{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 14. juuli

  foto : unsplash/ OPPO Find X5 Pro Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash/ OPPO Find X5 Pro

Jäär

Armastus. Targem annab järele. Pea seda meeles ja kõik läheb hästi. Töö. Täna avaneb üks väga hea võimalus, haara sellest kinni ja kasuta ära. Tervis. Üldiselt ei tohiks sul praegu tervisega probleeme olla, katsu ainult mõtelda positiivsemalt. Raha. Ära hakka riskima. 

Väike nõuanne: tegutse rohkem ja unista vähem

 

Sõnn

Armastus.  Ilus päev on sind ees ootamas, ilmselt suudate te rääkida kõik oma probleemid lahti ja liikuda tuleviku suunas juba kergema südamega. Töö. Näita, milleks sa võimeline oled ja ära oota, et sulle kõik kandikul kätte tuuakse. Tervis. Toitu tervislikumalt ja joo palju vett. Raha. Ole ettenägelikum ja pane paika eelarve.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi


Kaksikud

Armastus. Lahenda kõik oma suhteprobleemid ära ja katsu teise inimese seisukohast ka aru saada, ära mõtle ainult iseenda peale. Kui sa oled vallaline, siis ära otsi ainult juhusuhteid. Elu ei ole ainult mäng. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, sa saad kindlasti häid uudiseid. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Ära põgene oma probleemide eest, haara härjal sarvist.

Väike nõuanne: ära tee asju kiirustades ega poolikult


Vähk

Armastus. Suur armastus võib täna sinu ellu tulla ilma ette hoiatamata. Töö. Planeetide seis on üsna hea, täna ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Tervis. Võta asju rahulikumalt, su oma närvid kannatavad. Raha. Ole ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: tule oma mugavustsoonist välja ja hakka tegutsema

 


Lõvi

Armastus. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida, sind on ees ootamas üsna ilus päev. Töö. Ära räägi oma plaanidest kõikidele ja ära pea kõiki oma töökaaslasi headeks sõpradeks. Tervis. Katsu rohkem liikuda. Raha. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 

Neitsi

Armastus. Ära põgene oma probleemide eest. Ja ära süüdista kõiges oma elukaaslast. Su probleemide põhjus on mujal. Kui sa oled vallaline, siis ära kurvasta enam, suur õnn on sinu õuele saabumas. Töö. Ära riku oma head nime. Tervis. Katsu natukenegi hoolitse oma tervise eest. Raha. Tark hoiab kokku.

Väike nõuanne: aitab muretsemisest, sa ise tekitad oma peas endale probleeme, mida pole isegi olemas. Sa liialdad ja mõtled üle ning teed iseendale sellega haiget. Muuda oma vaatenurka ja õpi hindama seda, mis su elus hästi on


Kaalud

Armastus. Tänu planeetide seisule on sind ees ootamas hea ja rahulik päev. Kui sa oled aga vallaline, siis hoia silmad lahti, sinu elu armastus ei ole enam kaugel. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära muretse liiga palju, stress ei tee su tervisele head. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Skorpion

Armastus. Ilmselt toob tänane päev sulle ühe suure ja ootamatu uudise. Töö. Ära mängi ülemust, su kolleegidele ei pruugi see meeldida. Tervis. Võib-olla vaevab sind väike väsimus, ära unusta vitamiine võtta. Raha. Hea oleks, kui sa valvaksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: ole avatum ja siiram

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt avaldab keegi sulle täna armastust! Töö. Ära tee mitut asja korraga, kui sa ei taha, et see sulle probleeme kaasa tooks. Tervis. Sa peaksid olema küll heas vormis, ainult natuke närviline. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ole tark ja ettenägelikum


Kaljukits

Armastus. Päike kingib sulle ilusa päeva, katsu leida võimalusi, kuidas paremini suhelda oma elukaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, võib üks ilus kohtumine täna aset leida. Töö. Kui sa tahad üldse oma eluga kuhugi jõuda, pead sa hakkama tegutsema ja olema julgem. Tervis. Sa pead hakkama oma tervise eest rohkem hoolitsema. Raha. Tänane päev peaks tooma sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära vaidle nii palju


Veevalaja

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida tänu eriarvamustele. Kui sa oled vallaline, kaitseb Veenus su armuelu ja mõned teie seast hakkavad abieluranna poole sõudma. Töö. Ära võta kõiki lubadusi puhta kullana. Tervis. Ära unusta sporti teha ja liikuda. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju ja toob sulle head õnne kaasa.

Väike nõuanne: ära hakka ennast haletsema


Kalad

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas ilus päev. Kui sa oled aga vallaline, toob tänane päev sulle õnne kaasa. Töö. Kõik läheb hästi, kui sa näed oma ninaotsast kaugemale. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind praegu kimbutada. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: tahtejõud võib teinekord imesid teha

Kommentaare ei ole