{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 22. juuli

  foto : unsplash / Lola Rose Jäär Armastus. Ära v...

 

foto : unsplash / Lola Rose

Jäär

Armastus. Ära vaidle nii palju, viimane sõna ei pea alati sinule jääma ja püksid ei pea alati sinu jalas olema. Töö. Ilmselt pole sul praegu palju aega puhkamiseks, katsu paremini oma tööasju organiseerida. Tervis. Sa oled heas vormis praegu. Raha. Neptuun võib panna sind rohkem kulutama.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimeste peale, kes pole seda väärt


Sõnn

Armastus. Täna peaks kõik hästi minema, vähemalt planeetide seisu vaadates. Kui sa oled vallaline, siis ära lase end nii kergesti pimestada. Töö. Mitmed planeedid toetavad sind hetkel. Tervis. Ära söö liiga palju ja valva oma kehakaalu. Raha. Mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekkida aga igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat


Kaksikud

Armastus. Täna võib aset leida üks väga romantiline kohtumine. Töö. Mitte ükski planeet ei viibi hetkel sinu töö sektoris, seega ei tohiks täna midagi märkimisväärset juhtuda. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Kõikide märkide järgi peaks su rahaline seis hakkama vaikselt paranema.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Vähk

Armastus. Ära näe oma partneris ainult vigu, ka temal on süda ja tunded. Kui sa oled aga vallaline, siis oleks parem, kui sa ei usuks kohe kõike, mida sulle räägitakse. Töö. Planeedid aitavad sul leida kiireid lahendusi kõikidele ettetulevatele probleemidele. Tervis. Ilmselt kannatad sa suurema närvipinge all. Raha. Pealeõunal peaksid sa saama häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase probleemidel oma päeva ära rikkuda

 


Lõvi

Armastus. Merkuur soovitab sul rääkida oma partneriga täna südamest südamesse. Tee seda ja sa võid kuulda midagi, millest sul seni aimugi polnud. Kui sa oled aga vallaline, siis ära enam otsi armastust, las armastus tuleb sinu juurde. Töö. Saturn aitab sul paremini keskenduda. Tervis. Tänu Marsile oled sa heas vormis. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära karda väljakutseid


Neitsi

Armastus. Sa oled viimasel ajal hakanud rohkem oma suhte üle järele mõtlema. Ära langeta täna ühtegi otsust, praegu on selleks liiga vara. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda ühe Vähi tähtkujus sündinud isikuga täna, kes muudab kogu su edaspidise elu. Töö. Tänu planeetide seisule on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Jupiter muudab sind optimistlikumaks, unusta kõik oma tervisemured. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: hoia oma head nime


Kaalud

Armastus. Tänu Veenusele on sind ees ootamas väga hea päev. Töö. Kaitse oma huve ja seisa oma õiguste eest väljas. Tervis. Katsu maandada stressi ja lõpeta muretsemine. Raha. Hea on, kui sa ei usuks kõike, mida sulle räägitakse ja ei ostaks seda, mida sul vaja ei lähe.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Skorpion

Armastus. Täna juhtub midagi väga ilusat, mida sa ei oleks osanud enam oodatagi. Töö. Sa võid viia kõik oma eesmärgid ellu tänu ühele vahejuhtumile. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu raha sektoris, seega ei tohiks täna midagi märkimisväärset juhtuda.

Väike nõuanne: ära unusta oma unistusi

 


Ambur

Armastus. Planeetide seis ei ole kõige parem, raske on öelda, mis sind ees ootab, kas hea või halb üllatus. Töö. Ära kurna ennast ära suure töökoormuse all. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks


Kaljukits

Armastus. Täna on õhkkond ilmselt kodus liiga pingeline, katsu võimaluse korral tegeleda oma asjadega ja hoida lihtsalt eemale, kuni torm üle läheb. Töö. Üks väga hea võimalus tekib täna, ära maga seda maha. Tervis. Piira magusa tarbimist. Raha. Kõike sa korraga ei saa.

Väike nõuanne: ära otsi lohutust mujalt


Veevalaja

Armastus. Ära põgene oma kohustuste eest ja tunnista oma süüd, kui sa oled eksinud. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja vähem muretseda. Raha. Mõtle rohkem oma tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära muretse üle, stress ei ole hea tervisele


Kalad

Armastus. Täna on sind ees ootamas väga ilus päev, mis toob sulle ühe väga toreda uudise. Töö. Kas sa ikka liigud oma eesmärkide suunas? Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: aita teisi ja teised aitavad sind

Kommentaare ei ole