{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse maikuu horoskoop

foto: un...

foto: unsplash / Steven Weeks

 

 Töö

Tänu ootamatutele sündmustele võid sa täiesti pea kaotada. Sa ei ole valmis vastupanuks ja ei tea, kuidas reageerida. Õnneks aitab see kõik sul uusi kogemusi saada. Ära seisa iga hinna eest uuendustele vastu, sa võid avastada, et oled palju andekam, kui sa seda arvasid. Kui Jupiter toobki sulle mõningaid probleeme kaasa, siis Marss on edasi Kalade märgis. Ja see tähendab, et kõik need, kes kahtlesid su oskustes ja võimetes, peavad pettuma. Õpi teiste kavastusi läbi nägema. Kaitse oma huve. Merkuur jõuab 24. mail Sõnni märki tagasi ja kõik su probleemid lahenevad koos sellega. Mis puutub rahaasjadesse, siis peaks see kuu tulema parem, kui eelmised, haara kõikidest headest võimalustest kinni, sest sa võid palju teenida.

 

 

Armastus

Väga kahju aga Veenus tiirleb ümber Jäära. Ja sinul võib tekkida tunne, et miski ei liigu enam sinu elus. Et su kaaslane on kaotanud mõistuse ja ei saa enam üldse sinust aru. Ometi te armastate teineteist, millest see siis tuleb, et korraga muutub õhkkond teie vahel nii pingeliseks ja raskeks, et isegi hingata enam ei saa. Kui te enam üldse rahulikult rääkida ei saa, siis katsu tegutseda vähemalt. Marss Kalades annab sulle häid ideid. Katsuge näiteks rutiinist vabaneda. Minge reisima. Tähistage midagi. Kui sa oled vallaline, siis maikuu ei tule kõige parem uute kohtumiste tegemiseks. Aga tõesta, et me eksime. Sest kes ise ennast aitab, seda aitab taevas. Kuidas seda teha? Mine välja rohkem, Marss armastab tegevust. 

 

Tervis

Sa oled nagu närvipundar ja väga emotsionaalne. Maikuus oled sa tõesti omadega läbi. Ja kelle süü see on? Jupiteri Jäära märgis. Sina oled maamärk, Jäär on tulemärk, tuli põletab maad erinevate sündmuste läbi, mida sul on raske taluda. Sa katsud vastu panna ehkki ei tohiks. Lepi olukorraga ja ära kurna ennast ära. Otsi teisi võimalusi, kuidas oma probleeme lahendada. 

Kommentaare ei ole