{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Millise sodiaagimärgi esindajad petavad kõige suurema tõenäosusega oma partnerit?

  Foto : unsplash / Andrew neel    Selleteemalisi uuringuid ...

 

Foto : unsplash / Andrew neel

 

 Selleteemalisi uuringuid on teinud abieluväliste suhete lehed varemgi, kuna truudusetus on üha rohkem leviv nähtus ühiskonnas. 2019. aasta märtsis koostas üks suhteväliste suhete leht (Gleeden) ka truudusetuse naise portreepildi : tegemist on keskmiselt 37-aastase naisega, kes töötab juhtival kohal. Elab linnas. On abielus üle 5 aasta ja 2 lapse ema. 

Ka suutis antud leht veelgi rohkem täpsustada  : kõige sagedamini on truudusetud naised 1,65 cm pikad, natuke ümarate kehavormidega, ambitsioonikad, aktiivsed, helded, sõltumatud, iseseisvad, pruunide juustega ja ....  sündinud Amburi tähtkujus (siinkohal tunneme kaasa kõikidele meestele, kes praegu seda artiklit lugedes avastavad, et nende naisel on kõik eelmainitud punktid olemas). Aga räägime nüüd edasi just sellest viimasest sodiaagimärgist, mis meid kõige rohkem huvitab. 

Sest antud suhteväliste kohtumiste leht Gleeden koostas edetabeli kõige truudusetumatest tähemärkidest. Ka Hiina astroloogiat arvesse võttes.

 

 

 

Ja Hiina astroloogia järgi petavad kõige rohkem just Ahvi aastal sündinud. Seega, kui sa oled sündinud 1956, 1968, 1980 ja 1992 aastal, siis katsu jääda võimalikult diskreetseks. Sama kehtib Draakonite kohta (1952, 1964, 1976, 1988 ja 2000). Truudusega paistavad silma aga Kuke aastal sündinud ( 1957, 1969, 1981, 1993) ja Kitse aastal sündinud inimesed (1955, 1967, 1979, 1991).

Mis puutub sodiaagimärkidesse, siis kõige sagedamini petavad just Amburid oma partnereid. Amburid armastavad mängida, nad ei sõltu mitte kellestki ning on seiklushimulised. Amburitele järgnevad Kaksikud, kolmandal kohal on Jäärad ja seejärel Veevalajad. Kõige viimasel kohal asuvad Skorpionid, kelle sodiaagimärki ometi peetakse väga seksikaks. 

Loomulikult on tegemist kõigest ühe uurimistööga, seega ei maksa üldistada. Seda enam, et uurimistüü viidi läbi inimeste peal, kes juba olid kirjutanud end suhtevälisele lehele, seega kes juba petsid või olid valmis petma oma partnerit. Aga siiski tuleb öelda, et on alles Amburid! 

 

 

 

 

Truudusetute sodiaagimärkide edetabel

 

1. Ambur

2. Kaksikud

3. Jäär

4. Veevalaja

5. Lõvi

6. Vähk 

7. Sõnn

8. Kalad

9. Kaalud

10. Neitsi

11. Kaljukits

12. Skorpion


Kommentaare ei ole