{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui tütar saab vanaemaks enne oma ema

  foto : unsplash / Liv Bruce Melissa Kay jutustas oma lugu ...

 

foto : unsplash / Liv Bruce

Melissa Kay jutustas oma lugu Scary Mommy veergudel. Ta räägib sellest, kuidas ta sai vanaemaks enne oma ema. 

Tegemist on päris toreda looga, eriti Melissa Kay ja ta ema jaoks sellest ajast, kui nende perre sündis uus ilmakodanik. Melissa Kay sai vanaemaks sellel enne oma ema. Kuidas see võimalik on? Nimelt on Melissal kolm kasulast, kes on vahepeal suureks kasvanud ja saanud omakorda lapsevanemateks. 

15 aastat tagasi kohtus Melissa Bruce'ga, kellega tal on 11 aastat vanusevahet. Kui noored 2012. aastal abiellusid, sai Melissast Bruce' laste kasuema. Kõik kolm last olid sellel ajal varateismelised. Melissa ise ütleb, et ta ei saa öelda, et ta oleks neid lapsi kasvatanud aga kindlasti on ta avaldanud mingit mõju nendele. Aastad aga möödusid, lapsed kasvasid suureks, said täiskasvanuks ja lõid oma pere. 

5 aastat tagasi saigi Melissast vanaema olgugi, et tal endal bioloogilisi lapsi ei ole. Melissa õde jäi umbes samal ajal lapseootele aga sünnitas kuu aega hiljem. Nii saigi Melissa enne oma ema vanaemaks paari kuuse vahega. Melissal on palju lähedasem suhe Bruce ja tema lastelastega, kui laste emapoolsel vanaemal ja seega peab ta end õigusega teiseks vanaemaks. Melissa ise leiab, et ta on hea eeskuju vanaemana omaenda emale.

Kommentaare ei ole