{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 30. juuli

  foto : unsplash / Taisiia Shestopal  Jäär Armast...

 

foto : unsplash / Taisiia Shestopal

 Jäär

Armastus. Sa leiad, et püsisuhe polegi nii hirmus. Ja sa oled isegi valmis tegema mõningaid järeleandmisi ja ohverdama oma kallist vabadust selleks, et olla kallimale meele järele. Tubli! Nii peabki tegema. Kui sa oled vallaline, siis ootad sa pikisilmi oma unistuste printsi (või printsessi). Ja tänu sellele ei märkagi, kui üks tundmatu sind unistades vaatama jääb. Töö. Sa võid oma unistusi ellu viia ja viia oma eesmärgid täide hoolimata sellest, et mõned su lähedased sind hulluks peavad. Tervis. Mis puutub tervisesse, siis jätavad planeedid sind täna rahule. Raha. Mõned raskused võivad tekkida aga ära hakka liiga palju muretsema, kui sa jääd rahulikuks, tuled sa igast olukorrast puhtalt välja.

Väike nõuanne: ole olemas, kui sind vajatakse ja teised on sulle selle eest tänulikud, ka sulle endale tuleb see varem või hiljem kasuks


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ei ole sul ilmselt hetkel vähimatki soovi end kellegagi siduda. Aga ometi võib üks võluv tundmatu röövida sinu südame. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ilmselt on su suhe hetkel hea ja harmooniline. Töö. Mitte midagi märkimisväärset, Saturn aitab sul kiiremini oma tööasjadega ühele poole saada. Tervis. Ainus probleem seisneb selles, et sa oled liiga närviline ja magad halvasti. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. Võib ka juhtuda, et tänane päev toob sulle raha juurde. 

Väike nõuanne: ära võta liiga kergekäeliselt ühtegi otsust vastu


Kaksikud

Armastus. Suhe kaaslasega peaks olema väga hea praegusel hetkel. Paljusid vallalisi ootab ees oluline ja elu muutev kohtumine. Töö. Mitte midagi tõsist ei tohiks täna juhtuda. Hea õnn saadab sind täna, ära maga häid võimalusi maha. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, kui mitte arvestada kerget väsimust, mis sind kimbutada võib. Raha. Hoia püksrihma koomal.

Väike nõuanne: vii oma plaanid ellu

 

Vähk

Armastus. Võib-olla oled sa hakanud rohkem oma kaaslasel silma peal hoidma ja ei aimagi, et su kaaslane teeb sama. Teil on mõlemal tekkinud kahtlused teise truuduse suhtes. Töö. Su väljavaated ei olegi nii halvad kui sa ise seda arvad aga ära unusta, et magavale kassile hiir suhu ei jookse. Tervis. Üldiselt on sind ees ootamas hea päev ja ükski haigus ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära jookse kohe kõige odavamat kaupa ostma, eriti siis, kui tegemist on toiduainetega. Hoia oma tervist, see on palju tähtsam.

Väike nõuanne: muuda oma mõtlemist ja ole positiivsem

 


Lõvi

Armastus. Ei ole midagi hullemat, kui suhe, kus puudub suhtlemine. Võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Töö. Energiat on sul palju aga sul on kalduvus liiga palju tormata ringi, seega ei näegi sa häid võimalusi. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Ära riski ja ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: sa ei pea tegema rohkem, kui jõuad


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et sa tunned end täna tõeliselt üksi ja oled valmis kohvreid pakkima. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Maksa oma arved ära.

Väike nõuanne: ära räägi oma elust kõigile


Kaalud

Armastus. Tüli tekitavatest teemadest juba puudu ei tule. Võib juhtuda, et su kaaslane teeb sulle etteheiteid selles suhtes, kui palju sa raha kulutad. Kui sa oled vallaline, võib kogu su elu täna muutuda. Töö. Tänane päev algab palju paremini, kui sa seda arvatagi võid. Tervis. Sa oled liiga närviline. Raha. Ole mõistlikum ja ära võta ühtegi otsust uisapäisa vastu.

Väike nõuanne: ära karda vigu teha, sest ainult nii õpitakse


Skorpion

Armastus. Õhkkond võib olla pingeline je elektrit täis. Ära mängi tulega. Töö. Ära korda vigu. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ole ettevaatlik ja ära tee midagi, mida sa hiljem kahetseda võid.

Väike nõuanne: ära lase kadedusel oma õnne rikkuda

 


Ambur

Armastus. Räägi rohkem oma tunnetest ja ära ole nii kinnine. Töö. Ilmselt oled sa halvas tujus ja lausa otsid põhjust rahulolematuseks. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid paar tundi sporti. See aitab sul maha rahuneda. Raha. Ära hakka liiga palju unistama.

Väike nõuanne: ära usalda neid, kes katsuvad sind liiga palju meelitada, sest meelitaja elab selle kulul, kes teda kuulab


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib täna midagi ilusat juhtuda. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära lase rutiinil oma suhet rikkuda. Töö. Hoia konfliktidest eemale. Tervis. Su keha tahab, et sa teda rohkem kuulaksid. Raha. Mitte midagi märkimisväärset.

Väike nõuanne: ära piina ennast, seades endale liiga suuri eesmärke


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võib su suhe olla täna natukene keerulisem aga ära hakka olukorda üle dramatiseerima ja kohvreid pakkima. Kui sa oled vallaline, oled sa ilmselt praegu uhke nagu kukk ja valmis sööstma esimese võimaluse korral. Töö. Tänu sinu rõõmsale meelele läheb täna kõik hästi. Tervis. Naerata ja kõik läheb hästi. Raha. Ära priiska.

Väike nõuanne: muuda ise oma elu õnnelikuks


Kalad

Armastus. Lõpuks ometi hakkab sinu elus kõik hästi minema. Töö. Hetkel ei mõtle sa eriti tööasjade peale. Tervis. Ära unusta lõunauinakut teha, see teeb sulle praegu head. Raha. Päike ja Veenus toovad su ellu häid võimalusi.

Väike nõuanne: jaga oma muresid mõne usaldusväärse inimesega, sest jagatud mure on pool muret

Kommentaare ei ole