{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 13. juuli

  foto : unsplash / Michael Anfang Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Michael Anfang

Jäär

Armastus. Ette võib tulla hõõrumisi elukaaslasega. Sa leiad, et tema käitumine on täiesti alla igasugust arvestust. Kui sa otsid aga hingesõpra, siis kohtud sa temaga täpselt südaööl. Vaata, et sa oma kinga ära ei kaota. Töö. Planeetide seis on ideaalne, võitle oma õiguste eest ja ära lepi sellega, mida teised ei taha. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea. Katsu ainult leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Ilmselt on sul hetkel raske olukorda advekaatselt hinnata ja selle tõttu võid sa teha seda, mida sa ei peaks praegu tegema.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda kätes

 

Sõnn

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas. Ole optimistlikum ja leebem nii iseenda, kui teiste vastu. Kui sa oled vallaline, oled sa ilmselt tundlikum ja vastuvõtlikum teiste suhtes ja seda parem. Töö. Tänu planeetide mõjule otsustad sa alles näidata, milleks sa võimeline oled. Tervis. Et oma tervist hoida, joo palju taimeteed: piparmündi ja pärnaõitega. Praegu teeb just see tee su tervisele head. Raha. Ära torma oma raha kulutama, kaalu kõik oma otsused enne järgi.

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes sinust hoolivad ja soovivad sulle head


Kaksikud

Armastus. Kui sa tahad oma suhet paremaks muuta, siis tänane päev on selleks lausa loodud. Planeedid ise toetavad sind. Kui sa aga otsid hingesõpra, siis võid sa kohtuda küll kellegagi aga see keegi on sinust kas palju noorem või palju vanem. Töö. Täna tehakse sulle üks huvitav pakkumine. Tervis. Katsu tervislikumalt toituda, sa vajad vitamiine. Raha. Lõpuks ometi hakkavad paremad tuuled puhuma.

Väike nõuanne: ära hoia oma naeruväärsetest arvamustest kümne küünega kinni


Vähk

Armastus. Planeedid ise kaitsevad su paarisuhet. Tänu kolmele planeedile on sind ees ootamas väga ilus päev. Kui sa oled aga vallaline, siis heiska purjed, abielurand ei ole enam kaugel. Töö. Täna suudad sa korda saata suuri tegusid ilmselt. Võid enda üle uhkust tunda. Tervis. Katsu natukenegi oma kehakaalu jälgida ja ära täna saiakesi söö. Raha. Hea uudis on see, et sa leiad lahenduse oma rahaprobleemidele aga halb uudis on see, et Marsi mõjutusel võid sa hakata rohkem kulutama.

Väike nõuanne: sa ei hinda iga olukorda alati nii nagu peab

 

 

Lõvi

Armastus.  Täna naudid sa ilmselt oma elu ja tänast päeva. Elu teeb sulle väikese kingituse. Töö. Ole valvel, keegi üritab sulle tagaselja kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Sa oled heas vormis, Päike muudab su tervist veelgi tugevamaks. Raha. Marss toob sulle häid uudiseid täna.

Väike nõuanne: enne suuremate projektide kallale asumist, tegele praktilise küljega


Neitsi

Armastus. Õhus on armastust. Sa oled seda väärt. Naudi tänast päeva ja mis kõige tähtsam: usu imedesse. Töö. Planeedid toovad sulle täna kaasa õnne ja edu, head päev on sind ees ootamas. Tervis. Pluuto kaitseb su tervist. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa oskad targalt oma rahaga ümber käia. 

Väike nõuanne: katsu paremini suhelda selle asemel, et pidada ennast naabrist targemaks kogu aeg


Kaalud

Armastus. Uraan tembutab jälle ja rikub sinu paarisuhet. Kui sa aga ise õpid hoidma keelt rohkem hammaste taga ja ei ütle kohe kõike välja, mis pähe tuleb, siis läheb kõik hästi ja suuremad tülid jäävad ära. Vallaliste jaoks tänane päev muutusi kaasa ei too. Töö. On selliseid kolleege, kes nagu üldse ei ole valmis koostööd tegema ja otsivad lausa võimalusi, et teistele kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Lahendusi ei ole alati lihtne leida, organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: tunne oma nõrku külgi ja tööta enda kallal


Skorpion

Armastus. Peale seda, kui te olete kõik südame pealt ära öelnud ja rääkinud ennast tühjaks, teete te vaherahu ja lepite ära. Kui sa oled aga vallaline, on sind ees ootamas meeldiv päev. Töö. Sa oled hakanud väikest viisi ülemust mängima. Mida teised sellest arvavad ja kuidas nemad selle peale vaatavad? Tervis. Hea oleks, kui sa vahepeal tõuseksid püsti ja liiguksid natuke. Raha. Ära kuluta liiga palju ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära hoia oma tundeid ja mõtteid ainult enda teada

 


Ambur

Armastus. Jupiter toob su tänasesse päeva õnne ja armastust. Kui sa oled juba paarisuhtes, muutub su läbisaamine kaaslasega paremaks. Vallalisi saadab aga hea edu täna kõikjal. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Võib-olla peaksid sa võtma natuke aega maha ja puhkama. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas, ilmselt saad sa ühe kaua oodatud uudise.

Väike nõuanne: soovi midagi ja usu, et see täitub


Kaljukits

Armastus. Sa oled heas tujus täna ja valmis muutma oma suhet elukaaslasega veelgi lähedasemaks. Vallalisi on ees ootamas üks ootamatu kohtumine ootamatus paigas. Töö. Järjekindlus viib sihile. Tervis. Su tervis peaks olema praegu tugev. Raha. Ära muretse täna ja ära hakka oma probleemidega isegi tegelema, homne päev on tänasest targem.

Väike nõuanne: ole originaalsem ja tule oma mugavustsoonist välja


Veevalaja

Armastus. Romantiline päev on sind ees ootamas. Vallalised võivad tänavanurgal kohtuda oma hingesõbraga. Töö. Saturn toob sulle head õnne ja edu täna kaasa. Tervis. Marss muudab su tervist paremaks aga paneb sind ka liialt kiirustama. Õnnetus aga ei hüüa tulles. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: rõõmus meel ei muretse


Kalad

Armastus. Sa võid muutuda melanhoolseks ja hakata nutma minevikku taga. Ära helista oma eksile, ära uuri, kuidas tal läheb. Töö. Ära usalda teisi nii palju ja ära looda ainult nende peale. Katsu ise oma asjadega hakkama saada. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Su rahaasjad ei ole just kõige paremas korras, katsu organiseerida oma kulutusi paremini.

Väike nõuanne: kontrolli paremini oma käitumist ja ära mine üle piiri

Kommentaare ei ole