{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 11. juuli

  foto : unsplash / Annie Spratt Jäär Armastus. Elu...

 

foto : unsplash / Annie Spratt

Jäär

Armastus. Elu ise naeratab sulle täna ja kingib ilusa päeva. Kõik läheb hästi, ära ainult ise muretse liiga palju. Töö. Kõik pingutused, mis sa oled teinud ja kogu su vaev hakkab lõpuks ometi vilja kandma. Sa võid enda üle uhke olla. Tervis. Kui sul on liiga palju energiat, siis mine tee sporti. Raha. Ei liigu su rahaasjad nii kiiresti nagu sa tahaksid. Kui sa tahad oma probleemid ära lahendada, pead sa selle kallal töötama ja vaeva nägema. Ära anna alla, ära kaota lootust. Sa leiad toetajaid, kui sa ei hakka liiga palju muretsema.

Väike nõuanne: unusta oma isiklikud mured mõneks ajaks ja mõtle parem sellele, mida teised peavad läbi elama


Sõnn

Armastus. Tänu Merkuurile ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida, võib isegi juhtuda, et tänasel päeval on sulle varuks mõni väga ilus üllatus. Töö. Kasuta oma tutvusi ära, helista inimestele ja suhtle. Tervis. Jupiter mõjutab hetkel su vaimset ja füüsilist tervist, muutes su tervist tugevamaks. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: kaitse oma huve ja ära lase endale kärbseid pähe ajada


Kaksikud

Armastus. Kõik suhteprobleemid ja omavahelised arusaamatused peaksid hakkama ükshaaval kaduma. Suhe elukaaslasega peaks muutuma palju paremaks. Vallalisi on ees ootamas aga üks ilus kohtumine. Töö. Mõned probleemid ja viivitused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse tõsiselt proovile. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja hoidma eemale stressirohketest olukordadest. Raha. Jupiter toob sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: õpi paremini vahet tegema neil, kes soovivad sulle head ja neid, kellel on omakasu mängus.


Vähk

Armastus. Väga hea periood on sinu elus algamas. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas ilusad üllatused. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, tänane tööpäev peaks mööduma üsna rahulikult. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, kasuta kõiki häid võimalusi ära.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu ise keeruliseks

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib täna suur armastus su ellu jõuda, sa tunned ta ära kohe esimesest pilgust. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võid sa hakata nägema oma elukaaslast läbi uue pilgu. Töö. Kes ei riski, see šampust ei joo. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Tänu Saturnile avanevad uued võimalused.

Väike nõuanne: aita neid, kes seda väärt on ja ära lase teistele ennast pügada


Neitsi

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem, sa oled halvas tujus ja vaatad kurja pilguga oma elukaaslast. Ära otsi temas ainult vigu. Ka temal on tunded ja hea süda. Kui sa oled aga vallaline, kohtud sa täna inimesega, kellega sa järgmisel suvel abieluranda sõuad. Palju õnne. Töö. Sa leiad toetajaid, keda vajad. Tervis. Lõpuks ometi kaovad kõik terviseprobleemid. Raha. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. 

Väike nõuanne: ära lase ennast nii lihtsalt teiste arvamusest mõjutada


Kaalud

Armastus. Vallaliste jaoks ei too tänane päev midagi uut kaasa. Kui sa oled aga juba paarisuhtes, peaksid sa olema rahulikum ja mõistvam. Töö. Ära tuku nii palju, aita ise oma saatusele kaasa. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist täna. Raha. Kõik läheb hästi, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Skorpion

Armastus. Tänu Jupiteri toetusele on sind ees ootamas väga ilus päev. Sa leiad võimalusi, kuidas oma elukaaslast üllatada. Töö. Ära muutu liiga nõudlikuks, katsu paremini teisi mõista. Tervis. Ära pane oma tervist ohtu. Raha. Ilmselt saad sa täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 


Ambur

Armastus. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad täna tekkida. Töö. Merkuur aitab sul lahendada ühe väga keerulise probleemi. Tervis. Hea päev selleks, et teha sporti ja liikuda rohkem. Mõtle oma tervise peale. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. 

Väike nõuanne: ära lase teistel oma eraellu sekkuda


Kaljukits

Armastus. Täna peaks sind ees ootama sündmusterikas päev. Töö. Edu saadab sind kõikides ettevõtmistes. Tervis. Võib olla ei ole sa kõige paremas vormis ja tunned suuremat väsimust. Katsu paremini ja tervislikumalt toituda. Raha. Sa võid täna saada ootamatult suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära mossita iga väikese asja pärast.


Veevalaja

Armastus. Võib olla ei tea sa täpselt enam, mida sa tahad oma elust. Töö. Sa vajad ilmselt uusi väljakutseid ja tunned igavust hetkel. Tervis. Merkuur hoolitseb su tervise eest täna ja tuletab sulle meelde, et tervislik toitumine pikendab eluiga. Raha. Ole kokkuhoidlikum, praegu pole hea aeg kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ole rõõmsam


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema hea, vähemalt nii kaua, kui te austate teineteise arvamust. Kui sa oled aga vallaline, toob tänane päev sulle suurt õnne kaasa. Töö. Ole järeleandlikum ja ära aja juuksekarva lõhki. Tervis. Merkuur muudab su tervist paremaks. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: tegele rohkem oma pere ja lähedastega

Kommentaare ei ole