{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : koristushullude tähemärkide edetabel

foto : unsplash / JESHOOTS.COM    Me teame täpselt, millised...

foto : unsplash / JESHOOTS.COM

 

 Me teame täpselt, millised tähemärgid armastavad korda ja millised mitte. Ütle, mis tähtkujus sa sündinud oled ja meie ütleme sulle, kui korras su kodu on. 

Kas sul tuleb meelde see kord, kui sa läksid sõbranna juurde kohvi jooma? Tema kodu on alati nii korras ja lausa läigib puhtusest, vaevalt said sa oma kohvi joodud, kui juba oli tass pestud ja kapis tagasi. Sõbranna ise aga tõmbab juba lapiga siit ja sealt ning ei tee teist nägugi. Me võime sulle öelda 98% täpsusega, millises tähtkujus ta on sündinud. Siin on koristushullude tähemärkide edetabel, alustame viimasest kohast. 


12. Kalad

Mis mõtted koristushull? Ta isegi ei tunne sellist sõna ega tahagi tunda. Ta tahab elada oma elu rahulikult ja peseb nõud järgmisel nädalal ära.


11. Jäär

Põhimõtteliselt ei ole ta selle vastu, et ta kodu oleks ilusti korras. Aga kuna ta on selline mõtlematu ja tormakas, siis temaga ikka juhtub midagi. Asjad lähevad katki või ajab ta midagi ümber. Ikka juhtub midagi  ja selle tõttu ongi ta kodu selline tõeline lahinguväli, mida tal lihtsalt ei ole aega koristada ja kus ta ise ka ära eksib.

 

10. Ambur

Tema kõige suurem probleem seisneb selles, et tal on vaja ruumi. Tal on vaja palju isiklikku ruumi nii töö juures, kui puhkusel olles, tema asju on absoluutselt igal pool. Segadus on midagi, mis mõjub talle rahustavalt.

 

9. Kaksikud

Ta tähelepanu on liiga hõivatud muude asjadega selleks, et ta saaks keskenduda nii primitiivsele tööle nagu koristamine. No kui just vaja, siis võiks ta koristamist võtta kui väljakutset, mille eest ta saab boonuspunkte. 

 

 

8. Veevalaja

Kui ta on kodus (aga seda juhtub harva), siis katsetab ta uusi retsepte või putitab oma arvutit, koristamiseks tal lihtsalt ei jätku aega. Tema tähelepanu on lihtsalt nii hõivatud muude asjade ja teiste huvialadega, et tal ei ole aega tolmu pühkida.

 

7. Lõvi

Lõvile meeldib küll koristamine, sest koristamise ajal saab ta laulda oma lemmiklaule. Või siis kuulata head muusikat. Hari on tal mikrofoni asemel ja naabritel on lõbu laialt. 

 

6. Vähk

Tema on tõeline koduhaldjas, kes kogu oma elu hoolitseb selle eest, et kodu oleks mugav. Ja mugavus eeldab ka seda, et kodu oleks puhas ja korras.

 

5. Kaalud

Kuna talle meeldib ilus kodusisustus, siis meeldib talle ka kord. Ta tahab, et kõik oleks kena ja ilus vaadata. Isegi segadus tema juures on ilus ja meelega tehtud nii, et see oleks kena. Ainuke puudus seisneb selles, et ta kodu ei ole sugugi praktiline.

 

 

4. Sõnn

Tema on päris suur koristushull, iga kord, kui ta midagi kätte võtab, ümiseb ta omaette, et see asi käib sinna, see jällegi sinna. Ta teab täpselt, kus on iga asja koht. Talle ei meeldi, kui keegi tema asju puudub.

 

3. Skorpion

Kas see tõesti üllatab sind, et Skorpion on selles edetabelis kolmandal kohal? Skorpion tahab kõike kontrollida ja on seejuures minimalist. Kui sa teed talle vale kingituse, siis võib ta lausa nutma hakata, sest ta ei tea, kuhu ta peaks selle asja nüüd panema.

 

2. Kaljukits

Talle meeldib kord. Ta on hästi distsiplineeritud ja tõmbab väga innukalt lapiga ringi. Isegi tema kontorilaud on alati piinlikult korras.

 

1. Neitsi

Neitsi käib kogu oma elu ringi tolmulapp käes. Tema elu on nii hästi organiseeritud. Ta hoolitseb selle eest, et ta kodu oleks alati korras ja puhas. Isegi siis, kui ta pole kodus. Kui keegi unustab välisjalanõud tema juures jalast võtta, võib ta tõsiselt ärrituda. 

 

 

Allikas: elle.fr

Kommentaare ei ole