{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu lõpp toob suurt õnne kaasa kolmele tähemärgile

  foto : unsplash / Guillaume Bolduc Suvi ongi kätte jõudnud...

 

foto : unsplash / Guillaume Bolduc

Suvi ongi kätte jõudnud. Juunikuu hakkab läbi saama ja juulikuu on kohe algamas. Päevad muutuvad aina soojemaks ja suvisemaks, soojendades südant ja hinge. Ideaalne periood selleks, et ilusad kohtumised leiaksid aset. Ehkki suvi on eelkõige puhkuste ja rannas käimise aeg, ei tähenda see sugugi, nagu ei tekiks järgnevatel päevadel häid võimalusi töö juures. Osasid tähemärke saadab juunikuu lõpus lausa väga suur edu. 

Kolmapäeval, 29. juunil on taevas Noorkuu Vähi märgis. Seega on see nädal eriti soodne kõikide meeldivate unistuste tegemiseks. Lähedased inimesed aitavad sul oma unistusi ellu viia. Teine hea uudis on see, et Veenuse ja Jupiteri duo toob natuke rõõmu suhetesse. Samuti toob see sama duo paljudele rahaõnne kaasa. 

 

Millisele kolmele tähemärgile toob aga juunikuu lõpp kõige rohkem õnne? 

 

 

Lõvi

Suvine päike meenutab paljuski sind, kallis Lõvi. Mida soojemaks lähevad ilmad, seda rohkem sina särad. Ja sa särad päikesest ning armastusest. Sest eelmisest reedest saadik on Veenus Kaksikutes katsunud sinu ellu rohkem armastust tuua. Kui sa oled vallaline, oled sa seda juba oma nahal tunda saanud, suhtlemine on muutunud lihtsamaks, flirtimine meeldivamaks. Ja kui sa oled juba paarisuhtes, ei jää ka sina oma osast ilma, sest su suhe peaks praegu olema veelgi üksmeelsem ja lähedasem. Tõenäoliselt tegutsete te selle nimel, et ühte ühist plaani ellu viia. Sinu eluke võib juunikuu lõpus muutuda lausa muinasjutuliseks. Ka töö juures kuuled sa häid uudiseid, sulle tehakse üks ootamatult hea pakkumine, mis aitab sul kiiremini karjääri teha. Ja kõige tipuks peaks juunikuu lõpp tooma sulle suurema summa raha täiesti ootamatult. Kõik, mida sa puudutad, muutub kullaks. 

 

 

Kaalud

Terve juunikuu saatis sind hea edu tööalases elus. Ja kuu lõpus hakkavad asjad veelgi konkreetsemaks minema. Merkuuri ja Veenuse duo toob sulle kaasa palju edu. Ära hakka töö juures üksi oma asju ajama, meeskonnatöö aitab sul jõuda kaugemale ning saavutada paremaid tulemusi usalduslikus õhkkonnas. Ära lase ennast ainult mõjutada ja jää oma väärtushinnangutele truuks. Kui sa tead, mida sa tahad, siis tegutse selle nimel. Vii oma unistused ellu. Õnneks oled sa piisavalt tark, ettenägelik ja osav ning haarad kõikidest headest võimalustest kinni. Üks väga hea võimalus tekib, mis aitab sul oma majanduslikku seisu lühikese ajaga parandada nii, et sa võid juba suveks suuremaid plaane tegema hakata. 


Veevalaja

Terve juunikuu oled sa olnud ettevõtlik ja algatusvõimeline, sa oled paistnud teiste seast silma ning võtnud vastu kõik väljakutsed. Sind imetletakse. Sul ei tule headest ideedest puudu. Tänada võid sa selle eest Marssi Jääras, millele tänu sinust ongi saanud kardetav konkurent ja tõsine rivaal. Mis puutub armastusse, siis võib just nüüd üks ilus kohtumine aset leida, võib-olla jaaniõhtul kohtud sa oma tulevasega? Merkuur aga täidab ühe su suurima unistuse. Tõenäoliselt toob juunikuu lõpp sulle kaasa palju õnne ja rõõmu. Väga ilusad üllatused on sind ootamas.

 

Kommentaare ei ole