{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 23. juuli

  foto: unsplash / Morton Xiong Jäär Armastus. Aeg ...

 

foto: unsplash / Morton Xiong

Jäär

Armastus. Aeg on oma elu üle järele mõtelda: millised on su tegelikud tunded? Oled sa õnnelik? Mis sul õnnest puudu jääb? Mida sa oma elus ise muuta saaksid? Töö. Mõned ootamatused võivad aset leida. Hea oleks, kui sa suudaksid säilitada rahu igas olukorras. Tervis. Jupiter kaitseb sind ja su tervist, seega lõpeta igasugune muretsemine oma tervise pärast. Raha. Ole ettevõtlikum ja ära maga oma elu maha.

Väike nõuanne: ära hoia oma häid mõtteid ainult endale

 

Sõnn

Armastus. Vaadates planeetide seisu, peaks tänane päev tulema väga ilus. Tõenäoliselt oled sa oma kaaslasega samal lainel. Kui sa oled vallaline, siis ära ava oma südant esimesele ettejuhtuvale. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Parem oleks, kui sa täna üldse ei kulutaks.

Väike nõuanne: ära pista oma nina teiste ellu

 

Kaksikud

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad täna aset leida. Katsu omalt poolt teha kõik, et riidu ära hoida. Kui sa oled vallaline, siis ära maga oma õnne maha. Töö. Kui sul on mõne töökaaslasega probleeme, siis räägi temaga enne, kui on liiga hilja. Tervis. Ära unusta enda eest hoolt kanda. Raha. Tee kõik, et probleeme ära hoida.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Vähk

Armastus. Ära hakka kohe pulmaplaane tegema, kui sa alles kohtusid selle inimesega. Õppige kõigepealt teineteist tundma. Töö. Vali paremini vahendeid, mille abil sa tahad tippu jõuda. Tervis. Lõpeta muretsemine ja kõik läheb hästi. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: ole paremini kursis kõigega

 


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt tuleb sul täna välja kannatada oma kaaslase etteheiteid ja kriitikat. Ära tee väljagi: las koerad hauguvad, karavan läheb edasi. Töö. Võib juhtuda, et ülemusega on sind täna ees ootamas suur sõnavahetus. Ära unusta seda, kes sa oled. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja tee sporti. Raha. Ära muretse, hea õnn ei jäta sind maha.

Väike nõuanne: ära kahetse seda, mis on tehtud: mis tehtud, see tehtud


Neitsi

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, võivad mõned probleemid tekkida. Töö. Igasugused viivitused ja takistused panevad su närvid tõsiselt proovile. Tervis. Sa vajad puhkust ja kohe. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: lõpeta see enese haletsemine, mine välja päikese kätte, see teeb sulle head


Kaalud

Armastus. Veenus muudab sind täna vastupandamatuks, võib juhtuda, et keegi teeb sulle lähenemiskatseid. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis mõtle, enne kui kiusatusele järele annad. Töö. Sa ei pea ebaõiglust välja kannatama. Seisa oma õiguste eest. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja ära ole liiga naiivne.

Väike nõuanne: hea õnn ei jäta sind maha kui sa paned oma eesmärgid paika ja tead, millises suunas sa liigud


Skorpion

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks tänane päev tooma su ellu ühe ilusa üllatuse. Kui sa oled vallaline, võib keegi su võrku jääda. Töö. Ainult sinust endast sõltub, mida sa teha otsustad ja teha tahad. Merkuur toetab sind praegu, kasuta seda head võimalust ära. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks: elu on elamist väärt

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võib sulle tasapisi tunduma hakata, et su elu on muutunud liiga igavaks ja üksluiseks. Sa tahaksid midagi aga täpselt ei tea, kas luikesid lahel või lennutada tuulelohet. Töö. Ilmselt ei tunne sa end täna töö juures kõige paremini, sest suhted töökaaslastega võivad olla natuke pingelised. Tervis. Hoia oma vaimset tervist, sa kannatad liiga suure närvipinge all. Raha. Ole tark ja tee õigeid otsuseid.

Väike nõuanne: ära reageeri üle


Kaljukits

Armastus. Veenus kingib sulle ilusa päeva, ilmselt tekib su kaaslasel soov rääkida sulle oma kõige salajasematest soovidest ja unistustest. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära oota, kui sulle öeldakse, mida sa tegema pead. Tervis. Toitu tervislikumalt oma tervise huvides. Raha. Ole ettevaatlik.

Väike nõuanne: mõtle ennast õnnelikuks


Veevalaja

Armastus. Tänu Saturnile muutub su armastus veelgi suuremaks. Midagi ilusat on täna juhtumas. Töö. Teiste tujumuutused ja probleemid ei lase sul oma asjadega tegeleda. Tervis. Merkuur toob sulle tervist. Raha. Sinu tänased valikud ja otsused mõjutavad sinu tulevikku.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid


Kalad

Armastus. Hea oleks, kui su kaaslane hoiaks täna oma suu kinni ja ei ärritaks sind, sest sa võtad kõike liiga isiklikult ja oled üldse liiga emotsionaalne, valmis iga hetk nutma puhkema. Töö. Planeetide seis on pigem neutraalne, midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis. Raha. Hoia petturitest eemale ja ära usalda kõiki.

Väike nõuanne: ära kaota külma närvi

Kommentaare ei ole