{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 31. juuli

  foto : unsplash / Lena Myzovets  Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Lena Myzovets

 Jäär

Armastus. Tänane päev su ellu probleeme juurde ei too ja see on juba iseenesest hea uudis. Töö. Ära jää lihtsalt ootama vaid tegutse. Tervis. Planeedid jätavad su täna rahule. Raha. Alati ei lähe kõik nii nagu me seda tahaksime, sellepärast ära hüppa üle oma varju.

Väike nõuanne: aita alati teis aga ära unusta iseennast seejuures


Sõnn

Armastus. Ilmselt toob tänane päev sulle häid uudiseid. Töö. Keegi tahab nagu meelega sulle kaikaid kodaratesse loopida, ära ole kõigiga sõber. Tervis. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Kõikide märkide järgi saad sa täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Kaksikud

Armastus. Jupiter kaitseb sinu armastuse sektorit ja selle tõttu peaks sind ees ootama erakordselt ilus päev. Töö. Sa oled liiga nõudlik ja näed teiste töös ainult vigu. Tervis. Hea oleks, kui sa piiraksid oma magusaisu. Raha. Ära tekita endale probleeme juurde.

Väike nõuanne: usu oma unistustesse


Vähk

Armastus. Ilmselt oskad sa rõõmu tunda sellest, mis sul juba on. Ja see on kõige parem. Töö. Ära tee midagi, mis rikuks su head nime. Tervis. Katsu rohkem puhata ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Hea oleks, kui sa oleksid mõnda aega kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 


Lõvi

Armastus. Võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Räägi oma partneriga, katsu järele uurida, millised on tema unistused ja soovid. Võib-olla olete te teineteisest eemaldumas? Töö. Üldiselt peaks kõik hästi minema, kui sa oskad mõnikord mõne asja puhul silma kinni pigistada. Tervis. Ilmselt oled sa heas tujus ja see on väga hea, sest nagu öeldakse, terves kehas terve vaim. Raha. Ära riski, sa võid kõik kaotada.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju


Neitsi

Armastus. Väga hea periood on sinu elus algamas. Kui sa oled vallaline, toob tänane päev sulle häid uudiseid. Töö. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja paremini jälgida, mida sa sööd. Raha. Vaadates Jupiteri aspekti on väga tõenäoline, et sa saad täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid 


Kaalud

Armastus. Ära dramatiseeri üle ja mõtle parem sellele, et kõikidel inimestel on probleeme, sa ei ole üksi ja et ükski suhe ei ole täiuslik. Ära oota teiselt inimeselt võimatut ja kõik läheb hästi. Töö. Sinu tööd hinnatakse ja see on kõige tähtsam. Tervis. Kõik su terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi teed.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse, kui sa pettuda ei taha


Skorpion

Armastus. Veenus kaitseb su armuelu ja tänu sellele peaksid sa olema täna järeleandlikum ja isegi hoolivam. Töö. Marss toob sulle täna head õnne kaasa töö juures. Tervis. Ära tee ise oma tervisele halba. Raha. Hea oleks, kui sa ei usuks liiga palju muinasjutte.

Väike nõuanne: kõik läheb hästi

 


Ambur

Armastus. Armastus muudab su päeva ilusaks. Töö. Naerata rohkem, see tuleb sulle kasuks ka töö juures. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Tänane päev toob sulle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ela ainult oma unistustes


Kaljukits

Armastus. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad täna tekkida. Ära suru oma arvamust iga hinnaga teistele peale, hoia rohkem oma suhteid. Töö. Planeetide seis pole hetkel kõige parem, Saturn siiski toetab sind natukene ja hoiab suuremaid probleeme ära. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest, see on su kõige kallim vara. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas. 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult


Veevalaja

Armastus. Kui sul on igav, siis tee midagi selle asemel, et oma kaaslase kallal närida. Töö. Täna võid sa ühe suure probleemi ära lahendada. Tervis. Naerata rohkem ja muretse vähem. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: tööta parema tuleviku nimel


Kalad

Armastus. Lõpuks ometi kaovad kõik probleemid. Töö. Tööasjad ei ole su elus hetkel kõige tähtsamalk kohal. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Kõikidele probleemidele leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Kommentaare ei ole