{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juuli viimane nädal ei tule just kõige parem nende kahe tähemärgi esindajate jaoks

foto:  unsplash / Anthony Tori    Ja ongi juulikuu viimane n...

foto:  unsplash / Anthony Tori

 

 Ja ongi juulikuu viimane nädal kätte jõudmas, tuues kaasa oma osa väljakutseid. Eriti kahele tähemärgile, kelle närvid pannakse korralikult proovile. 

Suve esimene pool on läinud linnutiivul. Ja augustikuu ongi juba kätte jõudmas. Kõikide jaoks aga ei tule see juuli viimane nädal nii kerge nagu peaks. Planeetide seis meie kohal taevas on üsna muutlik. 

25 - 31. juuli vahel hakkab Jupiter retrograadselt liikuma. Retrograadne liikumine tähendab aga seda, et Maa pealt vaadatuna tundub nagu liiguks planeet korraga tagurpidi. Tegelikult see ainult tundub nii, tegemist on optilise illusiooniga, mida kutsutakse astroloogias retrograadiks. Seega 28. juulist kuni 23. novembrini on Jupiter retrograadis. See ei too meile aga midagi halba kaasa. Lihtsalt see on hea aeg selleks, et mõtelda natukenegi oma elu üle järgi. Teha niiöelda kokkuvõte. Vaadata üle, mis on tehtud ja mida oleks veel vaja ära teha. Parandada vigu ja eksimusi. Olla parem. Kindlustada oma tulevikku. Sihtida kõrgele ja olla ambitsioonikam. Näha kaugemale oma ninaotsast. Uskuda, et miski pole võimatu. Eriti puudutab just ühte tähemärki Jupiteri energia retrograadse liikumise ajal järgmisel nädalal ja selleks on Veevalaja. 

 


Veevalaja

Rohkem kui kunagi varem peaks Veevalaja oma elus tegema väikese pausi ja mõtlema asjade üle sügavamalt järele.  Veevalaja ei puhka kunagi, tal on kogu aeg käed-jalad tööd täis ja ta on kogu aeg tegevuses. Lisaks ei võta ta kunagi aega mõtlemiseks vaid tormab kogu aeg. Ta on alati teistest sammu võrra ees. Tema on see, kes julgeb ja hakkab kohe tegutsema. Ja alles seejärel hakkab ta küsimusi esitama (kui ta muidugi leiab selleks üldse aega). Ja ega muud ei jää tal üle, kui et hiljem tuleb tal vastust kanda kõige selle eest, millega ta vahepeal hakkama on saanud. Siis enam tagasiteed ei ole. Jupiteri retrograad tuletab talle nüüd kõike selle meelde, mis ta on vahepeal korda saatnud. Ja see tähendab ka seda, et Veevalaja peab nüüd ennast natuke muutma, kui ta tahab, et tema elu muutuks paremaks. Ta peab hakkama mõtlema natukene rohkem oma lähedaste peale. 

Ometi on ta hästi hea suhtleja, tal on nii suur tutvusringkond ja tema arust on see täiesti normaalne. Mõnikord võib ta aga täiesti oma lähedased unustada, kui ta on oma elus taas järjekordsel lennul ja tal on hoog peal. Tema elus läheb kõik ruttu. Tal on nii palju plaane ja mõtteid, iga päev tekivad uued ideed ja uutest tutvustest ei maksa rääkidagi. Ainuke probleem seisneb selles, et tänu sellele kiirele elule ei ole tal sugugi aega järele mõtelda. Nüüd, kus Jupiter hakkab retrograadselt liikuma, peab ta aga hakkama rohkem hindama ja väärtustama oma elus seda, mis on talle kõige tähtsam ja mitte kulutama oma energiat igale poole mujale. Ja kui tal peaks olema probleeme töö juures, on praegu hea aeg selleks, et võtta härjal sarvist ja mitte mängida jaanalindu. Tuleb rääkida asjadest ja nii saavad paljud asjad selgemaks. 

 


Kaalud

Kõik teavad seda (või ei tea, sest ega ta kõigile oma tõelist palet ei näitagi), et Kaalude tähemärgi esindaja on tõeline diplomaat. Tema elus on kõik alati hästi. Ainuke probleem seisneb selles, et juuli viimane nädal võib panna ta kannatlikkuse korralikult proovile. Kõik tema plaanid võivad lennata vastu taevast. Miski ei lähe enam nii nagu ta seda planeeris. Viimastel nädalatel läks tal ometi nii hästi elus, ta ei saa korraga aru, mis nüüd siis ometi lahti on. Korraga pole tal enda jaoks üldse aega, isegi puhkamiseks mitte. Kui üldiselt on ta hea suhtleja, siis nüüd peab ta leidma lihtsalt kuldse kesktee oma elus selleks, et hoida oma vaimset tervist. 

Kaaludel on palju häid külgi, tuleb lihtsalt need nüüd ellu rakendada ja ära kasutada. Kõige tähtsam on valida paremini kellega millest rääkida. Ja paremini oma elu organiseerida, et kõik vastu taevast ei lendaks. Selles ei ole ta aga alati kõige tugevam. Vähemalt tasub alati proovida, see ei maksa midagi. Ja mis puutub suhtlemisse, siis oleks parem tõesti hoida rohkem keelt hammaste taga, et mitte teisi tahtlikult või tahtmata solvata. Ta võib olla vägagi taktitundeline, kui ta ise seda ainult tahab. Nüüd tuleb lihtsalt seda ellu rakendada ja praktikasse panna. Augustikuu tuleb tema jaoks aga väga hea. Suur õnn tuleb tema õuele. Seega hea oleks, kui ta peaks veel natukene vastu ja usaldaks natukenegi rohkem oma õnnetähte.

Kommentaare ei ole