{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 10. juuli

  foto : unsplash / Meg MacDonald Jäär Armastus. Tõ...

 

foto : unsplash / Meg MacDonald

Jäär

Armastus. Tõenäoliselt vajad sa praegusel hetkel oma elus kindlust ja teadmist, et su kaaslane sind ei peta. Aga planeet Uraan võib täna sulle vingerpussi mängida ja tuua su teele kiusatusi, millele sul on raske vastu panna. Seisa kindlalt ja pea vastu, sest annad sõrme, võtab käe. Kui sa oled aga vallaline, võid sa küll kohtuda inimesega, kes pealtnäha paistab väga meeldiv aga kelle tegelikud kavatsused ei olegi nii siirad. Töö. Ole leidlikum, see aitaks sind edasi. Vähemalt ei seisaks sa paigal. Tervis. Liigu natukene rohkem, tee trenni, joo rohkem vett. Raha. Saturn toob sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära unusta, et asjad ei ole kunagi ainult mustad või valged

 

Sõnn

Armastus. Hea oleks, kui su kaaslane hoolitseks täna sinu eest rohkem, sest sul on raske oma halba tuju varjata ja sa oled valmis iga hetk kõik välja ütlema, mis sul südamel on. Vallalistele aga: kui te kuulete, et süda hakkab kõvemini ja kiiremini tuksuma, ei ole suur õnn enam kaugel. Töö. Jupiter äratab sind üles, sa oled liiga kauaks tukkuma jäänud ja leppinud oma keskpärase eluga ilma midagi ütlemata. Nüüd on aeg tegutsemiseks. Näita, milleks sa suuteline oled. Tervis. Merkuur soovitab sul oma vaimse tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Planeetide seis toob sulle head õnne ligi rahaasjades, kasuta seda targalt ära.

Väike nõuanne: mine oma eluga edasi, mitte tagasi


Kaksikud

Armastus. Hoia kiusatustest eemale ja taltsuta oma kirge. Neptuun soovitab kõiges mõõdukust. Töö. Ilmselt avaneb täna võimalus silma paista ja särada. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Raha. Hoia silmad ja kõrvad lahti täna.

Väike nõuanne: ära sekku nii palju teiste eraellu


Vähk

Armastus. Veenus kingib sulle ilusa päeva, täis armastust ja romantikat. Töö. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, hoia ainult oma suhteid töökaaslastega. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev, võib juhtuda, et väike rahaingel tuleb sulle ootamatult külla ja teeb ilusa kingituse.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu keerulisemaks, muretsedes kogu aeg ette

 


Lõvi

Armastus. Hoia oma südant ja teiste oma ka. Ära mängi teise inimese tunnetega, see võib sulle endale kalliks maksma minna. Töö. Kasuta oma tutvuseid ära praegu. Võta inimestega ühendust ja suhtle. Tervis. Su üldine tervis hakkab paranema. Raha. Tänasel päeval on sulle varuks üks väga ilus kingitus.

Väike nõuanne : vaata rohkem päikese poole, siis jäävad varjud selja taha


Neitsi

Armastus. Täna ei ole sa ilmselt heas tujus. Ära pane teisi sellepärast kannatama, võta end kokku ja katsu paremini suhelda. Töö. Üks inimene ulatab sulle ootamatult abikäe. Tervis. Lõpuks ometi lõppeb Saturni halb mõju ja kõik hakkab taas paremuse poole liikuma. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne : ära lase ennast nii kergesti mõjutada


Kaalud

Armastus. Tänane päev ei too kaasa suurt kirgede möllu, vaid on täis rahu ja sõbralikkust. See aga ei tähenda nagu ei võiks sa täna kohtuda oma suure armastusega. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis tunned sa end ilmselt rahulikumana ja ei ärritu iga pisiasja pärast. Töö. Aeg on haarata härjal sarvist ja tegutseda, kui sa tahad midagi oma elus muuta. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist, seega lõpeta muretsemine. Raha. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: ära aja juuksekarva lõhki, iseennast kurnad ainult ära


Skorpion

Armastus. Ilus päev on sind ees ootamas, ilmselt hakkad sa paremini oma elukaaslast mõistma. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära maga häid võimalusi maha. Tervis. Puhka rohkem ja mõtle oma tervise peale. Raha. Tänane päev toob kaasa ühe erakordselt hea võimaluse, mis võib lahendada kõik su rahaprobleemid ühe korraga.

Väike nõuanne: ära unusta, et iga tõde ka ei maksa välja öelda

 


Ambur

Armastus. Suhe elukaaslasega ei tohiks olla sugugi halb, sest sa oled ise järeleandlikum ja ei võta kõike nii isiklikult. Lühidalt öeldes oled sa täna üsna meeldiv inimene ja tänu sellele läheb kõik hästi. Kui sa oled aga vallaline, mõtled sa ilmselt hetkel ainult flirtimise peale. Töö. Vaikselt aga kindlalt kindlustad sa oma positsiooni, kaotamata oma eesmärke silmist. Raha. Ära tee rumalusi.

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda - tegutse!


Kaljukits

Armasta. Veenus ise kaitseb su armastuse sektorit täna kogu oma jõuga. Tänu sellele on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Merkuur soovitab sul täna säilitada rahu igas olukorras ja mitte ärrituda teiste rumaluse peale. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna, ära siiski end ära kurna. Raha. Marss võib panna sind rohkem kulutama.

Väike nõuanne: ära ole kade


Veevalaja

Armastus. Tänu Jupiterile peaks täna sind üks ilus üllatus ees ootama. Kui sa oled vallaline, kohtud sa täna oma suure armastusega. Töö. Üks väga hea võimalus tekib, ära maga seda maha ja tegutse õigel hetkel. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära riku oma mainet


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema väga hea praegusel hetkel, seega lõpeta see pidev muretsemine eilse ja homse pärast ning naudi oma elu. Töö. Kui sa oleksid võimeline järeleandmisi tegema ning olema paindlikum, võidaksid sa rohkem. Tervis. Tee sporti. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: lükka oma tööasjad kõrvale ja tegele rohkem oma pere ja lähedastega

Kommentaare ei ole