{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 19. juuli

  foto : unsplash / Tatiana Glazkova Jäär Armastus...

 

foto : unsplash / Tatiana Glazkova

Jäär

Armastus. Sa võid olla väga meeldiv, kui sa ise seda tahad, täna aga oled sa tige nagu tikker. Kui sa oled vallaline, siis hoia silmad lahti, ära maga oma õnne maha. Töö. Hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Kõik tervisemured jäävad nüüd minevikku. Raha. Täna saadab sind suurem rahaõnn, kui tavaliselt.

Väike nõuanne: ära mõtle üle ja võta rahulikult


Sõnn

Armastus. Sinu elus on algamas rahulikum periood, kõik pinged peaksid kaduma. Kui sa oled vallaline, siis soosivad planeedid ühte võimalikku kohtumist. Töö. Praegu pole õige aeg suurte projektide kallale asumiseks. Tervis. Ära söö liiga palju, hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: selle asemel, et lõhkuda, katsu parandada


Kaksikud

Armastus. Iga kord, kui mõni probleem peaks tekkima, sulgud sa iseendasse. Ära täna seda viga tee ja katsu parem rääkida oma muredest. Kui sa oled vallaline, siis varu kannatlikkust. Töö. Näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis täna. Raha. Hea oleks, kui sa organiseeriksid paremini oma rahaasjade eest ja piiraksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: investeeri tulevikku


Vähk

Armastus. Ära lase sugulastel sekkuda oma eraellu, lahenda oma probleemid ise ära. Töö. Jupiter sind enam ei kaitse, sa pead ise olema tähelepanelikum ja hoolsam olema. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Raha. Head võimalused peaksid täna tekkima. 

Väike nõuanne: muretse vähem

 


Lõvi

Armastus. Armukadetsemiseks pole mingit põhjust. Töö. Väga hea periood on sinu praegu algamas, kõik su ettevõtmised õnnestuvad. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Katsu leida võimalusi, kuidas targalt investeerida.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea uudise. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum, kui sa tahad midagi oma elus muuta. Tervis. Marss ja Veenus kaitsevad su tervist, seega muretsemiseks pole põhjust. Raha. Hea oleks, kui sa kulutaksid vähem.

Väike nõuanne: ära lase väikestel probleemidel oma elu ära rikkuda


Kaalud

Armastus. Sinuga koos on hea. Täna tunned sa end hästi ja nakatad ka teisi oma hea tujuga. Töö. Ära muretse ilmaasjata. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: käitu alati laitmatult


Skorpion

Armastus. Sa ei suuda otsustada ja ei ole enam kindel, mida sa oma elust tahad. Töö. Merkuur võib su teele takistusi tuua, ära satu paanikasse, kõik su probleemid lahenevad ise. Tervis. Tee hingamisharjutusi. Raha. Ära käi mõtlematult oma rahaga ringi.

Väike nõuanne: ära põgene reaalsuse eest

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt tuleb täna palju kudrutamist ette, eriti vallalistel. Töö. Ära ole nii närviline ja ära ärritu iga kord, kui mõni probleem peaks tekkima. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole julge ja sihikindel


Kaljukits

Armastus. Ole mõistvam ja hoolivam. Kui sa oled aga vallaline, siis ära ehita õhulosse. Töö. Suhe töökaaslastega võib olla keeruline. Tegutse targalt ja ära lase endale liiga teha. Tervis. Jälgi paremini, mida sa sööd ja ära unusta oma tervise eest hoolitseda. Raha. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu raha sektoris, seega ei tohiks tänane päev midagi suuremat kaasa tuua.

Väike nõuanne: ära sulgu iseendasse


Veevalaja

Armastus. Ilmselt on su elus olnud paremaid aegu, kui praegu. Tõenäoliselt olete te mõlemad lihtsalt väsinud. Kui sa oled vallaline, võid sa töö juures kohtuda oma tulevasega. Töö. Tänane päev tuleb üsna hea. Tervis. Marss annab sulle energiat juurde. Raha. Muretse vähem.

Väike nõuanne: tee sporti, kui sa tunned, et muremõtted enam asu ei anna


Kalad

Armastus. Katsu muuta oma suhet kaaslasega paremaks. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda ühe toreda inimesega, keda sa aga hiljem alles õpid tõeliselt tundma. Töö. Ära ole oma olukorra ohver. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Kõik pole kuld, mis hiilgab.

Väike nõuanne: ole valmis järeleandmisi tegema

Kommentaare ei ole