{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, milline võiks olla sinu järgmine reisi sihttkoht vastavalt sinu sodiaagimärgile

  Foto : unsplash / Rebe Adelaida  Kuhu sa võiksid reisida j...

 

Foto : unsplash / Rebe Adelaida

 Kuhu sa võiksid reisida järgmisel korral? Kuidas sulle meeldib reisida? Metsas telkides nagu Kalad? Minna teisele poole maakera nagu Ambur? Või mõnes luksushotellis nagu Sõnn? 

Selle aasta suvepuhkus läheneb suurel sammul. Ja paljud igatsevad vabaduse ning reisimise järele. 

Astroloogia annab aimu iga inimese isiksusest, tema südamesoovidest ning vajadustest. Astroloogia näol ei ole tegemist täppisteadusega, küll aga võimaldab see aidata meil selgemalt näha, kuhu me võiksime järgmisena reisida.

Milline on iga sodiaagimärgi ideaalne reisi sihtkoht? 

Õnneks on võimalusi igasuguseid ja igale maitsele. Kas sulle meeldib ka luksushotellides peatuda ja jahiga merel päikeseloojangut imetleda nagu Sõnnil? Või tahad sa tugevaid elamusi nagu Jäär? Või huvitab sind teiste maade kultuur ja kombed nagu Neitsit? Või tahad sa minna kogu perega puhkama nagu Vähk? 

 

Jäär 

Jäär võib täiesti vabalt käia üksi reisimas. Tal on olemas kõik, mis vaja, et teha tee peal uusi sõpru endale ning imetleda samal ajal seda maailma, millest ta alati on unistanud.

Tema ideaalne reisi sihtkoht on Peruu või Šotimaa  


Sõnn

Sõnn hindab mugavust. Ta reisib alati äriklassis, kui võimalik ning valib endale ilusad ja maalilised paigad reisimiseks nagu näituseks taevasinise rannikuga Prantsuse Riviera. Ta tahab puhkuse ajal nautida ka šampust ning 5-tärnilist restorani.

Tema ideaalne sihtkoht on Prantsusmaa Vahemere rannik

 

 

 

Kaksikud

Koos sõpradega reisides meeldib talle külastada vaikseid maakohti, kui suuri linnu. Ta tahab reisimise ajal nautida suurlinna rõõme, peatudes mõnes linnaäärses maakohas.

Tema ideaalne sihtkoht on Pariis või London

 

Vähk

 Kui võimalik, siis reisib ta koos perega ja armastab palju nostalgitseda, külastades kunagi käidud radu. Ta tahab nautida head kvaliteetset aega.

Tema reisib ja matkab hea meelega Eestis

 

Lõvi

Lõvile meeldivad suurlinna tuled, ta tahab jalutada õhtuti linnas, teha selfisid, käia baarides ja kohvikutes. Talle meeldib ka olla tähelepanu keskmes. Näha ja olla nähtaval.

Tema ideaalne sihtkoht on New York või Bali

 

Neitsi

Neitsil on väga peen ja hea maitse. Ta valib endale kõige parema hotelli tavaliselt. Ning reisi sihtkohaks paiga, kus ta saab imetleda ajaloolisi monumente ning kultuurseid kohti. Talle meeldib reisida lähedaste seltsis. 

Tema ideaalne sihtkoht on Kreeka või Kambodža.

 

 


Kaalud

Tal on kõrge ilumeel. Ta reserveerib laua kõige paremas restoranis ja ostab poodidest kõige originaalsemaid ehteid. Ta valib endale kõige luksuslikuma hotelli.

Tema ideaalseks sihtkohaks on Kreeka saared või Baleaarid.

 

Skorpion

Tema ei igatse kaugete maade järele. Nädalavahetus heas spaas või Saaremaa tuulikute imetlemine sobib talle suurepäraselt. Puhkuse ajal tahab ta puhata. Võimaluse korral reisib ta üksi. Tal on vaja aega, et laste oma hingel ja kehal puhata. 

Tema ideaalne sihtkoht on Saaremaa

 

Ambur

Tema on sodiaagi reisisell. Tal ei olegi nii väga kindlat sihtkohta peas juba olemas. Tal on vaja ainult seljakotti, passi, fotoaparaati ja marke, et postkaarte saata perele ja sõpradele. Ta on vabameelne ja teeb, mis tahab.

Tema ideaalne sihtkoht on Pürenee mäestik, Nepal või  Iirimaa


Kaljukits

Kaljukits reisib äriklassis ja üksi, sest ta vajab kvaliteetset aega puhkamiseks. Ta valib endale kõige parema hotelli, kus tal on olemas kõik mugavus, mida ta vajab. Ta töötab palju ja on väärt seda väikest puhkust. Tal on kõrged nõudmised ja ta ei lepi odavate kohtadega. 

Tema ideaalne sihtkoht on Monaco või Šveits 


Veevalaja

Veevalajale meeldib käia muusikafestivalidel koos sõpradega. Ta valib tavaliselt mõne lihtsama ja odavama hotelli, kus peatuda või siis reisib oma karavanautos. Nii kaua, kui ta on ümbritsetud lähedaste ja sõpradega ning teeb endale ilusaid mälestusi, on ta õnnelik.

Tema ideaalne sihtkoht on India või Hiiumaa


Kalad

Talle meeldib originaalsus ja boheemlaslik eluviis. Ta on kunstnikuhingega. Ta püstitab oma telgi mererannale ja seab end seal sõpraderingis sisse (ta reisib alati sõpradega). Ta tahab nautida ilusaid liivarandu ning metsasalusid, et imetleda päikeseloojangut.

Tema ideaalne sihtkoht on Lahemaa rahuvspark või Pärnu

 

 


 

 




 

Kommentaare ei ole