{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad paistavad silma suurema või väiksema truudusetuse poolest (edetabel)

foto : unsplash / Kev Costello    Kas sa võid oma elukaaslas...

foto : unsplash / Kev Costello

 

 Kas sa võid oma elukaaslast kinnisilmi usaldada? Ütle, millises tähtkujus ta sündinud on ja meie ütleme sulle, kuidas sellega on. Ära tee välja, kui su kaaslane vaatab sind kurja pilguga samal ajal, kui sa seda artiklit loed. Ja ära unusta, et nagu ikka astroloogias ei maksa seda võtta sõna-sõnalt. 


Milliste tähemärkide esindajad paistavad silma suurema või väiksema truuduse poolest?

Alustame edetabeli viimasest kohast ehk siis nendest tähemärkidest, kes paistavad silma erakordse truuduse poolest.


1. Neitsi

Oht, et Neitsi hakkaks üle aisa lööma, on väga väike, sest tal on kaasasündinud kohusetunne oma pere ja lähedaste ees. Ja selleks, et petta, peaks ta sinu eest midagi varjama. Seda tema õilis hing aga ei suuda, ta lihtsalt ei ole selleks võimeline, seega võid sa täiesti rahuliku südamega magada: sinu Neitsike ei hakka iialgi sind petma. Kui ta tahakski minna mujale vaatama, siis teeb ta sinuga kõigepealt lõpparve, sest ilmselt on tal põhjuseid rahulolematuseks.

 

2. Lõvi

Lõvile meeldib nii elada, et ta ei pea midagi varjama, et ta hinge peal pole ühtegi süüd ja et ta on üldse teistest parem. Ta ei hakka ennast reetma, seega ei reeda ta ka sind. Seega jäädes truuks iseendale on ta truu ka sulle. 

 

 

3. Kaljukits

Tema puhul on tegemist põhimõtte küsimusega. Lausa auküsimus. Ta ei lähe mujale vaatama, sest tema jaoks on see põlastusväärne ja madal. Ja lisaks ei saa ta hiljem sulle enam etteheiteid teha moraaliküsimuste suhtes.

 

4. Vähk

 Vähk on sodiaagi romantilisem tähemärk. Ja tänu sellele, et ta armastab nii palju sind ja armastust, ei hakka ta sind iialgi petma. 


5. Sõnn

Talle meeldivad ainult püsisuhted, mingit draamat ta oma ellu ei vaja. Ta on lojaalne ja peab oma põhimõtetest kinni. Tema on see, kes tahab rahulikku elu, sellist, mis paneb teisi põgenema ja oma ellu vaheldust otsima.


6. Skorpion

Võimalus, et üks Skorpion sind petaks, on imeväike. Muidugi, kui sa just ise ei alusta ja esimesena teda ei peta. Siis on tegemist juba kättemaksuga, mida ta kasutada võib.


7. Kalad

Kui sa peaksid ta teolt tabama, vaatab ta sulle täiesti süütult otsa ja imestab, miks sa sellest nii suure numbri teed, sest temal on suur süda, ainult maailm on väike. 

 


8. Kaalud

Talle meeldib kõigiga flirtida, ka naeratusi jagub tal kõikidele. Ta flirdib palju. Tegelikult kogu aeg. Kui keegi talle silma teeb, ei oska ta ei öelda. Ta petab sind aga katsub seejuures iseennast veenda, et ta ei tee ju meelega. 


9. Veevalaja

Tema on erineva maailmanägemusega inimene, ta näeb oma ninaotsast palju kaugemale. Teisisõnu: kui sa jalutad temaga koos käsikäes Rooma tänavatel, siis on tema juba oma mõtetes kusagil mujal. Ja ilmselt mitte sinuga.


10. Ambur

Amburi elu on üks suur seiklus ja koosneb unistustest. Milleks jääda ühte sadamasse ankrusse? Ta teeb sulle selgeks, et puhkusereisi ajal petmine ei ole päris petmine. Ta ei saa lihtsalt ühele inimesele truuks jääda, sest mujal on alati rohi rohelisem.


11. Kaksikud

"See ei olnud minu süü," , "Ma tõesti ei tahtnud seda aga kuidagi juhtus nii.", "Ära ole pahane, ma enam ei tee!", "Ma tõesti ei tea, mis mul pähe läks, ma olen süüdi, noh, lepime ära!"

Ja nii kogu elu. Ta leiab alati oma tegudele vabandusi. Ta tahab vaheldust oma igapäevasesse ellu. Lõbu. Naeru ja nalja. Juba truuduse mõiste on tema peas natukene teistsugune, kui teistel. Ta katsub sulle seda selgeks teha samal ajal, kui sa kohvreid kümnendat korda pakid.


12. Jäär

Kui sa elad juba pikemat aega Jääraga koos, siis oled sa õnnega koos, sest Jäär ei püsi ühel kohal kaua. Ta tahab kogu aeg vallutada ja väsib ühest ja samast inimesest ruttu. Õnneks ajalugu kõigest ei räägi kodurahu huvides.

 



Allikas: elle.fr

Kommentaare ei ole