{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash /Zoe Schaeffer

 

 Töö

Suhtlemine on sinu selle kuu kõige tugevam külg. Sa saad kõikidest konkurentidest ja rivaalidest lahti tänu sellele, et sa oskad sõnu ritta seada. Sa teed lühikese ajaga asja selgeks ja võidad kõik oma poolele. Merkuur toob sulle head õnne kaasa. Ainult administratiivse poole pealt ei lähe kõik nii nagu sa sooviksid. Sulle ei meeldi paberimajandus. Ja see võib kaasa tuua probleeme peale seda, kui Merkuur on jõudnud Sõnni märki 24. mail. Kui sa kuidagi hakkama ei saa, palu teiste abi. Kuu lõpus saad sa aga ühe väga hea pakkumise, mis võib aidata sul oma majanduslikku seisu parandada.

 

 

Armastus

See kuu tuleb väga paradoksaalne. Sa armastad küll ja saad oma kaaslasega hästi läbi aga midagi oleks nagu lahti. Ja see miski on tõenäoliselt seotud sellega, et üks teist tahab oma ellu rohkem lõbu. Kas flirtimine on petmine? Sina seda ei leia. Katsu oma elukaaslane maha rahustada. Tõenäoliselt ei ole see väga lihtne. Aga sa ei taha oma vabadusest loobuda ka. Sõlmige mingi ühine leping näiteks. Katsuge omavahel rääkida asjad sirgeks ja nii, et keegi kannatama ei peaks. 

 

Tervis

Sellel kuul pead sa rohkem oma tervist hoidma. See ongi sinu maikuu väljakutse. Ära kurna ennast ära. Võta aega natuke maha, kui sa oled väsinud ja kui sa oled heas vormis, tegutse rohkem. Ja ära unusta naeratada. 

Kommentaare ei ole