{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 11. juuni

  foto : unsplash / Aaron Burden Jäär Armastus. Võt...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

Jäär

Armastus. Võta härjal sarvist ja hoolitse oma suhte eest enne, kui on liiga hilja. Kui sa oled aga vallaline, võib üks oluline kohtumine täna aset leida. Töö. Anna aega atra seada. Tervis. Kui sa lõpetaksid valgest nisujahust saia ja kuklikeste söömise, näeks su nahk palju ilusam välja ja tervis muutuks paremaks. Raha. Saturn aitab sul parandada oma majanduslikku seisu. Ära ainult liiga ahneks mine.

Väike nõuanne: hoia oma vaimset tervist. Võta lihtsalt aega maha ja tee midagi head


Sõnn

Armastus. Planeetide seis on täna väga hea ja selle tõttu võid sa tunda, et uued mesinädalad on su elus algamas. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam ja teed kõik, et oma eesmärke ellu viia. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole tolerantsem ja lase igal inimesel juhtida nii nagu tema seda soovib


Kaksikud

Armastus. Ära mossita nii palju ja räägi sellest, mis sul südamel on. Kui sa oled vallaline, võib sul tekkida tunne, et sa mängid armastusega pimesikku. Töö. Täna peaks sind ees ootama üsna hea päev. Tervis. Võib-olla oleks hea hakata dieeti pidama? Millal sa viimati kaalu peale astusid? Raha. Merkuur aitab sul paremini oma rahaasju organiseerida.

Väike nõuanne: uuri järele, kuidas su vanadel sõpradel läheb, sa võid kuulda üsna huvitavaid asju


Vähk

Armastus. Kõik, mida sa tahad, on rahu ja vaikus. Tänane päev võib valmistada sulle pettumust, võib juhtuda, et tühjast asjast saab alguse suur tüli. Töö. Sul on tunne, et sinu eest varjatakse midagi ja see muudab sind rahutuks. Tervis. Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Planeedid sulle täna kingitusi ei tee, seega ole ise kokkuhoidlikum oma rahaasjadega ümber käies. 

Väike nõuanne: selle asemel, et keskenduda sellele, mida sa muuta ei saa, keskendu sellele, mis sõltub sinu tahtest

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib tänane päev muuta kogu su ülejäänud elu. Töö. Hea oleks, kui sa oleksid täna siiram ja vahetum ja ütleksid välja, mida sa tegelikult mõtled. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Head võimalused tekivad, ära maga neid maha.

Väike nõuanne: probleemid saavad suures osas alguse sinu enda peast


Neitsi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära muutu liiga kannatamatuks ja ära kaota lootust. Sa ei tea kunagi, mida homsel päeval sinu jaoks varuks on. Töö. Ära unusta, et sul on eraelu ka olemas. Tervis. Sa oled üldiselt heas vormis, väsimus, mis sind viimasel ajal on kimbutanud, hakkab kaduma. Raha. Rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Kaalud

Armastus. Planeetide seis on täna üsna neutraalne. Tõenäoliselt on su mõtted rohkem tööasjade juures. Töö. Kõik läheb väga hästi, mitmed head uudised on sind ootamas. Tervis. Söö rohkem värsket. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära tee sääsest elevanti ja võta asju rahulikumalt


Skorpion

Armastus. Veenus paneb sind täna lausa rumalusi tegema. Vaata, et sul seda hiljem kahetseda ei tule. Töö. Organseeri paremini oma tööasju ja ära murra oma pead probleemide pärast, mis pole seda väärt. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist. Raha. Ära tee endale liiga suuri illusioone. 

Väike nõuanne: suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi

 


Ambur

Armastus. Perekondlikud kohustused ei lase sul täna oma suhte eest hoolitseda nii nagu peaks. Töö. Mõned pettumused võivad täna tekkida, ära võta midagi isiklikult ja ole üle. Tervis. Nii vaimselt, kui füüsiliselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Mõned väiksemat sorti probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: kes minevikku meelde tuletab, sel silm peast välja. 


Kaljukits

Armastus. Tormituuled hakkavad puhuma ja sina ise oled selles kõiges süüdi. Sa oled viimasel ajal end väga halvasti üleval pidanud. Miks sa pead kogu aeg näägutama oma kaaslase kallal? Töö. Pane oma arvamus maksma ja ära oota kogu aeg õiget võimalust. Tervis. Mitte midagi tõsist sul täna karta ei ole vaja. Raha. Saturn ise kaitseb su rahaasju. Ja toob sulle kaasa head õnne.

Väike nõuanne: ära põgene oma kohustuste eest.


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna ilus ja rahulik. Kui sa oled vallaline, siis ära iial ütle iial. Töö. Kui see töö, mida sa teed, sulle ei meeldi ja hakkab su tervisele, siis katsu leida teisi võimalusi. Alati on mingi võimalus olemas, pruugib vaid natukene otsida. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ole alati ootamatusteks valmis


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks täna olema hea ja rahulik. Kui sa oled vallaline, siis varu kannatlikkust. Töö. Kõik probleemid ja takistused peaksid hakkama kaduma. Edu saadab sind praegu, kasuta seda perioodi ära, sest see ei jää nii. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid rohkem sporti. Raha. Tänane päev toob sulle palju raha juurde. 

Väike nõuanne: ära hau kättemaksu

Kommentaare ei ole