{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Ilona Mester

 

 Töö ja raha

Sa lausa rabad tööd teha hommikust õhtuni ja see tuleb su karjäärile kasuks. Uued projektid on sind ees ootamas. Miks just nüüd? Sest Jupiter jõuab 11. mail Jäära märki ja koos sellega algab sinu elus uus algus. Ole ettevõtlik ja algatusvõimeline, tule lagedale heade ideedega, kasuta ära oma kujutlusvõimet, sind ja su häid ideid on vaja selleks, et parandada üht olukorda. Väga head võimalused tekivad sellel kuul, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. 24. mail jõuab Merkuur tagasi Sõnni märki, siis pead sa olema ettevaatlikum nii administratiivse, juriidilise, kui rahalise külje pealt. Lõpeta kõik pooleliolevad tööd ära, et hoiduda komplikatsioonidest. Selle kuupäeva ringis on kõige parem aeg rääkida ka võimalikust edutamisest, palgatõusust ja ametikõrgendusest. Mis puutub rahaasjadesse, siis tegutse arukalt ja samm-haaval. Ära torma. 

 


Armastus

Jäär on esimene sodiaagimärk, julge ja ettevõtlik. Veenus sümboliseerib aga armastust, ilu ja harmooniat. Kuna Veenus viibib maikuus Jäära märgis, siis toob ta kaasa vallalistele ilusa kohtumise. Lõvi ei karda midagi, tõesta, et sa oled sündinud Lõvi tähtkujus ja leia tee, mis viib sind õnneni. Kui sa elad paarisuhtes, siis Veenuse mõjutusel võite te alustada ühise projektiga, mis läheb ilmselt käiku juba enne suve algust. Merkuur Sõnnis võib aga alates 24. maist põhjustada mõningaid materiaalseid takistusi. Seega organiseeri oma rahaasju hästi ja tee seda koos oma elukaaslasega, et ära hoida võimalikke probleeme. Võtke käest kinni ja minge julgelt edasi, nii saate kõikidest takistustest üle. 


Tervis

Kevad võib tekitada sinus soovi laulda. Sa oled eriti loomingulises meeleolus ja tahad palju suhelda. See rõõmustab kõige rohkem su lähedasi, kellele meeldib sinuga aega koos veeta. Mida rohkem sa teistega koos oled, seda paremini sa ennast tunned. Jupiter aitab sul oma eluviise paremaks muuta, ilmselt hakkad sa tõsisemalt sporti tegema ja tervislikumalt toituma.

Kommentaare ei ole