{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised sodiaagipaarid sobivad kõige paremini omavahel kokku? Vastus võib üllatada!

  foto : unsplash / freestocks Astroloogia ja horoskoobid on...

 

foto : unsplash / freestocks

Astroloogia ja horoskoobid on ikka inimestele huvi pakkunud, eriti loetakse horoskoope siis, kui ollakse armunud. Sinu silmis võib see inimene olla ideaalne, kellega sa hiljuti kokku said. Sa tunned end temaga koos olles nii hästi, ta on sinu vastu tähelepanelik ja hoolitsev. Ja ometi polnud teil vaja horoskoope selleks, et kokku saada. Samas aitavad horoskoobid kindlaks määrata, milliste inimestega sul peaks tekkima kõige parem klapp ja milliseid oleks parem vältida. 

 

Millised sodiaagipaarid sobivad omavahel kõige paremini kokku? 


1. Jäär

Jäär on tulemärk, ta on tuline ja kirglik, võib põletada ja kõrvetada. Tema kõrval võid sa särada nagu jõulupuu või siis kõrvetada oma tiivad ära. Otse loomulikult sobivad temaga kõige paremini kokku teised kaks tulemärki: Lõvi ja Ambur. Nad on otsekui kokku loodud. Veevalaja on küll õhumärk aga sobib hästi Jääraga. Ainult Skorpionidel, Kaladel ja Kaljukitsel oleks parem oma teed minna.

 

2. Sõnn

Sõnn on maamärk, ta vajab palju tähelepanu ja hoolitsust. Tema hingesõber on sündinud Vähi, Kaalude või Neitsi tähtkujus. Hea oleks, kui Veevalaja, Kaksikud ja Lõvi ei hakkaks temaga sarvi ristama. 

 

3. Kaksikud

Kaksikud on õhumärk. Kaksikud sobivad hästi Lõvi, Kaalude, Kaljukitse ja Amburiga. Kaksikute elu võivad korralikult ära rikkuda aga need, kes on sündinud Skorpioni, Sõnni, Kalade või Jäära tähtkujus.

 

4. Vähk

Vähk on veemärk. Ta võib sobida väga hästi Skorpioni, Sõnni, Kaalude ja Amburiga. Kõik lootused kustuvad aga Lõvi, Veevalaja, Kaksikute ja Jääraga.

 

 

5. Lõvi

See loomade kuningas armastab sära ja hiilgust. Amburi kõrval avaneb tal võimalus särada. Samuti Neitsi, Kaljukitse, Skorpioni ja Kaksikute. Asi kisub hulluks aga siis, kui ta partneriks on mõni Kalade, Sõnni või Vähi tähtkujus sündinu.

 

6. Neitsi

Neitsi on maamärk, kes saab väga hästi läbi Sõnni, Kaksikute, Skorpioni, Lõvi, Kaalude ja Vähiga. Neitsi ei sobi aga üldse Veevalaja, Jäära ega Kaladega.

 

7. Kaalud

Kaalud saavad tegelikult paljudega läbi ja sobivad kokku erinevate tähemärkidega: Kaksikud, Neitsi, Ambur, Lõvi ja Veevalaja. Lämmatavaks võib muutuda aga suhe Skorpioni, Sõnni, Jäära ja Kaladega.

 

8. Skorpion

Skorpion on veemärk ja saab ideaalselt läbi Vähi, Sõnni, Kalade, Lõvi ja Neitsiga, kelle juurest ta leiab varjupaiga. Tema elus pole ruumi aga Veevalajale, Jäärale, Kaksikutele, Kaaludele ja Amburile, sest tema on juures on juba liiga palju rahvast.

 

 

9. Ambur

Ambur on särav ja optimistlik, see meeldib väga Lõvile, Kaksikutele, Vähile, Neitsile ja Kaladele. Ta ei suuda mõista ega aru saada aga Skorpioni, Sõnni ja Kaljukitse mõttemaailmast. 


10. Kaljukits

kaljukits on maarmärk, ta on üdini mõistlik ja ratsionaalne. Tema kõrval võib õnnelikuks saada mõni Skorpion, Kaksikud, Vähk või Neitsi. Jäär, Kalad ja Veevalaja aga temaga ei sobi.


11. Veevalaja

Veevalaja on originaalne ja innovaatiline, ta sobib hästi Amburi, Lõvi, Kaalude, Jäära ja Kaksikutega. Aru ei saa ta aga Skorpionist, Sõnnist, Vähist ja Kaladest.


12. Kalad

Kalad on veemärk, kes tahab ujuda heas seltskonnas. Temaga sobivad hästi Skorpion, Sõnn, Vähj, Ambur, Neitsi ja Kaljukits. Hea oleks, kui Jäär, Kaksikud ja Kaalud läheksid oma teed.

 


Kommentaare ei ole