{ads}

HIDE

Viimased

latest

Juulikuu horoskoop : 3 kõige õnnelikumat tähemärki

  foto : unsplash/ Ethan Hoover Milliseid tähemärke saadab h...

 

foto : unsplash/ Ethan Hoover

Milliseid tähemärke saadab hea õnn siis selle aasta juulikuus? Kes on need õnnelikud, keda saadab sellel kuul rõõm ja õnn? Mitmed ilusad kohtumised on aset leidmas nende elus. Kõik suhted muutuvad paremaks. Mis puutub rahaasjadesse, siis Merkuur ja Jupiter aitavad kergendada finantsolukorda, head uudised ei jää tulemata. Vähemalt kolmel tähemärgil läheb kõik hästi sellel kuul.


Kaksikud

Kaksikute ellu toob juulikuu palju õnne, rõõmu ja ka romantikat. Kaksikute tähemärgile toob see kuu kõige rohkem õnne ja edu kaasa. Rõõmustamiseks tekib palju võimalusi. Veenus peaks tooma ta ellu ka armastust. Suhted teistega muutuvad palju paremaks ja lihtsamaks, tekib üksmeel ja rahulolu. Paarisuhtest peaks kaduma rutiin ja igavus. Ka selles valdkonnas on oodata ilusaid üllatusi. Töö juures hakkavad asjad minema ülesmäge. Kõiki tema ettevõtmisi saadab edu ja ka vääriline tasu ei jää tulemata. Kõikide märkide järgi peaks juulikuu tooma Kaksikutele palju raha. See ei ole veel kõik, kui tal oli probleeme tervisega, siis hakkab ta tervis nüüd märgatavalt paranema. 20. juulil avaneb üks kuldaväärt võimalus parandada oma majanduslikku seisu märkimisväärselt, mille toob talle Merkuur Lõvi märgis. 

 


Lõvi

Juuli on Lõvi kuu ja selle tõttu läheb tal sellel kuul väga hästi. Kui ta on vallaline, siis peaks ta just nüüd järgnevatel nädalatel kohtuma selle õige inimesega. Kui ta on juba kellegagi koos, siis muutub ta suhe palju paremaks juulis. Mitmed ilusad kohtumised on teda ees ootamas. Tõenäoliselt saab ta ka uusi sõpru juurde. Veenus Kaksikutes viib kõik ta mured minema. Töö- ja rahaasjades on teda ees ootamas väga hea kuu. Jupiter toob talle palju head õnne kaasa. Ilmselt võib ta ka ellu viia paar plaani, millest ta seni oli unistanud. 


Kalad

Hea õnn saadab Kalade tähtkuju kõikides ettevõtmistes sellel kuul. Paljud tema unistused on täitumas. 13. juuli täiskuu Kaljukitse märgis toob talle rahalist õnne. 19. juuli ajal toob Veenus Vähi märgis ta ellu palju armastust ja õnne. Suhted lähedaste inimestega muutuvad palju lähedasemaks ja paremaks. Sissetulekud peaksid suurenema sellel kuul. Samuti peaks ta saama väga häid pakkumisi.

Kommentaare ei ole