{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid ei vaja oma ellu armastust selleks, et õnnelikud olla ja võivad väga hästi üksi elada

foto: unsplash/ Zac Durant   On inimesi, kes tunnevad end tõ...

foto: unsplash/ Zac Durant

 

On inimesi, kes tunnevad end tõeliselt hästi siis, kui nad on üksi ja saavad teha, mida nad tahavad. Kõik inimesed ei suuda seda. Kõik ei taha elada üksi. Või ei oska ega suuda. Ja kui probleemid peaksidki tekkima, siis minnakse lahku ja leitakse kohe uus, sest üksi olemine on lihtsalt nii hirmutav paljude jaoks. Kes on need aga, kes saavad oma eluga väga hästi üksi hakkama ega vaja teisi selleks, et õnnelik olla? 


Ambur

Ambur on oma eluga väga rahul. Temal pole vajadust ega tahtmist end siduda kellegagi. Ta tahab olla vaba nagu tuul. Teha mida süda soovib. Minna sinna, kuhu hing igatseb. Ta ei taha, et keegi talle iga hetk ütleks, mida ta tegema peab, ta ei taha kellegist sõltuda. 

Ta tahab olla vaba, see on tema jaoks kõige tähtsam. Ambur on tulemärgi all sündinud. Ta on kõigiga sõber. Talle meeldib inimestega koos aega veeta aga ta on ka kõikidele teistele võimalustele avatud. Ta tahab kogu aeg liikuda ja reisida, kogeda uusi kogemusi ja omandada uusi teadmisi. Ta on väga hea suhtleja ja hästi iseseisev. Talle meeldib, kui ta saab ise asju teha, tegutseda ja olla motiveeritud. Kuna ta vajab palju vabadust, võib ta mõnikord ära minna, siis jälle tagasi tulla nagu midagi poleks olnud. Amburid on tihti ka truudusetud, tänu oma muretule loomusele. Kui tal tekib tunne, et keegi peaks ta vabadust piirama, läheb ta üldse minema. Ta ei kannata etteheiteid ja näägutusi ja sellepärast ongi kõige õnnelikum siis, kui ta elab üksi. 

 


Kaksikud

Kui ta on vallaline, siis on ta tõsiselt õnnelik. Ta teab, mis talle meeldib ja selle tõttu oskab ta oma aeg targalt ära kasutada. Ta on hästi elurõõmus, armastab palju liikuda. Talle ei meeldi, kui keegi teda segab, katkestab teda tema tegevust või pidevalt ta kõrva ääres kritiseerib. Sellisel puhul läheb ta parem lahku, kui hakkab oma närve kulutama. Ta ei vaja kedagi enda kõrvale, sest tal on vaja liiga palju isiklikku ruumi. Lisaks võib ta käituda ka liiga kergemeelselt selle jaoks, et end siduda kellegagi. Tema tähelepanu tuleb kogu aeg hoida üleval, vastasel korral tunneb ta igavust ja kui tal on igav, läheb ta minema oma sõpradega aega veetma. Ta ei vaja armastust oma ellu. Ta oskab ilma ka õnnelik olla. 


Jäär

Jäär teiste arvamust ei küsi, ta võtab kõik otsused ise vastu nii enda, kui teiste eest. Kõikidele selline elukorraldus ei sobi. Ja sellepärast ta elabki tihti üksi, sest ta ei taha oma plaane kogu aeg edasi lükata ja anda aru kõikidest oma tegemistest ning toimetustest. Tema õnn ei sõltu mitte kellestki teisest, ta saab väga hästi üksi oma eluga hakkama. Ja seda parem, sest ta on liiga otsekohene, liiga iseseisev ja liiga suur individualist. Nõrgema närvisüsteemiga inimesed peaksid temast eemale hoidma heaga. Ta ei ole ka väga lepliku loomusega ja sellepärast on isegi hea, kui ta üksi elab. Mitte kunagi ei saa temast kellegi tuhvlialust ega kelgunööri. Seega, ta ei ole armastuse vastu aga tal pole sellega kiiret.

 

Veevalaja

Veevalaja peab kalliks oma vabadust. Ta hindab liiga kõrgelt omaenda seltskonda selleks, et hakata end kellegagi siduma. Ta tahab rahu. Olla üksi. Seal, kus ta parajasti viibib. Jäägu draamad ja nõudepesu teiseks korraks. 

 

 

Talle ei meeldi, kui talle pinget avaldatakse. Ta ei usu armastusse. Ta ei taha muutuda kellegi käsutäitjaks. Lisaks leiab ta, et armastust ilma sõpruseta ei ole olemas. Mitte aga selline eksklusiivne sõprus, kus igaüks sõrmega näitab, mida teine tegi valesti, vaid selline universaalne sõprus, kus kõik inimesed võivad olla tema sõbrad,. Tema unistab sellisest maailmast, kus kõik inimesed on võrdsed ja kus ta saab laulda John Lennon'i laulu :

Imagine all the people
Livin' life in peace
You
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
 
 
Neitsi
 
Neitsi on vaba hing. Tal on raske jagada oma isiklikku ruumi kellegagi, sest ta on hästi sõltumatu ja tahab kõike teha oma äranägemise järgi. Ta ei taha olla kogu aeg kellelegi meele järele, ta ei taha, et keegi teda segaks. Ta vajab aega, et üksi olla ja ainult üksi olles tunneb ta end tõeliselt õnnelikuna. Üksi olles leiab ta tagasi oma hingerahu. Ja sellepärast ta eelistabki jääda vallaliseks ja olla üksi. Töö ja kohustused ei heiduta teda, nii saab ta kõik tehtud vähemalt, mida on planeerinud. Ta tahab olla vaba, et aidata teisi.
 





Kommentaare ei ole