Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Õunamahlaga hirsihelbepuder.(Perele pakkudes "Õunavaht")

    Meie foorumi kasutajate retseptid: 1 osa hirsihelbeid (mul oli ~130g) 3 osa õunamahla (mul oli Aura magusamapoolne pakimahl ~40...

 

 Meie foorumi kasutajate retseptid:

1 osa hirsihelbeid (mul oli ~130g)
3 osa õunamahla (mul oli Aura magusamapoolne pakimahl ~400ml)
~1tl. vaniljesuhkrut (oleneb kui kange on, mul oli suhkrune Laplanta oma)
veidi soola

Kuumuta õunamahl keemiseni, puista sisse hirsihelbed, vanilje, sool, keeda pakil ettenähtud aeg (firmati varieerub). Valmis pudrul lase veidi jahtuda ja vahusta (see viimane etapp võib vahele jääda, saad tavalise pudru, vahustatuna pakkusin perele kui õunavahtu - hirssi ju keegi ometi ei söö...). Kuna puder jääb mõnusalt hapukas, sobiks hästi millegi magusaga süüa- vahukoorega, magusmagedama kisselliga...

Kommentaare ei ole