{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina esimesena sellel pildil näed?

   Uurime nüüd natuke sinu isiksust. Eriti seda, kuidas sa probleeme lahendad. Inimese meel on väga keeruline ja mõistatuslik...

 


 Uurime nüüd natuke sinu isiksust. Eriti seda, kuidas sa probleeme lahendad. Inimese meel on väga keeruline ja mõistatuslik. Psühholoogid, filosoofid ja teised targad on püüdnud seda uurida ja lahti seletada. Alateadvus on see, mis mõjutab teadvust, kõiki meie valikuid ja mõtteid. Alateadvust on aga mõjutanud kasvatud, uskumused ja elukogemused. Kõik hea ja halb on seal varjul ja mõjutab meie igapäevast elu ning valikuid. 

Alateadvus mäletab kõike ja ei unusta midagi. Ta mäletab kevadist sirelite lõhna, päikesepaistelist suvepäeva, vanaema õunakoogi maitset. Alateadvus on see, mis mõjutab suurel määral meie maailmavaadet. Nii psühholoogid kui psühhiaatrid on katsunud alateadvust analüüsida. 

 

Pildid aitavad paljastada seda, mis on alateadvuses peidus. Me näeme kõik asju omal teistmoodi. Selles testis tuleb sul vaadata pilti ja öelda, mida sina kõige esimesena pildil näed. 


Kui sa nägid naist

Kui sa näed kõigepealt naist, siis oled sa ilmselt kangekaelse iseloomuga inimene. Sa ei hoia probleemidest eemale, sa võtad kõik väljakutsed vastu. Sinu puhul see toimib, sest sa tead, mis on õige ja mis on vale. Sa oled enesekingel ja sisemiselt tugev inimene. Sa ütled alati oma arvamuse välja. 

Sa ei hoia oma tundeid tagasi. Selline hoiak võib sulle muidugi ka teinekord kalliks maksma minna, sest tihti reageerid sa liiga emotsionaalselt. Tormakalt vastu võetud otsused ei ole aga kunagi head. 

 

 

Kui sa nägid puid

Kui sa nägid kõigepealt kahte puud, siis oled sa pigem introvert, sulle meeldib olukordi kõrvalt vaadelda ja analüüsida rahulikult toimuvat. 

Mis puutub emotsioonidesse, siis on sul tugevad tunded aga sa ei näita neid kellelegi välja. Sa ei räägi sellest, mis su hinges toimub. Sa lihtsalt ei tea, kuidas seda teha. See ei ole just kõige parim, mida sa teha võid, sest su mured ja rõõmud muutuvad ühel hetkel sulle endale koormavaks.

See aga aitab sul näha asju läbi teise vaatenurga. Kuna sa ei räägi kõigest, siis ei reageeri sa ka üle konfliktide korral ja väldid seega probleeme. Sa jääd igas olukorras objektiivseks ja see aitab sul paljuski oma suhteid parandada, kuna sa ei lase oma emotsioonidel end mõjutada.



Kommentaare ei ole