{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 9. juuli

  foto : unsplash / Moe Thajib Jäär Armastus. Kui s...

 

foto : unsplash / Moe Thajib

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis hoia silmad lahti ja ära jaluta oma suurest armastusest mööda nii nagu te teineteist ei tunnekski. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis hoia oma etteheiteid endale ja ära riku teise inimese elu igal sammul ära. Töö.  Hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Hoia rohkem oma südant, toitu tervislikumalt ja tee sporti. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära kahetse taga seda, mida sa muuta enam ei saa


Sõnn

Armastus. Viimane sõna ei pea alati sulle jääma. Ära seda unusta ja kõik läheb hästi. Kui sa oled vallaline, siis ära liiga palju kurvasta, sest paremad ajad ei ole enam kaugel. Töö. Ära pinguta üle ja võta asju rahulikult. Tervis. Tee hingamisharjutusi, see võtab närvipinget maha. Raha. Ole ettevaatlik täna ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära kanna oma murekoormat üksi


Kaksikud

Armastus. Hoia kiusatusest eemale, ole vooruslikum ja truu. Kõik, mis hiilgab ei ole kuld. Sa võid niimoodi mängides oma sõrmed ära kõrvetada. Töö. Väga ilus päev on sind ees ootamas, tõenäoliselt kuuled sa ühte väga head uudist. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: lõpeta see pidev vaidlemine


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt oled sa täna veelgi emotsionaalsem ja kipud ennast ja oma saatust haletsema. Töö. Ole tähelepanelikum täna ja ära usalda kõiki liiga palju. Tervis. Ilmselt oled sa närviline ja tunned kerget pinget, ära joo liiga palju kohvi ja vali paremini oma mõtteid. Raha. Jupiter ise kaitseb su rahaasju, kui sa lõpetad muretsemise, võid sa saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: kuula oma südant, ta tunneb teed

 


Lõvi

Armastus. Kui su suhe elukaaslasega pole kõige parem, juhtub täna midagi ootamatut, mis muudab asjade käiku. Kui sa oled aga vallaline, võivad su unistused täituda. Töö. Kasuta oma tutvuseid ära. Tervis. Su tervis hakkab vaikselt paranema. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna ja paljud teie seast saavad raha juurde tänase päeva jooksul.

Väike nõuanne: näe rohkem head kui halba


Neitsi

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem. Veeda rohkem aega omaette ja mõtle muudele asjadele. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, ilmselt saad sa just täna häid pakkumisi. Tervis. Liikumine on tervise ja ilu pant. Raha. Väike rahaingel tuleb külla.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega ja energiat nende peale, kes sind ei vääri


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tavaliselt armud sa kohe, nüüd oled sa hakanud aga inimesi umbusaldama ja oled ettevaatlikum ning nõudlikum. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis mõtled sa ilmselt täna oma elu üle järele. Töö. Sind vajatakse ja see on kõige tähtsam. Tervis. Täna on see päev, mis teeb imesid, mõtle selle peale, mida sa tahaksid. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega nende sõpradega, keda sa juba ammu tunned


Skorpion

Armastus. Ära kakle oma elukaaslasega, ära provotseeri ja ära tee oma sõnadega talle haiget. Seda nimetatakse vaimseks vägivallaks. Töö. Tänu Kuu seisule on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis, kasuta seda ära, et minna metsajooksu tegema. Raha. Ära kuluta.

Väike nõuanne: ära muretse ja ära karda, usu sellesse, et kõik läheb hästi

 


Ambur

Armastus. Suhe elukaaslasega on hea, sest sa oled järeleandlikum ja tolerantsem, ei ärritu, kui teine inimene eksib või ütleb midagi kohatut. Kui sa oled vallaline, võib juhtuda, et juba täna õhtul oled sa kellegi embuses ja teed suuri tulevikuplaane. Töö. Jupiter toetab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Puhka ja lõdvestu. Stress ei tee su tervisele head. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära kuula kuulujutte, sa ei tea kunagi, palju seal tõde on


Kaljukits

Armastus. Kodune õhkkond on paranemas, sa tunned suuremat üksmeelt ja rahulolu oma kaaslase vastu. Ainult vallaliste elu peaks praegusel hetkel olema kaunis kaootiline. Töö. Väga hea päev on sind täna ees ootamas, sa saad just selliseid uudiseid, mida sa ootasid. Tervis. Kehaline vorm on sul hea aga närvid veavad alt. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: võta kõike rahulikumalt


Veevalaja

Armastus. Veenus toob su ellu täna õnne ja armastust. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem ning kõik läheb hästi. Tervis. Planeedid ise kaitsevad su tervist täna. Raha. Ära muretse, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Kalad

Armastus. Kui sa oled halvas tujus, siis ära süüdista selles teisi. Töö. Kõik läheb hästi, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Ära ole nii närviline. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale

Kommentaare ei ole