{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade maikuu horoskoop

foto: un...

foto: unsplash / Markus Spiske

 

 Töö

Miks see on, mis läks ära ja tagasi ei tule? Vähemalt mitte enne oktoobrikuu lõppu. Alles siis tuleb õnne planeet Jupiter sinu juurde tagasi. Kuidas sa aga seni hakkama pead saama? Olge julgem ja ettevõtlikum. Mida rohkem sa kõhkled, seda raskemaks sa olukorra muudad. Marss on praegu sinu märgis ja näitab sulle teed õiges suunas. Ära kahtle enam ja tegutse. Sest sind on ootamas suur tasu. Suru oma tahtmine läbi, näita, milleks sa võimeline oled. Ja sa saad väga hea pakkumise. Aitab küll sellest, et sa oled alati tagasihoidlik ja järeleandlik. Ära lase endale liiga teha. Merkuuri saabumine 24. mail Sõnni märki toob sind aga minevikku tagasi, sa kohtud endiste töökaaslastega, kellega koos võite te alustada ühiseid projekte. Jupiter eemaldub küll sinust aga ta andis sulle vajalikud kaardid kätte, kasuta neid ära õigel hetkel. 

 

 

Armastus

Praegust planeetide seisu vaadates tundub, et armastus jääb hetkel vähemalt tahaplaanile. Veenus Jääras ei muuda su maikuud eriti sündmusterikkaks, vähemalt tunnete tasandil ei tohiks midagi juhtuda. Kasuta seda perioodi ära, et muuta oma olemasolevat suhet paremaks. Ja tugevamaks. Kuna sa oma tundeid sõnadesse panna ei suuda, siis tegutse vähemalt. Käsikäes. Tehke ühiseid plaane. Mine reisima koos. Kallista oma kaaslast. Nii lihtne see ongi. Mida rohkem sa armastust otsid, seda kindlam on, et sa ta leiad.

 

Tervis

Armastus aitab masenduse vastu. Ja sa otsid oma väikest südant, keda armastada ja hoida. Kallistada ning armastada. Sul on vaja armastust oma ellu, et tuju üleval hoida. Otsi lähedaste seltsi rohkem. Jupiteri lahkumine võib tuua kaasa väsimust, ära unusta vitamiine võtta ja olla palju looduses. 

Kommentaare ei ole