{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 10. juuni

foto : unsplash / Zwaddi    Jäär Armastus. Kui sa o...

foto : unsplash / Zwaddi

 

 Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas väga ilus ja paljutõotav päev. Ära unusta, et tuleb suur õnn ilma ette hoiatamata. Töö. Hoia eemale omavahelisest arvete klaarimisest. Tervis. Katsu leida võimalusi, mis aitavad sul pingeid ja stressi maandada. Raha. Täna on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära muutu nii irooniliseks

 

Sõnn

Armastus. Armastuse planeet Veenus on täna sinu liitlane, Marss toetab teda ja seega peaks su päev olema täis armastust. Töö. Üks vahejuhtum, mis täna aset leiab, paneb sind kahtlema oma pädevuses. Tervis. Ära unusta sporti teha, toituda tervislikumalt ja magada rohkem. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida aga sa leiad igale probleemile lahenduse.

Väike nõuanne: ära hädalda liiga palju, nii tõmbad sa ainult probleeme juurde oma ellu


Kaksikud

Armastus. Taevas tõmbub pilviseks ja tormituuled hakkavad puhuma. Katsu varjuda nii palju, kui võimalik ja ära lisa ise õli tulle. Töö. Asjad hakkavad kiiremini liikuma ja sul tuleb täna palju suhelda. Tervis. Ära istu liiga palju. Raha. Ära ole liiga kergeusklik.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma õnne ja armastust. Töö. Võta julgus kokku ja küsi paremat palka. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Tänane päev ei tule just kõige parem. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks, kõik saab nagunii korda

 


Lõvi

Armastus. Isegi, kui su suhe kaaslasega on paremaks muutunud, vali oma sõnu paremini ja jää rääkides rahulikuks. Kui sa oled vallaline, siis oled sa ilmselt hakanud liiga palju ennast haletsema. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Ole siiski ettevõtlikum ja ära maga häid võimalusi maha. Tervis. Sinu tervise eest hoolitsevad hetkel Jupiter, Pluuto ja Marss. Tänu sellele peaksid sa olema heas vormis täna. Raha. Piira oma kulutusi. 

Väike nõuanne: ole enesekindlam selle asemel, et oma saatuse üle kurta


Neitsi

Armastus. Suhe partneriga on rahulikum. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ole mõõdukas ja sa parandad oma elu kvaliteeti


Kaalud

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib täna anda elumärki. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks: hooletus ees ja õnnetus taga. Tervis. Võta natuke tempot maha, su elus on liiga palju stressi. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju, sa võid leida täna väga häid võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Skorpion

Armastus. Sa ei tea enam täpselt, mida sa tahad: ühelt poolt tahaksid sa olla vaba nagu lind, teiselt poolt hoolitseda rohkem oma suhte eest. Kui sa oled vallaline, on sind täna ees ootamas üks väga ilus kohtumine ühe Sõnni tähtkujus sündinud isikuga. Töö. Sa teed oma tööd kohusetundlikult ja tänu sellele läheb kõik hästi. tervis. Midagi tõsist sind ei ohusta, katsu ainult ise hoida oma tervist. Raha. Piira oma kulutusi. 

Väike nõuanne: sa oled võimeline oma elu muutma

 


Ambur

Armastus. Täna oled sa Merkuuri kaitsva tiiva all ja seega on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Vii oma unistused ellu ja ära maga oma elu maha. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest, mis võivad sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: haara headest võimalustest kinni


Kaljukits

Armastus. Pane oma kujutlusvõime tööle selleks, et muuta oma suhteid paremaks. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda inimestega, kes ei vasta sugugi sinu ootustele. Töö. Hea oleks, kui sa oleksid natukenegi ettevõtlikum. Tervis. Kuula ilusat muusikat, see teeb head su vaimsele tervisele. Raha. Täna saadab sind hea rahaõnn.

Väike nõuanne: ära ole nii ükskõikne kõige suhtes

 

Veevalaja

Armastus. Jäta ükskord ometi minevik rahule. Ära tuleta kogu aeg meelde seda, mis kunagi juhtus ja mida keegi valesti tegi. Katsu unustada ja olla lihtsalt üle. Töö. Keegi võib loopida sulle kaikaid kodaratesse. Ignoreeri ja tegele oma asjadega. Tervis. Jupiter ja Pluuto muudavad su tervist tugevamaks. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära anna alla nii lihtsalt. 


Kalad

Armastus. Sul on raske leida kuldset keskteed, ühelt poolt otsid sa vaheldust oma ellu, teiselt poolt ei luba tõekspidamised ja väärtushinnangud sul oma kaaslast petta. Töö. Ära anna nii kergesti alla ja ära ahasta iga kord, kui mingi takistus tekib. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua. 

Väike nõuanne: ole parem iseenda ja teiste vastu

Kommentaare ei ole