{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa kohtud õige inimesega valel hetkel

foto : unsplash / Shoeib Abolhassani   Meil on kõigil olnud ...

foto : unsplash / Shoeib Abolhassani

 

Meil on kõigil olnud üks selline kohtumine elus, mis on meid eriliselt märkinud. Inimesega, keda me ilmselt iialgi ei unusta. Aga see suhe pole ühel või teisel põhjusel toiminud. Asjaolud olid lihtsalt sellised. Kahetsus aga jääb.

Mida aga tähendab õige inimene valel hetkel? Kõigepealt seda, et sa tunned selle inimese vastu kohe mingit äratundmistunnet, jällenägemise rõõmu, lähedust, ta tõmbab sind, sa tunned ta ära iga rakuga. Vale hetk tähendab aga seda, et asjaolud sellel eluhetkel ei ole kõige sobivamad. 


Üks teist on juba kellegagi koos ega ole vaba

Sa näed oma õnne oma käest libisemas. Ta on see, keda sa oled kogu oma elu oodanud, kelle peale sa oled kogu oma elu mõtelnud ja kellest sa oled unistanud. Tema tunneb sedasama. Te olete kokku loodud. Te lõpetate teineteise lauseid, teie vahel on midagi enamat, kui lihtsalt armastus. Te olete üks ja ometi on tegemist keelatud armastusega, sest ta ei ole enam vaba. Ja ta ei saa lihtsalt niisama kõike sinnapaika jätta. Ta ei saa jätta oma peret, sest ta lapsed on veel väikesed. Ta peab minema tagasi sinna, kus on ta koht. 

 


Ühel teist on elus rasked ajad

Väga raske on hoida suhet inimesega, kellel on elus rasked ajad parajasti. Olukorrad võivad olla sellised, et nad panevad proovile ka kõige tugevama närvikavaga inimese. Omavaheline suhtlemine võib sellisel puhul muutuda võimatuks. Mõnikord on probleemid nii suured, et teisele inimesele ei jää enam ruumi. 


Kui inimene on emotsionaalselt kättesaamatu

Ta tahab, et sa oleksid õnnelik. Ta ei taha, et sa kurvastad ja teda ootad kogu elu. Ta tahab seda, mis on sulle parim. Aga praegu, sellel hetkel, ei ole ta võimeline sulle andma seda, mida sa ootad. Võib-olla on tal just üks suhe läbi saanud ja ta ei ole valmis kohe uut alustama. Võib-olla on tal oma tegemised, mis nõuavad tähelepanu. Ta ei ole valmis laskma ei sind ega armastust oma ellu. Sellel pole midagi ühist sinuga. Ta vajab aega. See võib võtta nädalaid või isegi aastaid. 


Asjaolud lahutavad teid

Te elate erinevas linnades ja teid lahutab suur vahemaa. Ta käib välismaal tööl. Teil on erinevad kellaajad. Asjaolud ja olukorrad aga muutuvad. Kui see on nii määratud, siis tuleb lihtsalt oodata ja olla kannatlik. 



Kommentaare ei ole