingut.

Väike nõuanne: tööta rohkem, ära mängi


Kaljukits

Armastus. Ilmselt mõtled sa praegusel eluhetkel oma elu üle järele. Ja võtad õppust minevikus tehtud vigadest. Töö. Mõned pinged võivad tekkida töökaaslastega. Tervis. Sind vaevab ilmselt kerge väsimus, ära muretse liiga palju, katsu näha asju läbi parema vaatenurga. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu


Veevalaja

Armastus. Hea uudis: Jupiter toob täna su ellu õnne ja armastust. Töö. Praegusel hetkel on sul head väljavaated ja võimalused kindlustada oma positsiooni. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga


Kalad

Armastus. Ilmselt kahtlustad sa oma elukaaslast, et ta sind petab. Kas asjad ikka on nii halvad või kujutad sa seda kõike endale ette? Töö. Kasuta oma pead rohkem. Tervis. Toitu tervislikumalt, su keha ei taha igasugust jama enam. Raha. Hea võimalus kasvatada oma sissetulekut. 

Väike nõuanne: ära oota, et teised sulle kõik kandikul kätte toovad

Kommentaare ei ole