{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 7. juuli

  foto : unsplash / Oliver Hale Jäär Armastus. Mitt...

 

foto : unsplash / Oliver Hale

Jäär

Armastus. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu armastuse sektoris ja selle tõttu on peaaegu kindel, et midagi suurt ei tohiks täna aset leida. Töö. Tee oma tööasjades kord. Millised on su tulevikuplaanid? Tervis. Su enesetunne peaks olema üsna hea, ära ainult hakka oma jõudu proovile panema. Raha. Hea oleks, kui sa oleksid kokkuhoidlikum ja säästlikum.

Väike nõuanne: vali paremini, kellega sa läbi käid

 

Sõnn

Armastus. Päike mõjutab positiivselt sinu armuelu, seega peaks täna sind ees ootama üsna hea päev. Töö. Ära muretse, kõik läheb hästi. Tervis. Planeetide seis on üsna neutraalne aga see võib panna sind rohkem sööma. Raha. Ära hakka spekuleerima.

Väike nõuanne: ära muuda liiga ruttu arvamust


Kaksikud

Armastus. Täna on sind ees ootamas üsna tavaline ja meeldiv päev. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda inimesega, kelle pärast oled sa nõus oma vabadusest loobuma. Töö. Ilmselt ei jaksa sa enam. Töö juures valitsev raske õhkkond kurnab sind vaimselt ja füüsiliselt. Ära viska kohe lahkumisavaldust lauale, ole kannatlik ja oota paremad ajad ära. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis, ainult natuke närviline. Raha. Ole ettevaatlikum kõikide rahaliste tehingutega: ära müü ja ära osta.

Väike nõuanne: ära aja kogu aeg oma jonni taga


Vähk

Armastus. Ära mängi tulega. Võib juhtuda, et sa kohtud täna ühe toreda inimesega, kellega sa leiad kohe ühise keele aga see on kõik ainult illusioon, mida päriselt pole olemas. Töö. Sa oled suure kujutlusvõimega, kasuta seda ära tööasju ajades. Tervis. Ära unusta natukenegi rohkem puhata. Raha. Planeedid aitavad täna sul parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära mängi oma raha maha

 


Lõvi

Armastus. Ära ole nii tujukas ja kõik läheb hästi. Töö. Merkuur toob sulle täna head õnne ja edu kõikides ettevõtmistes. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Ära ole hooletu.

Väike nõuanne: õpi andestama


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et sa tunned kerget väsimust praegusel hetkel. Töömuresid on liiga palju. Ära muutu liiga pessimistlikuks ja ära pane teisi kannatama sellepärast. Töö. Vii oma eesmärgid ellu. Tervis. Sa peaksid rohkem puhkama. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: naudi elu ka natuke


Kaalud

Armastus. Ilmselt oled sa täna natuke liiga tundlik ja võtad kõike isiklikult. Sinu elukaaslane kannatab selle all kõige rohkem. Töö. Ära oota, et kõik sind toetaksid ja aitaksid, tee ise ka midagi. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Rahaprobleemid teevad sind murelikuks. Ole kannatlik ja tee tarku otsuseid.

Väike nõuanne: ole töö juures tõsisem ja väärikam


Skorpion

Armastus. Üldiselt ei tohiks probleeme täna tekkida. Töö. Võib olla tunned sa, et sa hakkad vaikselt lootust kaotama. Ära muretse, head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Sa peaksid olema täna väga heas vormis ja tundma end üsna hästi. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: rakenda oma ideed ellu

 


Ambur

Armastus. Täna võib kõike ette tulla: kes läheb lahku, kes armub, kes saab abieluettepaneku. Kõik on võimalik. Töö. Ole kindlameelsem ja ära muuda oma meelt nagu tuulelipp. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Õnne planeet Jupiter toob sulle head õnne täna kaasa.

Väike nõuanne: sihikindlus on hea omadus. Aga pole mõtet rabeleda asjade pärast, mis pole seda väärt


Kaljukits

Armastus. Ära idealiseeri nii palju. Võta asju rahulikult: su elukaaslane on täiesti tavaline inimene nagu kõik teisedki, oma heade ja halbade külgedega. Töö. Pane oma eesmärgid paika ja tööta selle nimel. Tervis. Suured terviseprobleemid sind ei ohusta. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: katsu aru saada, et sinu probleemides ei ole süüdi saatus


Veevalaja

Armastus. Tõenäoliselt on sind ees ootamas ilus ja rahulik päev, ühtegi arusaamatust ei tohiks tekkida. Kui sa oled vallaline, kohtud sa täna ühe inimesega, kellega teil on ühiseid sõpru. Töö. Kolm planeeti mõjutavad hetkel sinu armastuse sektorit ja muudavad sind veelgi ambitsioonikamaks. Ära mine liiga ahneks. Tervis. Mõtle paremaid mõtteid. Sest vaimne tervis on sama tähtis, kui füüsiline. Raha. Päike toob sulle kaasa rahaõnne tänasesse päeva.

Väike nõuanne: ära unusta, et kuulates õpitakse

 

Kalad

Armastus. Marss muudab sind täna närvilisemaks, katsu siiski end tagasi hoida ja ära hakka otseselt ründama oma elukaaslast. Töö. Kes ei tööta, see ei söö. Tervis. Joo rohkem vett. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ole julgem ja ettevõtlikum

Kommentaare ei ole