{ads}

HIDE

Viimased

latest

Victoria Beckham'i sõnul ei ole peenikesed inimesed enam moes, nüüd tahavad naised vorme ja kurve

  foto : unsplash / Serge Le Strat Oma uut kollektsiooni rek...

 

foto : unsplash / Serge Le Strat

Oma uut kollektsiooni reklaamides, milles on lai valik ka suurematele suurustele mõeldud rõivaid, ütles tunnustad moedisainer Victoria Beckham ajakirja Grazia 16. mai numbris, et soov olla väga peenike ja sale on nüüdseks vananenud ja aegunud. Ta usub, et kõik tänapäeva naised tahavad eelkõige olla hea tervise juures. Ja et oleks nii rindu, kui tuharaid. 


Mõttemuutus tuli Miamis

See uus mõttemuutus tuli Victoriale siis, kui nad elasid koos perega koroona ajal Miamis selleks, et pääseda Suur-Britannias olevast isolatsiooninõudest. See oli 2021. aastal, kui endine Spice Girls'i tüdrukutebändi liige avastas enese jaoks suure üllatusega, kui kompleksivabad olid sealsed naised. Ta ütles, et Miami's nägi ta palju volüümikaid naisi, kes ei tunne mingeid komplekse. Ta tundis, et just nende naiste enesekindlus ja hoiak aitasid tal oma  arusaama muuta. Talle meeldis see, et ta tütar Harper suhtles selliste naistega, kes väärtustasid oma kehavorme ning armastasid end sellistena nagu nad on.

 

Victoria uus kollektsioon VB Body on just sellistele naistele: mida rohkem kumerusi ja vorme meil on, seda ilusam see kollektsioon naise seljas välja näeb. 


Tea, kes sa oled ja ole õnnelik just sellisena nagu sa oled

Rääkides tema enda saledast kehajoonest, räägib Victoria, et tunneb end paremini, kui kunagi varem: "Tähtis on teada saada, kes sa oled ja olla õnnelik just sellisena nagu sa oled. Mina leidsin nii oma tasakaalu lõbu ja enesedistsipliini vahel, toitudes tervislikult ja tehes trenni. Noorena võitleme me selle tasakaalu vastu. Vanemaks saades olen ma jõudnud nüüd sinnamaani, et ma tean, mis see tasakaal minu jaoks on. Ma tean, mis minu puhul toimib."

Kommentaare ei ole