{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude maikuu horoskoop

  ...

 

foto : unsplash / Annie Spratt

Töö

Jäärale heidetakse tihti ette liiga individualistlikku käitumismaneeri, et ta tegutseb ainult oma isiklike kasude huvides. Kaaludele on see aga kasulik, sest selline mõtteviis aitab tal oma plaane ellu viia. Kasuta ära oma pead ja sa jõuad sellel kuul kaugele. Jupiter Jääras annab sulle tuult tiibadesse, sinust endast sõltub, kas sa magad head võimalused maha või haarad neist kinni. Tegutse ja ära istu niisama käed rüpes. Selliseid võimalusi ei teki alati. Ära mõtle liiga kaua, ära kaota julgust. Mitte miski ei saa valesti minna. Kui sulle ei meeldi aga seal, kus sa oled, siis mine minema. Kui õhkkond mõjub lämmatavalt, siis räägi sellest ja ära kannata. Sa oled piisavalt diplomaatiline ja taktitundeline, et teada, mida teha. Sind võetakse kuulda, kui sa ainult julged rääkida. Mis puutub rahaasjadesse, siis maikuu on hea kuu selleks, et teenida raha teistmoodi, kasutades selleks vahendeid, mida sa veel kunagi varem proovinud ei ole. 

 

 

Armastus

Mida sinu jaoks tähendab see, kui Jupiter ja Veenus on mõlemad Jääras? Tõenäoliselt on sind ees ootamas üks kohtumine. Sul ei ole selle inimesega alguses mitte midagi ühist, ainult suur külgetõmme teineteise poole. Te täiendate teineteist. Kui sa oled paarisuhtes, siis eesolevad sündmused sunnivad teid käsikäes tegutsema ja omavahelisi probleeme lahendama. Kõik see aga muudab teie suhet veelgi tugevamaks. 

 

Tervis

Mingeid suuremaid probleeme ei tohiks tekkida aga iga etapp viib sind võidule lähemale. Füüsiliselt oled sa heas vormis, tee natuke sporti lisaks ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole