{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi maikuu horoskoop

foto: un...

foto: unsplash / Joshua Lanzarini

 

 Töö

Üks väike hoiatus enne häid uudiseid: Jupiter jõuab Jäära märki, see on tore aga Marss jääb ikka veel Kalade märki. Hoolimata kõikidest kogemustest ja sellest, et sa oma tööd hästi tunned ja tead, pead sa jääma ettevaatlikuks ja hoidma varuplaani igaks juhuks valmis. Olukorrad võivad muutuda täiesti ootamatult ja ilma, et miski seda laseks ette ennustada Aga jääme siiski optimistlikeks, 11. mail saad sa endale tegevusvabadust juurde. Uusi kontakte tekib. Võib olla tekib sul soov alustada ettevõtlusega. Kõik su soovid muidugi sellel kuul ei täitu aga esimesed sammud on paljutõotavad. Mis puutub rahaasjadesse, siis kui sa tahad investeerida, risk on äärmiselt suur. Mõned administratiivset laadi probleemid võivad tekkida samuti.

 

 

Armastus

Veenus on maikuus Jäära märgis. See võib sinu ellu tuua ühe toreda kohtumise. Vähemalt meie loodame, et tegemist on suure armastusega. Mine käi väljas, suhtle teiste inimestega, vaata maailma ja ära jää koju istuma. Jupiter toob sulle head õnne kaasa. Kui sa oled paarisuhtes, siis ära unusta, et koos saate te kõikidest takistustest üle. Võib juhtuda, et teid ootab ees üks ootamatu seiklus. Jupiteri hea energia aitab muuta lähedasi omavahel veelgi lähedasemateks. Mõned toredad sündmused on sind ees ootamas. 

 

Tervis

Sa oled väga heas vormis. Kui sul oli enne terviseprobleeme, siis nüüd kaovad kõik mured. Sa saad jõudu juurde ja oled heas tujus. Ära unusta sporti teha. 

Kommentaare ei ole