{ads}

HIDE

Viimased

latest

Öised ärkamised - vaata, mis selle taga olla võib!

   Iga öö ärkad sa mingil põhjusel kell 3 öösel üles. Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on selle taga mingi varjatud põ...

 

 Iga öö ärkad sa mingil põhjusel kell 3 öösel üles. Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on selle taga mingi varjatud põhjus. 

 

Foto : unsplash

 

Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on keha ja vaim, füüsiline ja psühholoogiline aspekt omavahel tihedalt seotud. Ei ole nii, et oma vaimne pool ühel pool koos kõikide meie muredega ja teisel pool keha koos oma väikeste probleemidega. See kõik moodustab ühe terviku. 

Akupunktuuri meridiaanid ehk siis eluenergia kanalid voogavad üle kogu keha laiali ja on omakorda seotud organiteha, mis aktiveeruvad just öisel perioodil. Just öisel puhkeajal, katsuvad organid väljutada ja vabastada end seisvast ja häirivast energiast ning liigsetest emotsioonides. Kui mõni organ aga kannatab millegi tõttu ja tema tegevus on häiritud, siis ilmuvad sümptomid just sellel hetkel. Seega on hea võimalus teada saada, millise organiga sul probleeme võib olla või millised emotsioonid sinul blokeeritud on, kui sa ära märgid, mis kell sina tavaliselt öösiti ärkad. 

 

 


Ütle, mis kell sa ärkad ja ma ütlen sulle, mis sulle probleeme tekitab!

Teadmiseks tuleb võtta ka seda, et antud kellaajad kehtivad ainult talveajale. Suveperioodil tuleks võtta üks tund maha.


Kui sa ärkad kesköö ja kella 2 vahel 


Meridiaan, mis sellega on seotud: Maks, mis puhastab organismi toksiinidest

Blokeeritud emotsioon: Maks on seotud tagasihoitud vihaga, kannatamatuse ja pettumusega.


Kui sa ärkad kella 2 ja 4 vahel öösel


Meridiaan, mis sellega on seotud: Kopsud, mis on ühendatud rakkudele ja meid kaitsvale barjäärile - nahale -  hapniku transportimisega.

Blokeeritud emotsioon : Ärkamine sellel kellaajal võib olla seotud sügava kurbuse, pettumuse, väärtushinnangutega seotud kartusega või traumaga. 


Kui sa ärkad kella 4 ja 6 vahel


Meridiaan, mis sellega on seotud: Jämesool, mis väljutab väljaheiteid

Blokeeritud emotsioon: Kui sa ärkad sellel kellaajal, võib see olla seotud seedimisega aga ka psühholoogilise probleemiga. Võib-olla on tegemist süütunde või minevikuga seotud probleemiga, mis tekitab kurbust.


Kommentaare ei ole