{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juulikuu algus toob kaasa palju õnne ja edu kolmele tähemärgile

  foto : unsplash  / Ivan Rohovchenko Planeetide seis on muu...

 

foto : unsplash  / Ivan Rohovchenko


Planeetide seis on muutumas juuli alguses. Kolmapäeval, 6. juulil liigub Merkuur Kaksikute märgist edasi Vähi märki ja Marss jätab hüvasti Jääraga, et minna edasi Sõnni märki. Selline planeetide liikumine on üldjoontes üsna positiivne märk. Mõlema planeedi energia paneb meid keskenduma rohkem sellele, mis on tähtis. Oma perele. Ja lähedastele. Ja sellele, mida me ise saaks ära teha, et hoida oma peret koos. Praegu on ideaalne aeg selleks, et muuta oma suhteid lähedastega paremaks. 

Mingil määral võib probleeme tekitada ainult see, et Merkuuri ja Jupiteri vahel võivad tekkida pinged, see võib omakorda panna meid mõistma, et isiklik heaolu on hea asi küll aga mitte teiste inimeste elu hinnaga. Isiklikust heaolust on kasu ainult siis, kui ka su lähedased selle üle rõõmu saavad tunda. 

 


Millistele tähemärkidele toob see nädal kõige rohkem õnne? 

Lõvi

Sellel nädalal naeratab elu sulle. Kõik läheb su elus nii hästi kui võimalik. Planeetide seisu vaadates algab su elus täiesti uus ajajärk. Palju õnne on sind ees ootamas. Sa jätad kõrvale suhted, mis ei tee sulle head ja aeg aitab parandada minevikus saadud hingehaavu. Veenus toob sulle tagasi rahu hinge ning usu paremasse tulevikku. Sõprussuhted muutuvad paremaks, armastus ümbritseb sind, uued võimalused avanevad. Kõik läheb nii hästi kui võimalik. Ja lisaks kõigele oled sa täis elujõudu, planeedid ise toovad su ellu õnne ja rõõmu. Järgmine nädal peaks tooma sulle samuti raha juurde.


Kaalud

Ka sinul hakkab järgmisel nädalal vedama. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Sa saad kõikidest takistustest üle, leiad kõikidele probleemidele lahenduse. Järgmine nädal peaks sind ka väike rahaingel külastama ja tänu sellele võid sa hakata suuremaid tulevikuplaane tegema. Kõige rohkem õnne toob järgmine nädal aga armastuses. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt kohtud sa just sellel nädalal selle õige inimesega. 


Vähk

Sind saadab edu eelkõige tööasjades. Tänada võid selle eest Merkuuri, kes jõuab sinu märki kolmapäeval. Tänu sellele muutub su läbisaamine teistega palju paremaks. Kõik arusaamatused ja probleemid kaovad, asjad muutuvad selgemaks, silmapiir avaneb ja uued ning paremad plaanid tekivad. Praegune planeetide seis on hea selleks, et sõlmida kokkuleppeid, kirjutada lepingutele alla. Rääkida palgatõusust või ametikõrgendusest. Väga hea nädal on sind ees ootamas. 

Kommentaare ei ole