{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 12. juuni

  foto : unsplash / Roksolana Zasiadko  Jäär Armast...

 

foto : unsplash / Roksolana Zasiadko

 Jäär

Armastus. Tänu planeetide seisule on vallaliste jaoks kõik võimalused täna avatud. Töö. Katsu olla leidlikum, see tuleks sulle kasuks töö juures. Tervis. Ära unusta võtta enda jaoks aega ja puhata. Ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära soorita ühtegi kahtlast tehingut.

Väike nõuanne: kaalu iga oma sõna enne, kui sa midagi ütled

 

Sõnn

Armastus. Tänu planeetide mõjule võid sa muuta oma suhet partneriga paremaks. Töö. Viimased üleelamised on sind muutnud tundlikumaks, nüüd aga leiad sa tagasi oma motivatsiooni ja saad kõikidest raskustest üle. Tervis. Kerge väsimus võib sind kimbutada praegusel ajal. Raha. Ära usu kõike, mida sa kuuled.

Väike nõuanne: ära ole nagu kits kahe heinakuhja vahel


Kaksikud

Armastus. Planeedid aitavad sul muuta oma suhet paremaks ja õnnelikumaks. Töö. Asjad hakkavad taas liikuma. Ära ainult pööra liiga palju tähelepanu kuulujuttudele, mille tõepõhja sa ei saa kontrollida.. Tervis. Hoolitse natuke rohkem oma tervise eest. Raha. Üldjoontes peaks kõik hästi minema. 

Väike nõuanne: ümbritse end oma lähedastega, nii leiad sa oma hingerahu tagasi


Vähk

Armastus. Tänasel päeval võib sinu jaoks olla varuks mõningaid häid uudiseid. Töö. Planeedid toetavad sind täna sinu ettevõtmistes. Tervis. Katsu rohkem puhata ja viibida väljas värske õhu käes. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja uuri, kuidas sa saaksid oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära armastust ja raha

 


Lõvi

Armastus. Vallalisi saadab täna hea edu, üks oluline kohtumine võib aset leida. Töö. Tegele ühe probleemiga korraga. Tervis. Leia võimalusi, kuidas stressi taset maandada. Raha. Täna saadab sind väga hea rahaõnn ja kõik võimalused on avatud.

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega


Neitsi

Armastus. Viimase aja pinged hakkavad kaduma sinu paarisuhtest. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas paljutõotav päev. Töö. Veenus tagab sulle hea veenmisoskuse. Tervis. Kui tuju on hea, siis on kõik hästi. Ja õnneks peaks sinu enesetunne olema täna üsna hea. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid üllatusi. 

Väike nõuanne: näe ainult head


Kaalud

Armastus. Veenus toob värskeid tuuli sinu paarisuhtesse. Töö. Täna on sinu parimad liitlased Neptuun ja Pluuto. Tänu nendele planeetidele saadab sind täna hea edu. Tervis. Katsu muuta oma eluviise paremaks ja ära riku oma tervist. Raha. Ilmselt ei ole su rahaasjad kõige paremas korras hetkel..

Väike nõuanne: usu oma õnnetähte


Skorpion

Armastus. Sa teed kõik, et igapäevasest rutiinist vabaneda ja su pingutusi saadab edu. Tõenäoliselt on su suhe partneriga praegusel hetkel hea. Töö. Näe kaugemale ja sihi kõrgemale. Tervis. Päike annab sulle jõudu ja energiat juurde. Raha. Hea on see, et sa leiad võimalusi, mis aitavad sul oma sissetulekuid parandada. Marss aga muudab sind liiga impulsiivseks ja paneb sind rohkem kulutama.

Väike nõuanne: võta aega ka iseenda jaoks

 


Ambur

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Hoidu igasugusest provokatsioonist. Vallalised: armastus on teie poole teel. Töö. Tänu Jupiterile oled sa veelgi tegusam ja aktiivsem. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Oota paremaid aegu. 

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Kaljukits

Armastus. Ärge vaielge nii palju. Neela oma eneseuhkus alla ja ära riku tänast päeva ära. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Hea oleks, kui sa hakkaksid paremini ja tervislikumalt toituma. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: sul on vaja rohkem vaba aega


Veevalaja

Armastus. Ära otsi oma ellu vaheldust valest kohast. Sa võid nii kõik ilusa ära rikkuda. Töö. Ära usalda liiga palju oma töökaaslasi isegi, kui sa tunned neid juba aastaid. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Ettevaatlikkus on tarkuse ema.

Väike nõuanne: ära sekku teiste asjadesse isegi, kui sul on head kavatsused


Kalad

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Meeskonnatöö ei meeldi sulle aga sul ei jää ka midagi muud üle. Tervis. Tervis peaks sul praegu olema väga hea. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Kommentaare ei ole