{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: 4 tähemärki, kes leiavad armastuse enne juulikuu lõppu

foto : unsplash / Andres Molina    Kahe järgneva nädala jook...

foto : unsplash / Andres Molina

 

 Kahe järgneva nädala jooksul on vähemalt neljal tähemärgil lootus leida armastus oma ellu. Planeedid ise toovad neile suurt õnne kaasa. Kõik tahavad ju suve nautida ja tunda ennast vabamalt, sellepärast ongi suvi nii soodne armumiseks. Need, kes on juba kellegagi koos, võivad kasutada praegust perioodi selleks, et muuta oma suhet paremaks, teised aga kuulaku oma südant, see näitab neile õiget teed. 

 

Millised tähemärgid leiavad enne juulikuu lõppu oma ellu suure armastuse? 

Jäär : su hea tuju on nakkav

Jäär, pane oma vaim valmis, juulikuu teisel poolel on sinu jaoks häid üllatusi varuks. Ära muretse enam mitte millegi pärast, mõtle ainult häid mõtteid, sest su soovid võivad täituda. Jupiter on jõudmas sinu esimesse astroloogilisesse majja ja toob sulle head õnne kaasa. Mitte ainult õnne vaid ka armastust. Kõikide märkide järgi kohtud sa juba peatselt inimesega, keda sa oled nii kaua oma ellu oodanud. Võib-olla on tegemist kellegagi, kellest sa oled kaua unistanud, võib-olla on tegemist aga mõne inimesega, kellega su suhe kunagi mingil põhjusel pooleli jäi, võib-olla on tegemist mõne kuulsusega, kes näeb sinus seda inimest, keda ta on otsinud. Hea õnn saadab sind igal sammul, ära jää koju istuma, ära lase muremõtteid pähe, ole valmis kohtuma oma suure õnnega. Positiivne hoiak on see, mis aitab sul suuremat õnne ligi tõmmata. 

 


Kaalud : sa oled nagu magnet, mis tõmbab õnne ja armastust ligi

Päike silitab su pead, hoiab ja kaitseb sind. Täpselt sama teeb juba mõne päeva pärast keegi teine, kellega su teed on ristumas. Järgnevad nädalad peaksid tooma su ellu palju õnne ja rõõmu. Sa ei tea, mis selle põhjuseks on aga iga päev võib sarnaneda unenäole. Hea energia ümbritseb sind järgnevatel päevadel. Sa oled nagu magnet ja tõmbad ligi head õnne oma ellu. Ja armastust. Praegu pead sa koondama oma mõtted ja keskenduma sellele, millist inimest sa ise oma ellu tahaksid. Kes on see, kellega sa tahaksid veeta kogu oma ülejäänud elu. Sest sa oled nagu elav magnet ja tõmbad ligi seda, mida sa soovid. Ära lase kahtlustel end maha murda, usu, et imed juhtuvad ja ole rõõmus. 


Lõvi : sinu energia lööb särama

Lõvide aeg on algamas. Nooremaks see teadmine sind ei tee, et su järjekordne sünnipäev on kätte jõudmas, küll aga tähendab see seda, et sa oled saanud aasta võrra targemaks ja hakanud rohkem hindama aja väärtust. Võta seda suurt armastust, mis su ellu tuleb, nagu sünnipäevakingitust. Juulikuu teisel poolel peaksid sa särama suurest rõõmust ja õnnest. 

 

 

Võib juhtuda, et sa armud kellessegi, kellega suhtlemine sind ennast ka üllatab. Midagi aga selles inimeses mõjub sulle rahustavalt ja tundub nii tuttav. Sa tunned ta ära, oma suure armastuse, sest sa oled temast alati unistanud.


Ambur : sa oled armastuse kehastus

Sellel suvel ei lase sa endale muremõtteid pähe ja ootad kannatamatusega, mida elul sulle pakkuda on. Sa oled muretu ja oled otsustanud elu nautida. Sa tahad enda ümber naervaid nägusid ja lõbusaid inimesi. Sa tahad tantsida ning olla rõõmus. Sa ei taha rääkida tõsistest asjadest ent ometi sa pead. Sest su tee ristub sellega, kes on määratud sinu elukaaslaseks ja kes tahab sind endale just sellisena nagu sa oled. Koos temaga õpid sa tundma, mis on tõeline armastus, see, millest räägivad filmid ja romaanid ja millest on õhatud ning unistatud aegade algusest saadik. Keegi on sind ootamas ja see keegi ei ole enam kaugel. Uus ajajärk on su elus algamas, uus peatükk täiesti puhtalt lehelt, mille loo kirjutamise ajaks oled sa juba kellegagi koos.





Kommentaare ei ole