{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni maikuu horoskoop

  ...

 

foto : unsplash / Giulia Bertelli

Töö

Punane kuu on sind ees ootamas aga sellepärast ei maksa sul kohe ärrituda. Vastupidi, sina näed elu läbi roosade prillide ja tegutsed nende plaanidega, mis on sulle kõige südamelähedasemad. Punane on aga Marsi energia ehk sinu pingutused ja vaev, mida sa oma eesmärkide elluviimiseks kasutad. Punane on elujõu sümbol aga samuti sinu põskede värv, kui sa tänusõnu vastu võtad tehtud töö eest. Sa leiad kiireid ja tõhusaid lahendusi probleemidele. Sa inspireerid teisigi. Sa ei anna kunagi alla, raske töö ei kohuta sind. Sul ei ole alati õigus aga sa eksid harva. Ära unusta ka oma isiklike plaanidega tegeleda. 24. mai ümber võivad tekkida mõned materiaalsed probleemid. Mida kiiremini sa nendega tegeled, seda rutem saad sa rahu.

 

 

Armastus

Planeedid mõjutavad kergelt sinu eraelu ja armastust. Ãœldiselt peaks sellel kuul valitsema aga rahu ja vaikus. Kõik läheb hästi ja rahulikult nagu vati sees, kui sa elad paarisuhtes. Kui sa aga oled vallaline, siis pead sa hoidma eelkõige oma salaaeda ja mitte rääkima esimesel kohtumisel iseendast liiga palju. Peresiseselt on oodata häid uudiseid, sa pead osalema ühe lähedase plaanides. Kuu lõpp tõotab tulla natuke keerulisem rahaasjades. Merkuur jõuab Sõnni ja sina teed sammu tagasi. Mõned ootamatud väljaminekud võivad tekkida. 

 

Tervis

Kui töö on tervis, siis oled sa väga heas vormis. Sa teed tööd mitmel rindel. Aga vaata ette, et sa end ära ei kurna. Ära pinguta üle. 

Kommentaare ei ole