{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et mees tõesti armastab ja kardab sind kaotada

  foto : unsplash / Morgan Sessions  Kui mees tõesti naist a...

 

foto : unsplash / Morgan Sessions

 Kui mees tõesti naist armastab ja kardab teda kaotada, siis näitab ta seda välja. Naiste ja meeste suhe ei ole alati lihtne, sest mõlemal on erinev arusaamine asjadest. Mehed ei oska oma tundeid nii hästi välja näidata, kui naised, nad on sageli kohmakad ja eemalolevad. Tihti mängib kasvatus suurt rolli mehe edaspidises elus. Poisikesest peale on meestele ju korratud, et mehed ei nuta, seega ei oskagi mees ühel hetkel oma naise tunnetega kuidagi toime tulla. Kui ta aga tõesti naist armastab, muutub kõik. Kui mees on armunud, näitab ta ennast parimast küljest. Kogu tema käitumine muutub koos sellega. 


1. Ta hoiab naisega terve päeva ühendust

Armunud mees saadab tihti sõnumeid, tahab teada, kuidas naisel läheb, helistab talle lõunapausi ajal jne. Ta on valmis temaga rääkima kõigest ja ükskõik millest. 


2. Ta huvitub naise arvamusest

Kui mees naisest hoolib, uurib ta alati, mida naine ühest või teisest asjast mõtleb. Ta küsib naise arvamust, tahab teada, mis talle rohkem meeldib ja kohandab oma plaane naise soovide järgi.

 


3. Ta teeb kõik, et olla naise jaoks olemas

Armunud mees toetab oma naist kõiges. Õpingutes, tööasjades, ta annab talle nõu ja toetab teda moraalselt kõiges. Ta annab mõista, et ta on alati olemas naise jaoks. 


4. Ta oskab naist kuulata ära

Naiste suur probleem on see, et meestel pole kunagi piisavalt kannatust, et neid ära kuulata lõpuni. Kui mees on aga armunud, siis tal on aega naist kuulata ära ja teda huvitab naise vaatenurk.


5. Ta on valmis end siduma

Niipea, kui asi läheb tõsiseks, hakkavad mõned mehed käituma nagu poisikesed ja väldivad üldse seda teemat. Kui mees aga tõesti naist armastab, ei karda ta end siduda, ta tahab tõsist suhet ja veeta kogu oma elu naisega, kes on talle kallis.


Kommentaare ei ole