{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 22. juuni

foto : unsplash / Adriel Kloppenburg    Jäär Armast...

foto : unsplash / Adriel Kloppenburg

 

 Jäär

Armastus. Ükski planeet ei tule täna probleeme tekitama sinu ja su elukaaslase vahele. Kui sa oled vallaline, siis vali paremini, kellega sa suhtled. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Töö. Tõenäoliselt on sind ees ootamas hea päev. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, ole ainult liikluses ettevaatlikum. Raha. Sa elad üle oma võimete ja see ei ole hea. 

Väike nõuanne: ära katsu olla kogu aeg kõiges parem, sa väsitad ennast nii ära

 

Sõnn

Armastus. Ilmselt provotseerid sa täna liiga palju oma elukaaslast, sulle nagu pakuks lõbu tema nurka surumine. Räägi temaga nagu võrdne võrdsega. Kui sa oled vallaline, siis on sind ees ootamas üks tore üllatus. Töö. Sa võid teha ühe suure vea täna ettevaatamatuse tõttu. Aga see tuleb sulle lõppkokkuvõttes kasuks. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja söö vähem. Raha. Ükski planeet ei mõjuta hetkel su raha sektorit, seega ei tohiks midagi märkimisväärset täna juhtuda.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Kaksikud

Armastus. Mitte ükski planeet täna sinu armastuse sektorit ei mõjuta, seega ei tohiks probleeme ette tulla. Üksluisus ja rutiin aga mõjuvad sulle kurnavalt, sa igatsed vahelduse järele. Kui sa oled vallaline, siis ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Rahaprobleeme ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: aita teisi lihtsalt headusest ja ära oota iga kord midagi vastu


Vähk

Armastus. Mõtle natuke oma käitumise üle järele. Ja ära unusta, et alati on lihtsam lõhkuda, kui katkisi kilde kokku liimida. Lepi vähemaga ja ära oota nii palju. Töö. Ükski prohvet pole kuulus omal maal. Kui sinu tööd ei osata hinnata, siis otsi endale teine töökoht. Tervis. Väsimuse üle sul ilmselt kurta pole vaja täna. Raha. Täna on sind ootamas ilus üllatus.

Väike nõuanne: tegele praktiliste probleemidega

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis oled sa praegusel hetkel tõeline südametemurdja. Töö. Tänu planeetide mõjule suudad sa täna palju ära teha. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna. Raha. Sa võid saada väga häid pakkumisi täna, mis aitavad su sissetulekuid kasvatada.

Väike nõuanne: näita teistele rohkem oma häid külgi


Neitsi

Armastus. Mõned arusaamatused ja suhteprobleemid võivad tekkida. Kui sa oled aga vallaline, võib üks kohtumine täna aset leida. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Ühtegi raskust ei tohiks tekkida. Tervis. Sa oled küll heas vormis, ainult natuke närviline. Katsu rohkem liikuda, see aitab pingeid maandada. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära ela oma elu ise keeruliseks 


Kaalud

Armastus. Planeedid täna sinu elu palju ei mõjuta, seega sõltub eesolev päev sellest, millises tujus sa parajasti oled. Töö. Sa saad suuremat tegevusvabadust, ilus päev on sind ees ootamas, mis peaks pakkuma suurt rahulolu. Tervis. Mine loodusesse, sealt leiad jõudu ning hingerahu ning tervis läheb paremaks. Raha. Kasuta praegust planeetide seisu selleks, et parandada oma rahaasju. Mitmed head võimalused on tekkimas.

Väike nõuanne: ole tagasihoidlikum ja ära räägi kõigile oma isiklikust elust


Skorpion

Armastus. Hoia oma elukaaslasel silma peal, sest ta ei ole sulle kõike ära rääkinud ja võib juhtuda, et tema südametunnistus ei ole puhas. Kui sa oled vallaline, siis lõpeta see enesehaletsemine, see ei muuda midagi. Võta ennast kätte ja tee oma elus ruumi teisele inimesele. Töö. Sa oled enesekindlam ja astud vastavaid samme, mis aitavad sul oma eesmärke ellu viia. Tervis. Väsimus kimbutab sind viimasel ajal, sa pead hakkama rohkem magama. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja vaata, mille peale sa oma raha kulutad.

Väike nõuanne: ära hiili oma kohustustest kõrvale

 


Ambur

Armastus. Veenus tegutseb sinu armastuse sektoris ja kingib sulle imeilusa päeva. Unista suurelt. Töö. Planeetide seis on üsna neutraalne, midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Tervis. Sa pead mõtlema rohkem oma tervise peale. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, nii hoiad sa probleeme ära.

Väike nõuanne: ära lase probleemidel oma päeva ära rikkuda


Kaljukits

Armastus. Sinuga koos on lausa nauding elada, vähemalt võib sinu elukaaslane seda täna endale öelda. Sa lahendad kõik probleemid ära, jõuad igale poole, hoolitsed kõige eest, teed puhkuseplaane ja tead juba, mida te õhtul sööte. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt on sul keegi juba silma jäänud aga sa ei ole kindel, kas ta on ikka see õige inimene. Töö. Kaitse oma huve ja ära lase teistele endale pähe astuda. Tervis. Sa pead muutma oma eluviise paremaks. Raha. Ära tee rumalusi ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ole paindlikum teiste suhtes


Veevalaja

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad täna tekkida. Võib-olla ei tea sa enam päris täpselt, mida sa õieti oma elust tahad. Sa ei tunne end hästi ja elad oma rahulolematust teise inimese peal välja. Töö. Rahulik päev on sind ees ootamas. Tervis. Ilmselt tunned sa masendust. Katsu rohkem sporti teha, see aitab pead tuulutada ja mõtteid muuta. Raha. Tänane päev peaks sulle raha tooma.

Väike nõuanne: tegele oma asjadega ja ära sekku teiste ellu


Kalad

Armastus. Kui su suhe on tugev, siis ei ohusta sind miski. Kodune õhkkond võib olla ainult natuke pingelisem. Kui su suhe on aga nõrk, siis pead sa valmis olema süüdistusteks ja etteheideteks. Töö. Tänane päev peaks sulle tooma kaks väga head uudist. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta ja rohkem puhata. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: näita, milleks sa võimeline oled

Kommentaare ei ole