{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Erda Estremeda

 

 Töö 

Maikuus võiksid sa järgida seda soovitust ja lugeda enne kümneni enne, kui midagi ütled. Just see ongi sõnum, mida Merkuuril Kaksikutes sulle edasi anda on: mõtle enne, kui sa räägid,  nii hoiad sa võimalikke probleeme ära. Näiteks võib sul tekkida tunne, et sa oled suure pinge all ja sinu tööd ning tegemisi peetakse silmas ja sa pead iga hetk kellelegi aru andma kõigest. Selle asemel, et vihastada ja ärrituda, selgita rahulikult. Kui sul on midagi aga vaja paluda, siis oota õiget hetke enne, kui tegutsed. Ära jää muidugi teiste varju ootama. Kasuta oma mõistust ära selleks, et karjääri teha ja palgatõusust rääkida. Selleks pead sa aga olema võimalikult enesekindel ja kasutama ära oma head veenmisoskust. 

 


Armastus

Sa võtad kõike nii isiklikult ja solvud väiksemagi märkuse peale. Ja kui Neitsi vihastab, siis on ta vait ja karistab solvajaid sellega, et ta mõnda aega üldse ei räägi. Ainult, et kui Merkuur on Kaksikutes, siis on see viimane asi, mida teha. Merkuur on suhtlemise planeet, Kaksikud on oma loomuselt juba suured jutupaunikud, seega tuleb sul tahes tahtmata rääkida sellest, mida sa tunned, kui sa tahad oma suhteid natukenegi hoida. Alati ei ole lihtne rääkida ja panna sõnadesse seda, mis südames toimub. Kui su suhe on aga uus ja värske, siis ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Päike Sõnnis soovitab sul aga mõtelda investeerimise peale. Alates 24. maist jõuab Merkuur Sõnni märki ja aitab sul oma majanduslikku seisu parandada. 


Tervis

Maikuus oled sa heas vormis. Kuni ühe hetkeni või pigem sündmuseni, mis aset leiab. Sina oled terve ja kõik läheb hästi aga kõrvalised inimesed panevad su närvid kõvasti proovile. Kas teised avaldavad sulle liiga palju survet või on sul raske ootamatustega leppida? Kuidas ka ei ole, sa peaksid võtma asju rahulikumalt ja leidma võimaluse, kuidas stressi maandada.


Kommentaare ei ole